siz de dinsiz avcısımısınız yoksa
ayrıca dincinin hangi anlamda kullanıldığını bir araştırırsanız dindar ile arasındaki kullanım farkını da göreceksiniz
arkadaş dinci derken dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan dini duyguları sömürerek maddi kazanç sağlama aracı gibi gören bazı kesimleri kastediğini biliyorsunuz sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz bence
evet uzatmayalım malum sitede bu tarz düşüncelerden bahsetmek yasaaakk
ya herkez istediğine inansın ne 2 dir milletin gözüne gözüne yazı sokuyosunuz anlaşıpta gelmişler ürünleerden bahsediliyor burda aklinialirimsmile
siz arkadaşın avukatımısınız..?bence dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan kişiye şarlatan denir, dinci denmez... niye sorun çıkarmak isteyeceğimi düşündünüz anlamış değilim....sadece .insanları bu şekilde sınıflandırmak bana aykırı .."siz dinsizmisiniz?" sorusu nasıl rahatsız edici ise efendim şu kurum şeriatçı , şu kurum solcu demekde bence gereksiz ve rahatsız edici...
puzzle ları çok merak ediyorum malumm dışarda çok pahalı.kesin 1 tane alıcam en güzel desenlisini.
konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................
konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?