Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aktuelurunler.com dan 2 haftalık insertleri görebilirsiniz hemde A101 ve Diasa da dahil.. :)
Bimden en son 15li yumurta almıştım,fiyatı 4,25ti ve küçücüktü yumurtalar.Başka markette 30lu yumurta 6,5 civarıydı.Sanırım kazıklandım:44:Artık bimden yumurta almayı düşünmüyorum.
aktuelurunler.com dan 2 haftalık insertleri görebilirsiniz hemde A101 ve Diasa da dahil.. :)
bimin çoğu ürünü güzel ama yumurtası çok pahalı ya artık bimden almam yumurtayı önceden daha ucuzdu...![]()
bili bili yumurtaları mı canımben alıyorum buradaki marketle aynı fiyat.pahalı değil ama ucuz da değil.yine de bili biliyi tek geçerim.çünkü ismi çok komiğime gidiyor.
![]()
arkadaşlar bimden aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt
yumurta pahalanmış önceden daha ucuzdu sanki:44:
Bayanlar Bimde ne olsun istersiniz yada bimde satılan urunlerde nasıl bir değşiklik yapılmasını istersiniz..mesela pudinglerin muzlu vanilyalı ve kakolusu varsı birde çilekli ekledik,,bazı urunlerde karma koli olabilir,veya onereceginiz şeyler nelerdir ? surekli satabilecegimiz neler olsun istersiniz ? bunun gibi ornekleriniz bekliyorum ...
dondurulmuş urunlerden dolap urunlerinden temizlik vs hersey olabilir ..