Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir derdiniz varsa anlatın dinleyelim.Merhabalar.. Herkesin çeşitli dertleri var ve düşündüm ki burda kendimize derttaş bulsak ? Dertler derya olmuş malum bi kahve sohbeti gibi konuşsak paylaşsak..
Bin derdim var.. hangisinden başlasam bilemiyorum. Geyik bölümüne açsam daha mi iyi olurdu onu da bilemiyorum. Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artıkKeşke geyik bölümüne açsaydın konuyu... Dediğin gibi herkesin ayrı ayrı derdi var be gülüm. Kim nerden başlasın? Senin derdin ne onu de ordan başlayalım...
Ah ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.bir derdiniz varsa anlatın dinleyelim.
Bin derdim var.. hangisinden başlasam bilemiyorum. Geyik bölümüne açsam daha mi iyi olurdu onu da bilemiyorum. Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artık
E anlatta bakalım lanet mi değil mi ?Ah ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.
Çocukluğum gençliğim evliliğim her zaman sorunlarla geçiyor.
Bu bir lanet midir üstüme yapışan?
Demek istediğim hayatin her alanında sorunla karşılaşmak hiç anlasilamamak bi lanet mi..E anlatta bakalım lanet mi değil mi ?![]()
Anlatın siz heleAh ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.
En rahatsız eden mi bilmiyorum ama en gündemdeki eşimle olan sıkıntı. Iletişim sıfır. Ya da 100 de 5 falan o da kavga tartışmaBin derdinden seni en çok rahatsız edenle başlarsan iç sesin zaten sana ne yapman gerektiğini söyleyecek...
Biraz kendi dertlerinden sıyrılmak içind açtım aslında konuyu.. kendi sesimi duymak istemiyorum artık
Çocuklar için devam edeceksen sineye cekeceksen bu bir tercihtir bilesin. Ben sorunlarin daha cok karakterimizle ve verdigimiz tepkilerle sekillendigine inanıyorum. Saygisiz bir evliligi konusarak duzeltecegine inaniyorsan terapi alirsiniz birlikte. Yok dersen buna baska bir yol çizersinDemek istediğim hayatin her alanında sorunla karşılaşmak hiç anlasilamamak bi lanet mi..
Su an ki durumum eşimle hiç bir ilişkimizin kalmaması.. saygısız bir evlilik içindeyiz. Çocuklardan sebep duruyoruz ama düzgün duramıyoruz
Hahaha çok sevdim. Aman, kim okuyacak.. bunu hiç diyemiyorum.galiba. seviyorum ben okumayı paylaşmayıo zaman konu açmak yerine konuları oku
sonra bak onların da böyle dertleri varmış de
kendince tavsiye ver yorum yap
kendi dertlerini unut ya da herkeste varmış aslında bu bir dert değilmiş de
sonra başka insanların bakış açılarını oku, ben bunu fark edememişim böyle düşününce farklı bir yorum da getiriliyormuş de
yorumlar konular okuyarak farklı hayatları tanı, tek doğrunun senin bildiğin, gördüğün olmadığını hisset
burada sanal arkadaşlar edin, az çok burada anlattıkları kadar o insanlara dair fikrin olsun
olumlu olumsuz insan tipi, koca, kayınvalide tipi öğren
mesela nasıl görümceler onaylanırken nasıllarına aman hayatımdan uzak dursun dendiğini değerlendir
keza iş bulma süreçleri bebek sahibi olma süreçleri, o zorluklarla dünyaya gelenlerin daha zorlukla büyüme süreçlerine dair anekdotlar oku
farklı mesleklerden kadınların hayatlarına baktıkları perspektifleri yakala
benim gibi çenesi düşüklerin nicikini görünce "aman, kim okuyacak" diye geçmeyi öğren :))))
Terapi istiyorum. o istemiyor. Tek olarakta olsa istiyorum. Maddi imkan da yetmiyorÇocuklar için devam edeceksen sineye cekeceksen bu bir tercihtir bilesin. Ben sorunlarin daha cok karakterimizle ve verdigimiz tepkilerle sekillendigine inanıyorum. Saygisiz bir evliligi konusarak duzeltecegine inaniyorsan terapi alirsiniz birlikte. Yok dersen buna baska bir yol çizersin
Siz de anlatım sizin yok mu hiçAnlatın siz hele
Benim derdim olsa konu açarım. BDV bunun için. Konu açan siz olduğunuza göre anlatacaklarınız var belli ki.Siz de anlatım sizin yok mu hiç
Anladım. Söyledim ya eşimle sıkıntılıyım ben iletişim kuramıyorumBenim derdim olsa konu açarım. BDV bunun için. Konu açan siz olduğunuza göre anlatacaklarınız var belli ki.
dertleşebiliriz isterseniz ben dinlerim her zamanAh ahh yukarda da yazdığım gibi bin derdim var. Anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum da tam olarak galiba.
cocuk ıcın evlı kalınmaz. bosan 50 derdınden kurtul gerı kalan 950 derdınden haberdar olmadıgım ıcın bısey dıyemıyorumAnladım. Söyledim ya eşimle sıkıntılıyım ben iletişim kuramıyorum