yazını okurken bime gidip bütün reyonları dolaştım sanki
tüll beyazlatıcısını bend ealıcam çok övdünüzz buradaa bi deneyim
ıslak mendilleirni bend eyıllardır kullanıyorum gerçekten çok güsel
ilker markaa gevrek muhteşem ötesi zatenn almıyorum eve kutunun dibini görüyorum çünkü
bendee kremşanti,etimek,çikolata sos ve pudingini seviyorum
yogurtu güsel
ama sütünde takılı kaldım süt tozumu var diyorusnuz ben hep oradan alıp içiyorudm oysa:26::26::26:
tul beyazlaticisi desenli tullerin renkli kisimlarini bozar mi deneyen var mi. benim tullerimde bordo renk lale motifleri var. hic boyle renkli beyazli karisik tul yikayan var mi acaba?
bimden uludağ markalı sosis aldım eve geldim açtım kullandım sabaha kocama yapayım dedim o da ne paket olduğu gibi küf içinde kalmış hemde saklama koşuluna uygun kullandım bimdeki ürünlerin ucuzluğuna aldanmayın sağlığınızla oynamayın
bimden zaten sosis sucuk salam almayacaksın kii sen almakla yanlış yapmışsın
sadecee markaa bilindikseee alınıt yoksa oradann şarküterii ürünü alınmazz
bende bim den kremşanti almıştım herzamanki gıbı yaptım o da ne nerdeyse su gıbı oldu...dıger markalarda ne kadar koyu oluyordu halbu ki bı daha da almam...
bende bim den kremşanti almıştım herzamanki gıbı yaptım o da ne nerdeyse su gıbı oldu...dıger markalarda ne kadar koyu oluyordu halbu ki bı daha da almam...
bimden zaten sosis sucuk salam almayacaksın kii sen almakla yanlış yapmışsın
sadecee markaa bilindikseee alınıt yoksa oradann şarküterii ürünü alınmazz
beyazzz peynırıne bayılıyorum..sıgara boregı ıcın loru harıka(fakat bozulma ıhtımalı yuksek cabuk tuketılmesı lazım)oda spreyını su turuncu cam sısede olan 3 aydır kullanıyorum halen sıse yarılanmıs degıl kokusu ıse buyuleyıcı..ben hep sole kullandım bu ay yudum aldım soleyle aynı fıyata dusurmus bır market..sole hem ucuz hem guzel..Uygun diye sole ayçiçek yağı aldım çok bereketli çıktı uzun süre gitti bana mı öyle geldi
Yuva patatesini alıyoruz ne zamandır memnunuz eşim özellikle çok seviyor bugün peynirini aldım peyniride güzel oda hoşuma gittiOda spreyi almıştım oda güzel
bende kremsantisinden memnun kalmadım aynı sikayet kıvamlı olmuyo, almıyorum o yüzden
bende geçen peçetesini aldım ama berbat ya hiç alışık değilim o kadar küçük ve kalitesiz peçeteye ben hep papia ve familianın peçetesini alırım yumuşacık ve kocaman kağıt havlu ve tuvalet kağıdınıda bu markalardan alırız hep o yüzden bimden bi daha peçetsini almam
yoğurdunuda babam almış ilk yeediğimiz gün çok hoştu fakat sonra hemen küflendi dayanıksız biz içim yoğurt kullanırız çok süper yıllaardır hiç değiştirmeyiz yani
ama milföyü,patatesi ve pizzası süper özellikle milföyünü stok yaparız hep ben birde pamuklu slip külotlarından memnun kaldım tavsiye ederim yani
tul beyazlaticisi desenli tullerin renkli kisimlarini bozar mi deneyen var mi. benim tullerimde bordo renk lale motifleri var. hic boyle renkli beyazli karisik tul yikayan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?