aynen,tv de görüneceğiz diye aileleri geriye itiyorlar en önde beyefendiler arkalarında korumaları.bugün izlerken delirdim.hatta bir cenaze de şehit çocuğunu geri itmişti beyefendi.Allah sabır versin, Allah dayanma gücü versin
Birde eleştiri getireceğim, şehit cenazelerinde ön sırada protokol olmamalı, cenazeye katılıp aileye taziye de bulunabilirler ama cenaze namazında o ön sırada Ölenin babası, abisi artık ailede kimi varsa ve onu sevenler, tanıyanlar olmalı, o tabutu tutabilmek, sımsıkı bırakmadan tutabilmek bile destek oluyor size, son ana kadar bırakmak istemiyorsunuz, o hissi elinden almasınlar insanların, arka sırada dursunlar.
İşine gelenler inanıyor işteZamanBu gazetenin haberlerine güvenen var mı ya?
ZamanBu gazetenin haberlerine güvenen var mı ya?
İşine gelenler inanıyor işte
Haberin videosu var.
Bu haberin altina kahkaha atan smiley ile yorum yaziyorsunuz. Nasil yakistirip da koyabildiniz?Yalnızca bu haber için söylemedim genel olarak.. Bu haber belki doğrudur ama ben bu medya grubuna hiç bir zaman güvenemedim zamanında İlker Başbuğ'u da bunlar yaktı.. Şehidimizin ruhu şad olsun.. Acılı ailesine sabır versin.. Her şehit ailesi başka şeyler söylüyor.. Sorumlusu her kimse bu millete vermezse bile Allah'a verecek hesabını.. Asıl o zaman vay haline
Şimdi bana duygu sömürüsü yapmayın... Ben duamı da ediyorum onlara kuran da okuyorum. Kaç Şehid cenazesine gittiniz mesela? Burada klavye artisliğine soyunmayın.. Araştırmama gerek yok.. Yalancı çoban'ın söylediği bir doğru onu güvenilir kılmaz. Söylemiştim zaten genel olarak bahsediyorum.. Bu haber doğru olmuş neyi değiştirir?Bu haberin altina kahkaha atan smiley ile yorum yaziyorsunuz. Nasil yakistirip da koyabildiniz?
Kaynagi guvenilir bulmaybilirsiniz yorum yazmadan once ufak bi arastirma yapsaydiniz tum haber sitelerinde bu haberi gorebilirdiniz. Yandaşlara girmedim onlar yayinlamamis olabilir
Sacmaliyorsunuz farkinda misiniz?Şimdi bana duygu sömürüsü yapmayın... Ben duamı da ediyorum onlara kuran da okuyorum. Kaç Şehid cenazesine gittiniz mesela? Burada klavye artisliğine soyunmayın.. Araştırmama gerek yok.. Yalancı çoban'ın söylediği bir doğru onu güvenilir kılmaz. Söylemiştim zaten genel olarak bahsediyorum.. Bu haber doğru olmuş neyi değiştirir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?