Binbir emekle yapılan rölyef tablolarımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Bende sizlerle annemin yaptığı el emeği göz nuru rölyef tabloları paylaşmak istiyorum..
. a.s.

İlk çalışması,

dsc01274w.jpg

dsc01275y.jpg

Bu da 2.çalışması,

dsc01270p.jpg

dsc01271h.jpg

3. Çalışması ise dağ yamacından köy evlerine bakış

dsc01272z.jpg

dsc01273i.jpg

Bu tablo ise henüz bitmedi,
çeşmenin önünde halı yıkayan teyzeler, çiçek açmış ağaçlar vs.. olacak daha :) bitmiş halini de eklerim.

dsc01276vya.jpg

dsc01277z.jpg

çok gzlller hepsi annenin ellerine sağlık
sanki gerçk gibi

bunlar harika şeyler hayatım...tek kelimeyle muhteşemmm...Allah izin verirse bende bunun kursuna gitmek istiyorum..çok güzeller..anneciğinin ellerine sağlık....a.s.

bunlar harika şeyler hayatım...tek kelimeyle muhteşemmm...Allah izin verirse bende bunun kursuna gitmek istiyorum..çok güzeller..anneciğinin ellerine sağlık....a.s.

Bakan gözlerinize sağlık, annem de 5 aydır bunun kursuna gidiyor, çok güzel eserler ortaya çıkıyor, kesinlikle gitmelisin canım..

çok gzlller hepsi annenin ellerine sağlık
sanki gerçk gibi

Çok teşekkür ederiz, el emeği olunca bir başka değerli oluyorlar :))

bayildimmmmmmmm anneciginin ellerine emegine saglik canim masallah:nazar:

:asigim: çoook teşekkür ediyorum annem adına da, azönce anneme gösterdim okuttum yorumları gözleri doldu inanın...

cok guzel olmuslar ellerine saglik

çok teşekkür ederiz...

harika olmuş.ellerine sağlık

a.s. çok sağolun

süper süper süper
bayıldımmmm harika olmuşlar annenizin ellerine sağlık
iyi günlerde kullanın

valla bravo anneni yurekten kutluyorum.. elleri dert görmesin
hayattan kopmayan insanlara bayılıyorum

valla bravo anneni yurekten kutluyorum.. elleri dert görmesin
hayattan kopmayan insanlara bayılıyorum

Çok teşekkür ederiz canım, yüreğine sağlık...

Hayattım boyunca hep örnek aldığım ve daima örnek alacağım tek kişidir annem. Tümgün tv karşısında o seda sayan senin bu bilmem kim benim boşboş oturup izleyen bireylere zamanlarını boşa geçirdikleri için çok kızar annem. Ve haklıda!

süper süper süper
bayıldımmmm harika olmuşlar annenizin ellerine sağlık
iyi günlerde kullanın

:1hug:Güzel yorumlarınız için çok sağolun...

canım harika olmuş hepsi birbirinden güzel annenin ellerine sağlık a.s.

çok güzell çok şıklar yaaa
annenizin ellerine sağlık
bende değişik bi kurs arıyorum gitmek için
bu bölüm kafama yatmaya başladı aslındaa çok güzelmiş gerçetenn

canım harika olmuş hepsi birbirinden güzel annenin ellerine sağlık a.s.

Yorumun için çok teşekkür ederiz canım a.s.

çok güzell çok şıklar yaaa
annenizin ellerine sağlık
bende değişik bi kurs arıyorum gitmek için
bu bölüm kafama yatmaya başladı aslındaa çok güzelmiş gerçetenn

:asigim:sizinde yorumunuza sağlık...hayatın tüm sinirinden stresinden uzak kalmak istiyorsanız çok iyi bir tercih olur rölyef kursu...Sabah 11 de tablo başına oturup akşam 5 de anca kalktığını bilirim annemin...Ve ona sorsak zamanın nasıl geçtiğini anlamadığını söyler :))

Annenizin ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.Ben ismek çapa kursiyeriyim.Benim de resimlerimi görmek isterseniz hobilerim-funda.blogspot.com adresine bakabilrsiniz. size kolya gelsin.

Annenizin ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.Ben ismek çapa kursiyeriyim.Benim de resimlerimi görmek isterseniz hobilerim-funda.blogspot.com adresine bakabilrsiniz. size kolya gelsin.

Sizinde ellerinize sağlık, sayfanızı ziyaret ettik ve eserlerinize hayran kaldık.
Annem de İsmek Çapa kursiyeri, Ocak ayından beri gidiyor.. Selma Hocanın öğrencilerinden. Bu sezonu kapattılar fakat seneye tekrar gitmeyi düşünüyor...

Sevgilerimizle,

süperrr anneciğin ellerine sağlık. Bir rölyefçi olarak anneni kutlarım. Peki bu hastalık size de bulaşmadımı ?

Sizinde ellerinize sağlık, sayfanızı ziyaret ettik ve eserlerinize hayran kaldık.
Annem de İsmek Çapa kursiyeri, Ocak ayından beri gidiyor.. Selma Hocanın öğrencilerinden. Bu sezonu kapattılar fakat seneye tekrar gitmeyi düşünüyor...

Sevgilerimizle,

Ne güzel bir tesadüf ben de çapa selma hanım öğrencisyim . Anneniz c. tesi gurubu mu ? Benim adım funda p. tesi gurubuyum. Muhakkak annenizi tanıyorumdur. selam ve sevgilerimle opuyorumnanaktan

Back
X