Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blenior ağda bantlarından çok memnun kaldım.Dün denemek amaçlı üstün körü yapmıştım.Gece boyunca pürüzsüz bacaklarımı birbirine sürtüp durdum .:108:
bıyıklar için olanı var mı? memnun musunuz kızlar?
Bantların içinde 20 vucut , 8 yüz ( dudak üstü için ) 8 de koltuk altı için var.
Ben dün aldım bıyıklarımı tek tüy bırakmadı.Ama benim gibi tek bir tüy için inat edip vurup vurup çekme![]()
bu sabah piknik masasına bakmaya gittik,daha önce alan oldumu bimden yada herhangi bi yerden,kullanışlımı ? plastiği çok hafif geldi bize 4 kişi otursa çökücek gibiydi![]()
fiyat olarak nasıl birde herzaman varmı yazarsan sevinirim:79:
evet evet bence de çok hafif!! zaten bir tane kalmıştı onu açtırıp baktık ama çok kötüydü hatta oturmaya çalışırken çöktü
ama beennn o tabaklı piknik setinden, piknik örtüsünden, masa örtülerinden, piknik çantasından, vakumlu poşetlerden, değirmenli baharatlardan aldım :):):):):):)
çok güsel hepsi:)
fiyat olarak nasıl birde herzaman varmı yazarsan sevinirim:79:
5.45 lira çok iyi alıyor garanti ederim . bence veetten çok daha iyi ve fiyat olarak çok çok uygun ...
bizim burada bize uzak olsa da 2 bim var birinde yoktu kalmamış sanırım.
her zaman reyonlarda bulunan bir ürün ... kalmayabiliyor bazen
her zaman var evet,bende alıyorum bazen,5,45 olması gerek yanılmıyosamr
bantların içinde 20 vucut , 8 yüz ( dudak üstü için ) 8 de koltuk altı için var.
Ben dün aldım bıyıklarımı tek tüy bırakmadı.ama benim gibi tek bir tüy için inat edip vurup vurup çekme![]()
bugün fakirin saç kurutma makinesi aldım çok beğendim iyon özelliği de var![]()
teşekkür ederim 29.9 tl cnmGüle güle kullan fiyatını sorabilirmiyim
bu sabah piknik masasına bakmaya gittik,daha önce alan oldumu bimden yada herhangi bi yerden,kullanışlımı ? plastiği çok hafif geldi bize 4 kişi otursa çökücek gibiydi![]()
markası neydi..............:44:
Tam olarak görmedim yazdınmı daha önce bimiyorum ama................![]()