Haftaya gelecek olanlarda göz makyajı temizleyicisi var onu kaçırmamam lazım...
Sirkesi Efor marka demek Kühne ye yaptırıyor iyidir o zaman.. 500 ml 90 kuruş alayım onu da...
benimde gözmakyajı temızlıyıcısıne ıhtıyacım var umarım kalır cocuk oldugundan sabah erkenden gıdememde ama cevredekı butun bımlere bakarım bana yakın 5 6 tane bim var :jeyyar: :jeyyar:
Bende cuma günü kızıma şu çocuklar için olan yazı tahtasından aldım.Çok zararlıymış aslında onlar ama sadece yemek yedirirken kullanıyorum sonra saklıyorum...
İki çeşit gelecek hemde, biri suya dayanıklı makyaj için diğeri hassas makyaj temizleyiciymiş. Diadermine marka 6,5 lira çok uygun :sm_cool:
Bende cuma günü kızıma şu çocuklar için olan yazı tahtasından aldım.Çok zararlıymış aslında onlar ama sadece yemek yedirirken kullanıyorum sonra saklıyorum...
ben ben:teytey:tamdaa ümidimi kesmişken nerden çıktı bu kajal marka makyaj malzemeleri golden roser'u aratırmı bilmiyorum ama ben zaten herşeyimi aldım dipliner almak için bekliyordum bimin önünden geçerken afişini gördümmzemuszemusmakyaj ürünlerini kim soruyordu ? ? ?
Müjdeeee
bu cuma geliyorrrr :lepi:
bu cuma almak istediğim çok şey var kuyruk olup beklemeliyim 9 dan önce..makyaj malzemelerinden turuncumsu olan lipgloss dan istiyorum bid emaskara.
loreal krem alacağım bide elidor saç şekillendirici..tabi kalırsa
Geçen gün burada bir arkadaş yazmıştı profiterol çok güzel diye. Ben de bir profiterol canavarı olarak alıp deneyeyim dedim. Gerçekten harikaydı. Bol çikolatalı, süper bir tat. Tavsiye ederim. Ama höşmerim bulamadım maalesef.
Ben de her yerin profiterolunü beğenmiyorum,ama burda hakikaten çok methini duydum,İlk fırsatta deniycem.........opuyorumnanaktan
Bim'den siyasi görüşümden ötürü asla alışveriş yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?