Binbir Gece - Kanal D

canım hani sarışın buna diş bileyen bir mimar kadın var ya.
ya arkadaslar bu kadın kim bırden bıre dızıde bire gibi biti verdı sehrazattan ne istiyo...

canım hani sarışın buna diş bileyen bir mimar kadın var ya.
ya arkadaslar bu kadın kim bırden bıre dızıde bire gibi biti verdı sehrazattan ne istiyo...
vallahi bende anlamadım. kadındaki bu nefret niye.... anlattığına göre ortada da pek bir şey yok.... garip.

Bir gazetede okumuştum yanlış hatırlamıyorsam şehrazat bunu görünce tanımamış o sebeple yapıyormuş.

insan tanımadı diye bu kadar kinlenir mi. ben o bölümü izledim. şehrazat yemekte tanımadı.ilginç, beni biri hatırlamasa ,hatılamadın mı hani şurada tanışmıştık falan diye hatırlatırım.. hatırlamasa da eee ne olacakki.o kadar önemli mi. bazen ben de tanıştığım insanları hatırlamam. dikkatsizim o konularda. tanışmıştık falan derler. vallahi hatırlamıyorum derim. amanın iyiki bu tarz insanlar yok etrafımda .ben çoktan zehirlenmiştim..bence şimdi senaristler bu konu üzerinde bir yaz kafa patlatacaklar ve farklı bir neden bulacaklardır. çünkü bu son derece abuk bir neden...

Son düzenleyen: Moderatör:
binbir gece=geyik üretme çiftliği
başka bişey demiyorum................laelaelaelaelae

67.Bölüm Özeti

Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan düğünün etkisinden kurtulmaya çalışırlar. Gerçek babasının annesine yazdığı mektupları bulan Kerem, Seval’den geçmişin hesabını sorar. Herkesten habersiz dünya evine giren Burak ve Sezen, balayının tadını çıkarırlar. Kerem’in yine kendi sorunlarına gömülmesi Bennu’yla arasını açar. Burhan, Ahu ve annesinin boşanma pazarlığına son noktayı koyar. Ahu kendini yeni bir maceraya atar. Nadide, Ali Kemal ve kızlar, Füsun’un karşısına yeni bir sürprizle çıkarlar. Paris’e yerleşmeye karar veren Peride, Firdevs’i de yanında götürmek ister. Burak’ı unutamayan Melek’i teselli etmek Mert’e düşer. Şehrazat ve Onur arasında yeni bir gerilim oluşur.
Şehrazat ve Onur’u birbirine düşüren olay ne? Kerem, anne ve babasıyla ilgili hangi gerçeği öğrenecek? Eda’nın Şehrazat’la ilgili yeni planı ne?

Of özetini gördüm çok gıcıklaştı o garip kadın diziye girdi gireli,şimdi şehrazat kesin anlamaz o kadını verdiği karışım yüzünden çocuğun düştüğünü,kadın hala intikam alıcam diyip duruyo bu ne saçmalık ya umarım çok uzun sürmeden bitirirler

bence o kadının tek derdi kıskançlık. şehrazatı ve onun sahip olduklarını deli gibi kıskanıyor.

çok sürekleyici olmamasına rağmen ben bu diziye bayılıyorum.garip bir büyüsü var dizinin.oyuncularda harika.

Kizlar bence de garip bir büyüsü var bu dizinin. Oysaki Bergüzar Korel in rol kabiliyeti pek yüksek sayilmaz.
Yeni gelen Eda cok gicik. Ahu da bize Füsunu aratti.

Eda neden Sehrazata bu kadar düsman?
Sezen ile Burak in mücadeleri devam edecekmi?
Kerem annesi ve babasi ilgili gercekleri ögrenecekmi?
Peki Kerem Bennu yu gercekten seviyormu?
Füsun, Ahu ve Ali Kemal ücgeni ne olacak?

Siz ne dersiniz bu sorulara?

Kimse cevaplamamis, ben cevap yazayim bari. Bu hafta seyretmedim ama sonunu tesadüf gördüm. Bu Eda hamin cok sinir, ayrica Sehrazat ve Onur un kiskanclik krizleri de bitmek bilmiyor. Sanirim konu bulamiyorlar artik.

o dizide kabak tadı vermeye başldı artık konu bulamıyorum ben bıraktım izlemeyi

aslında artık dizi sıkmaya başladı ama bende baştan beri izliyorum eda bence nadide hanımları iyi tanıyor cunku okulun acılısına sehrazatla beraber gırdıklerınde nadıde hanım edaya tanır gozlerle baktı ve eda da sordu resımlerı gorunce kım bunlar dıye sehrazat ın eskı esını falanmı aşıktı yada tanıyor eda bılemıyorum ama gecmıse dayanan bir kini var şehrazata karşı ....

bence de sıkmaya başladı. artık eski tadı kalmadı.
ama burhan bey ve nadide hanımın konuşmaları çok hoşuma gidiyor.
bu yüzden izliyorum diziyi.
artık heyecan da kalmadı. artık bitme zamanı geldi bence.CADIARZU

dün akşam izledim biraz acılıydı ama fena diildi toparlıyolar sanki artık...
yalnız ahu tiplemesini görünce basıyorum kahkahayı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…