- 26 Mart 2022
- 213
- 82
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Öncelikle mrb herkese.Hemen konuya girecem.2 Yıllık git gelli bir ilişki.Beyefendi glir sıkılınca gider fln filan.Narsist olduğunu düşünmeye basladım artık.Neyse en son ayrılık konuşması yapalı 2 hafta oldu.Çok kesin ve net konuşarak gitti beyimiz.Seni zamanında silmeliydim fln dedi hatta.Ama numaramı silmemis tabi.Bende silmedim.Cunku defalarca sildim engelledim hiç biri çozüm olmadi.Bıraktım o sekilde istemeyen kendisiydi rahatsiz oluyorsa o silsin dedim ve kafamda bitirmeye baslamistim ki.Arabayla benim sokağima giriyo binamin önünden gecerken çekiyor hatta telefonu camımıza doğru ceviriyor bir ara o sekilde durum yapmış atmış.Bunu daha onceleride yapmisti ben hemen yazmistim hayirdir falan diye o sebeple konusmaya baslamistik.Bu sefer hic bir sey yazmadim sormadim.Çünkü ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum artık.O günün gecesinde de başka bir sosyal platformda özün yalan, sözlerin yalan hayatın yalan gibi sözler paylaşmış.Bu kime? Bir gönderiyle kaç kisiyle mesaj veriyor.Kafası karışık galiba.Sizlerle paylaşmaj istedim kızlar.Hala benimi istiyor bu adam barismak icin bir adimmi bu.Yoksa kendini hatirlatip beni unutma bir köşede dur mu diyor.Yada 3. Biri var kafası karisik git gellermi yasiyor.dengemı bozdu iyice.Hâla duygularim var bu kişiye o yüzden biraz zorlaniyorum yoksa coktaaan silip atardim.Benide anlamanizi isterim.Fikirlerinize yorumlariniza ihtiyc duydum kizlr.Şimdeden yorum yapan herkese tesekkür ederim.