bim bam bom çok şükür muradıma erdim ve çeyize başladım hadi buyrun:):)):

canımm düğün ne zamann..? Böyle heyecann görmedimm kıskandım walla

valla canım sonbahara doğru düşünüyoruz nişanım bir sürprizdi düğünde süpriz olucak galiba kesin bir tarih yok o açıdan ben hazırlığa başlıyım dedim ne olur ne olmazz evettt çok heycanlıyımmmmm:):):)

Canım güle güle kullan güzel başlangıçlar yapmışsın, çeyiz başlığın da çok eğlenceli

çok tşk ederim canım allah her genç kıza güzel kısmetler versin:)eksiklerimide söylersen sevinirim annem bir sürü çocuk evlendirdi bende acemilik yaşıyo tek başıma alıyorum herşeyimi o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var:):)

cnm hayırlı olsun ama 10 yastık çok değilmi ben mi az yastık aldım çeyizime yoksa.nereye koycan okadarını bide canım

tşk.ederim
canım benim ailem çok kalabalık 7 kardeş ve 5 i evli ve onların çocukları var diğer akrabaları saymıyorum o açıdan 10 yastık olucak 4 tanesi işlemeli 6 hazır:)sende anormallik yok yani:)::))

Eşyalarının hepsi çok güzel çok ciciler inş hep böyle heyecanlı ve mutlu olursun :)bende çeyiz konusunda acemi olduğum için sana pek tavsiyem olamıcak daha renk kombinesi yapmadığım için mutfağa bile doğru düzgün bişey alamadım bişey alamadım:))

desene bendensin bende renk kombini yapmadım oturucağım evide göremedim henüz ama mutfakta elektronik tezgah üstü ve porselen parçaları takımlamayı düşünüyorum geri rengarenk olsun annemi bıktırdım zaten :)::)):):birde renk kombinine girersem beni keser sende büyük parçalar almaya başla bence şuan için ara veriyorum alışverişe mayısa kadar para biriktirip öyle almayı düşünüyoum sevgiler

Hayırlı olsun canım.Darısı benim başımaaaaaa:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... merak etme olur canım yerini ve zamanını ve nasıl birini istediğini düşün ve kendini kutsal meleklere bırak hiç ummadığın anda karşına çıkar sevgiyle kal ben denedim ve oldu:)

canım hayırlı olsun:)
siyah saplı çatal bıçakların ne marka. fiyatı nedir. banada onların kırmızısı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…