binadan nefret ettim esim tasinmaya yanasmiyor

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Suan kendi babamin evinde oturuyoruz kira vermiyoruz ama ev bizimde degil babam burda oturdugunuz surece ev sizin diyor yani esime heybe etmek istemiyor esim ise memnun durumdan
Ev guzel kira yok isine geliyor malum bu devirde kira zor
Bizde araba kredisi oduyoruz 8 ay kaldi bitmesine esim isi baya uzak oldugundan araba almisti
Simdi asil soruna geliyorum
Evim guzel konforlu herseyi seviyordum ama igrenc bi binada oturuyorum yapiskan komsular ve bir degil iki degil tam 12 daire ve hepsi ayni ornek veriyim bi yere gideriz nereye gidiyosun diye sorarlar ayrintili bilgi isterler gece 12 de sampuan isteyen mi dersin bebek tirnak makasi isteyen mi dersin ayni gun hem makarna hem salca isteyen mi dersin
Tatilden erken donduk diye neden erken gelsiniz diye her bir birey ayri soruyo surekli kapim caliyor kac kere esim kiziyo dememe ragmen cekinmiyolar cunku hepsi bu binanin yerlisi ve ben bu binada dogmusum buyumusum hepsi beni cocugu gibi goruyor ama hic mi cekinilmez iceri hurra dalmaya kalkiyolar
Ya uyariyorum soguk duruyorum selam sabah vermiyolar buseferde yoldan cevirip sitem ediyolar yabanilikle sucluyolar
En son evimi yeni badana yaptim komsu kapida kalmis benim balkondan kendi balkonuna geccdkmis kapiyi acmamla eve dusmalari bir oldu musaitmisin bile demiyolar ve yatak odamin balkonuna adam karisi oglu herkes dolustu bide koca merdiven soktular ve boyanan kapilari cizdirdiler sonrada aaa kusurabakma diyolar ustelik ben cok soguk yabani bi tip olup hic yanasmamama ragmen boyleler kac kere uyardim rahatsiz oluyoruz vs diye
Bu binadaki en buyuk diger artimiz babannemde bu binada ve cok dinc..cocugumu okula tum sene o gotururdu ekmegimi pazarimi hep alirdi bende ona yemek indirirdim yoldas olurduk birbirimize ama yaninda bekar bi amcam var tam bi basbelasi esimle sorun yasadilar kimse tarafindan sevilmez bu amcam sorunlu bi tiptir surekli esime is buyururdu esim basta hep yapti babannenin hatri var diye arabasini surekli esim gotururdu sanayiye..her sefer ben anlamam der esime yikardi sonrada begenmezdi yaptirdigini esimide biktirdi ve esimle sonuc olarak kustuler babam bile kendi kardesi olmasina ragmen konusmuyor bir allahin kulu selam bile vermez pisliktir yani ama babannem bizede tavir koydu kusluk olunca bizlede hatta benim cocuklarinla bile bagini kesti el gibi oldu bi tripler bi tripler
Bunlar yetmiyo gibi surekli amcamin utulencek seylerini bana veriyo bi utule diye guya küsler..biktim binaya adim atmak istemiyorum cocuklarimda burdan nefret ediyor binanin cocuklari afedersibiz canavar gibi ne zaman bahceye inseler aglayarak cikiyolar onlarda tasinmaya dunden razi amaaaa esimin hiiicc niyeti yok millet icin evden mi oluyum diyo cunku o iste kulagi cogu seyi duymuyor arti gamsizdir hic takmaz kendisi
Ise girmek istiyorum ama suan imkaansiz
Cocuklarin ikisinide kres etud vercek maddi imkaan yok birini verebilirim ancak o zamanda digerine bakcak kimse yok
TASINMAK ISTIYORUM YAAA
Esim ise ev alalim tamam ama oturabildigimjz kadar burda oturalim kafasinda

Valla siz de hiçbir şeyden memnun olmuyorsunuz ne eşinizden ne çocuklarınızdan bir psikologa filan gitmeyi düşündünüz mü? Yani bir yere taşınsanız gene kulp bulacak beğenmeyecek hayatı gene herkese zindan edeceksiniz.

Evet farkindayim dogrudur belki
İyiliğiniz için diyorum dışarıdan bir gözüm sadece konularınızdan yola çıkıyorum. Bir memnuniyetsizlik var ama nedeni belli değil nedenini bulsanız belki hayatı hepinize kolay kılacaksınız ne dersiniz? :KK52:

Acık sözlü olun bir cok seye müdahale edebilirsiniz yanı bu size baglı.siz ilk basta anlayış gösterdiniz ki bu duruma gelmiş.her zile bastıklarında acmayın bir bahane bulun mesela dus,wc v.b artık aklınıza ne gelirse.yeri geldiğinde müsait olmadığınızı söyleyin bunda ayıp bişey yok..

Eşiniz haklı ...
Babanız sizin o evde oturmanizdan rahatsız olmadığı sürece millet için düzenimi bozamam...
Komşu teyzeler dediginiz gibi sizi yakın görüyor bu yüzden bu merak ve ilgi..
Açmayın kapıyı bir kaç kez ...
Kendi binalarina geçmek istediklerinde müsade etmeyin olsun bitsin ..
Zamanla uzaklasirlar...

Ay gerçekten orda oturulmaz
Valla baydilar beni icim sisti ama esim evi cok seviyo laf anlatamiyorum napalim millet guzunden hazir evden mi olalim kiraya cikmak kolay mi diyor..
Arti 1 sene sonra ev alicaz ama aldigimiz ev bunun kadar iyi olmaz sirin sevimli bi ev bende esimde seviyoruz ama komsular ve babannem amcam bu binada oldukca cok geriyolar

Anlattiklariniz cekilecek turden degil. Eşinizin is yerine yakın bir yere tasının bence. Taşinamama sebebiniz kredi ise kredi bitene kadar sabredin bari. Tabi ne kadar daha sabredebilirsiniz bilemiyorum. Allah sabır versin. Bilirim oyle komşuları.
Birine ters birsey desen senden kötü olmaz biri bin yapar anlatırlar millete. Ama yine yüzsüz yüzsüz gelirler yanına...

hiç sevmedıgım komşuluk tipi tamam komsu komsunun külune muhtactir iyi komsu her zaman lazim ama gece gunduz zirt virt kapi calmak falan bana gore degil sizi anliyorum ama esinizde bir bakima hakli komsuya bi sekilde kapiyi acmazsin ama yeni bir eve ciktiginizda maddi sorunlar artabilir komsulara gerekli konusmayi daha iyi bir dille anlatmaya calisin en azinda ev alacaksanizda kredisi bitene kadar orda oturup kendi evinizin kirasiyla destekli kredi odersiniz bukadar dayanmissiniz biraz daha skin disinizi

Kavga ve rezillik çıkar. Polisi aramakla tehdit et, gerekirse ara..
Kaba konuş. Asla kapılarını açma ama evde olduğunu da bilsinler.

Bak bakalım devam ediyor mu. Sinir bozucu sürü!

Back
X