BİM POŞETİ

Bence siz adamın huyunu bildiğiniz için, o cimri ödemez benim üstüme kalır en iyisi mi toz olayım, dediniz ama karşınızdaki tahmin edemediğiniz kadar cimriydi. Onları orda koyup pesinize dusecek kadar hem de:deli:
Ben ödemeyecektim kendi evine alışveriş yapıyor Anne babasının sipariş ettiklerini alıyor ben niye ödeyim

Belki de sen çıkıp gidince ona yıktın sandı aldıklarınızı ve ya gerçekten merak etti neden durduk yere koştuğunu.
Ben kasadayken para vermemek için tüydüm sananlar olmuş galiba
Parayı zaten ben vermeyecektim . Onun kendi evine aldığı ürünlerdi anne babasının sipariş ettiği

Siz niye kosarak eve gittiniz ki ? Bende ona takildim , kac yasindasiniz ki kosarak eve gidiyorsunuz , cok yaslandim galiba ben 🤦🏼‍♀️

Konuda ki en sacma şey sizin telefonun calması ile hızla cıkıp gitmeniz bence. Adamda ne oldugunu anlamayınca bir anda paniklemiş peşimizden gelmiş olabilir. Poşet paralı oldugunda herkes bir isyanlardaydı asla para vermem poşete vs diyordu şimdi herkese normal gelmeye basladı. Belki amaclandıgı gjbi cevreye poset kullanarak zarar vermek ıstemıyordur.

cimrilik otesı
25 kurus ya 25 kurus
sıze vermesıde anlamsız posetı tutsun elınde katlayıp

su herseyı kadının tasıdıgı o kadının yanında oyle bos yuruyen erkek goruntusu geldı gozumun onune
kucuk hesaplar yapan bırı hıc geregı yok

sızde yanınızda bulundugunuz kısıye gıderken bı haber verın acıl cıkmam lazım dıye kafanıza gore pat dıye cıkıp gıdılmez

Poşet bu ya napıcam yicem mi getir lazım desin işim bitsin zaten götürürüm ne kadar önemli olabilir alt tarafı poşet
Ne kadar sorguladın ya.. Onun için önemli demek ki. Veya senin koşa koşa gittiğini gördü nereye gidiyorsun demek için koştu gelmişken poşetleri de alayım dedi ? .. Bu kadar sorguluyorsan ayrılırsın olur biter

Bim poşeti diye konu mu olur jhjhjhjkjknkj. Bimin ve poşetinin suçu ne? Jkjkjkjkj. Neyse beyefendi cimriliğinden değil de o an aklına getirememiş olabilir kaldı ki valla yanımızda getirdiysek bende koşar alırdım poşeti sanırım bende cimriyim.
Ayy valla cok uzakta degilse ben de gidip alirdim daha marketin önündeyse mesela😬 sanirim ben de cimriyim ama yani o kadar getirmisiz iki poseti neden kullanmayalim 😬😂

Konuda ki en sacma şey sizin telefonun calması ile hızla cıkıp gitmeniz bence. Adamda ne oldugunu anlamayınca bir anda paniklemiş peşimizden gelmiş olabilir. Poşet paralı oldugunda herkes bir isyanlardaydı asla para vermem poşete vs diyordu şimdi herkese normal gelmeye basladı. Belki amaclandıgı gjbi cevreye poset kullanarak zarar vermek ıstemıyordur.
Tamam ama peşinden koşmuş poşet için bu normal mi cidden

Yaptığı hareket fazla gereksiz ancak bir harekete göre değerlendirme yapılmaz.

İki gündür mü ilişkiniz var, hiç mi birlikte yiyip ,içip gezmiyorsunuz.

Benim eşim şu an böyle bir şey yapsa " gülerim ona,şapşikliğine ; " niye koştun ki alsaydın poşet " derim ve hiç takilmam.

İnsan hali, dalgınlık olmuş olabilir, kargaşaya gelmiş olabilir, aklına tekrar poşet almak gelmemiş olabilir v.b.

Kısacası kişiye göre değerlendirilir bu durum, bir kalemde yargılanacak ilişkiniz varsa bilemem.

Yaptığı hareket fazla gereksiz ancak bir harekete göre değerlendirme yapılmaz.

İki gündür mü ilişkiniz var, hiç mi birlikte yiyip ,içip gezmiyorsunuz.

Benim eşim şu an böyle bir şey yapsa " gülerim ona,şapşikliğine ; " niye koştun ki alsaydın poşet " derim ve hiç takilmam.

İnsan hali, dalgınlık olmuş olabilir, kargaşaya gelmiş olabilir, aklına tekrar poşet almak gelmemiş olabilir v.b.

Kısacası kişiye göre değerlendirilir bu durum, bir kalemde yargılanacak ilişkiniz varsa bilemem.
Benim eşimde yapsa gülerim 🤣🤣
İlişkilerine de bağlı bu aslında.
Belki adam çok komik biridir ahsjdjjdkdbf

Bim ve benzeri marketlere uygun diye gitmek ayıp bir şey mi ?

Herkes açıklama yapmış.

50 kuruş , 1 TL.farklari olduğu için bu marketler tercih ediliyor. 5 parçada 4 5 TL.fark oluyor. Gerisine ekmek alınır.

Konu için , konudaki poşet için demiyorum, ancak maaşı gıdım gıdım kullanıp 25 kuruşun hesabını yapmak zorunda olan çok kişiler var. Gülmek anlamsız, komik değil.

E hiç gozlemlemediniz mi? Sadece bu olay cimri mi değil mi göstermez. Normalde nasıl biri? Belki de o an akıl tutulması yaşadı. Ya da poşet konusunda takıntısı olabilir.

Herkes açıklama yapmış.

50 kuruş , 1 TL.farklari olduğu için bu marketler tercih ediliyor. 5 parçada 4 5 TL.fark oluyor. Gerisine ekmek alınır.

Konu için , konudaki poşet için demiyorum, ancak maaşı gıdım gıdım kullanıp 25 kuruşun hesabını yapmak zorunda olan çok kişiler var. Gülmek anlamsız, komik değil.
Bende bime gidiyorum bime gitmek ayıp ve komik değil ki poşet için koşturmak komik biz ona gülüyoruz :D

Arkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı

Ben kasadayken para vermemek ona yıkmak için tüydüm sananlar var. Parayı ben vermeyecektim zaten . Onun kendi evine alışveriş yapıyorduk . Annesinin istediği siparişlerdi. Ben birsey almadım
Benim cimri insana asla tahammülüm yok maalesef soğuyorum aniden

Herkes açıklama yapmış.

Kesinlikle ben de anlamıyorum.

Artık pratik yaşıyoruz hemen her semtte bim A101 şok tarzı marketler var bir başka büyük markete gitmek için neden vakit öldürelim ki aynı ürünü de alabiliyoruz hem de.

Birisi kız istemeye gitmiş kızın babası oğlanın babasına demiş ki benim kızım bimden alışveriş yapamaz ona göre almaya kalkışın kızımı demiş. Erkek tarafı da zengin adamların marketleri var, ama kız tarafına tüm mal varlıklarını ticari girişimlerini anlatmamışlar haliyle ama kız tarafının bu kadar tepeden bakışına karşın erkek tarafı vazgeçmiş :KK70:

Kesinlikle ben de anlamıyorum.

Artık pratik yaşıyoruz hemen her semtte bim A101 şok tarzı marketler var bir başka büyük markete gitmek için neden vakit öldürelim ki aynı ürünü de alabiliyoruz hem de.

Birisi kız istemeye gitmiş kızın babası oğlanın babasına demiş ki benim kızım binden alışveriş yapamaz ona göre alım demiş. Erkek tarafı da zengin adamların marketleri var, ama kız tarafına tüm mal varlıklarını anlatmamışlar haliyle ama kız tarafının bu kadar tepeden bakışına karşın erkek tarafı vazgeçmiş :KK70:
Çok iyi yapmışlar. Böyle kız aileleri damadı atm olarak kullanmaya kalkıyor ilerde.

Back
X