Binbir Gece - Kanal D

bencedee dizi artik uyuz oldu
o onunla sunun yataginda o arkadasinin askin asik
herkesin elinde bir kadeh
ne bilim SIKICI oldu artik

artık bu diziyi beğenmiyorum ben habire bi sorun seneryoları yazıp duruyolar artık yapacakları bişi yok ya..habire taş koymaya başladırlar..

sacmasapan bi dizi, tv aciksa bakiyorum arada,
gercek hayatla ilgisi yok
ortagin, en yakın arkadasin, evlenmeyi dusundugun kadına goz koyacak, sıkıstıracak, sen de sonra bunlari unutup tekrar ortak olup herseye devam edeceksin olacak is degil
arti sehrezat yerine daha guzel, hadi guzeli gec daha alimli, hos, sefkatli bi kadin olsaydi dizide anlardim bu kadar aski da bu kadin habire tersliyor, hic guzel giyinmiyor, bakimsiz ayrica saclari da hep ayni, bunun nesine bu kadar asik olunacak ki koskoca hic evlenmemis sirket sahibi adam...

artı , onur gayet normal, karizma bi adam, o yasa kadar bekar kalmasi biraz zor...kadinlara dusmanmis ta ondan evlenmemis sacma...bi de para karsiligi birlikte oldugu kadin mi bu dusmanligi giderecek? daha da arttirir be!

şimdide diziye bennunun annesi olarak
bergüzar korelin annesini aldılar
aiilecek yerleştiler diziye maşallah

Kerem’in annesi kim? Şehrazat, Onur’u affedecek mi?

Seval’in gerçek annesi olmadığını öğrenen Kerem büyük bir bunalıma girer. Yıllardır sakladığı sırrı ortaya çıkan Seval, perişan haldedir. Ufak yalanlarla Şehrazat’ı küstüren Onur, gönül almak için çırpınır. Kızlarının vekaletini vermek istemeyen Füsun konusunda Burhan ve Nadide birbirine ters düşerler. Annelerini özleyen Buket ve Burcu’ya en büyük destek Ahu’dan gelir. Herkesten uzaklaşan Kerem hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Başına üzücü bir olay gelen Gani, Şehrazat ve Burhan’ın güvenini yine sarsar. Geçmişle hesabını kapatamayan Peride, Handan’ı zor durumda bırakır. Bir kez daha karşı karşıya gelen Ali Kemal ve Yaman, bu kez Onur’un gözü önünde kapışırlar. Onur, Şehrazat’ı yine çok şaşırtır.
Seval, Kerem’in gerçek annesi olmadığını yıllarca niye sakladı? Kerem hayatıyla ilgili nasıl bir karar alacak? Onur’un itiraflarını dinleyen Şehrazat, onu affedecek mi? Onur, Cansel’in bebeğini geri vermeyen Yaman’a destek olacak mı?

05 Şubat 2008 Salı Saat : 20.30

alıntıdır

Onur korku içinde

Şehrazat’ın aniden düşüp bayılması etrafta panik, Kaan’da ise büyük bir korkuya neden olur. Peride’nin intihara kalkışması Onur’u çılgına çevirir. Bennu, Kerem’e büyük bir sürpriz hazırlarken, Kerem gerçek babasının izini sürmektedir. Melek ve Burak ilişkisi sert bir dönemeçten geçmektedir. Yaman’ın bebekle birlikte ortadan kaybolması herkesi tedirgin eder. Annelerini çok özleyen Buket ve Burcu, Kayseri’ye gitmek isterler. Ali Kemal yine bir çapkınlık peşindedir. Gani iyileştikten sonra ofisteki işine döner. Onur, Şehrazat’ın sinirlerini bozan Yasemin’le sert bir konuşma yapar. Onur, Şehrazat’ın kalbini kazanmak için bir adım daha atar. Burhan ve Nadide korkunç bir olaya tanık olurlar.
Şehrazat’ın sağlığı tehlikede mi? Onur annesi Peride’nin hayatını kurtarabilecek mi? Bennu Kerem’e nasıl bir sürpriz yapacak? Kerem babasını bulabilecek mi? Şehrazat, Onur’la barışacak mı? Burhan ve Nadide’yi bekleyen şok ne?

19 Şubat 2008 Salı Saat:20.30

alıntıdır.

şimdidie onur un kızı çıktı pıyasaya. sehrazat nie küsüyo anlamadımkı onunda oğlu vardı alla alla. iki çocukla gül gibi geçinin gitsin iste :P

konu nasıl bulacaklar.. bir yığın mantıksızlık işte.. konu bulmak için saçma sapan şryler uyduruyorlar ben o senaristten daha iyi yazarım vallahiiii.

yeni bir mimar geldi ortalıkta kötü kokular alıyorum jeyyar

hele Füsun'a n demeli bilmiyorum,eşini bir başka adam ile aldatan bir eş,şimdi kuzu sarması olmaya çalışıyor :icecream:

Ali Kemal'in müstekbal eşinin karşısına çıkan o adama zaten akşam koptum gülmketen:roflol:

yani dizi dizi olmaktan çıktı bence saçmalamanın danıskası oldu bence kesinlikle artık bitmeli,herşey tadında güzeldir..Asmalı Konak'ta süper izlenen bir diziydi ve tadında kaldı..Eğer bu şekilde saçmalamaya devam edilirse dizinin sihri bozulur diye düşünüyorum a.s.

bu geceki sezon finalide çok saçmaydı
biraz annem dizisinden esinlenilmiş herhal
bu düğün günü bebek düşürme modasıda yeni çıktı
geçen sezon finalindede evlenememişlerdi
çok uzattılar artık bence bu sezon bitmeliydi
ayrıc bu diziler tatile girerkende illa akılda soru işareti bırakacaklar....
seneyede mutsuz bir şehrazat onur çifti görecez gibi....

dizi çok bozuldu sadece ilk sezon güzeldi uzattıkça uzattılar zaten artık dizilerde hep aynı şey seneye olacaklar belli

sürekli sırıtan,dunyada kötülükten bir haber şehrazat,ve içi dışı kötü tuhaf eda karakteri...o ne yaaa,böyle final mi olurmuş...sinir bozucu bir kapanıştı...

canli final hic güzel degildi.devamli hosgediniz,merhaba sözlerinden baska birsey yoktu,hic begenmedim..............................

Canlı canlı binbirgece fiyaskosu

Hani dünyada bir ilkmiş ya... Hani Türk televizyonları içinde de
yapan çıkmamış ya... Zap yaparken rastlamak dışında izlemediğim Binbirgece'yi sırf bu merak yüzünden oturup izledim...
Bakalım "ilk" nasıl olacak diye...
Sonunda da şunu bir kez daha anladım...
Bizim medyanın gazına gelmemek lazım...
Gelirsen kendini enayi gibi ekran önünde kala kalmış bulursun...

Valla ben öyle oldum...
Belki arıza bendedir diye evdeki ahaliye de sordum...
Dizinin sıkı izleyicisi olan yengem;
-"Dizi izliyormuş gibi olmadım ki... Suni bir şeydi, hiç bir şey anlamadım" deyip özetini yaptı.
Yüzünde koca bir hayalkırıklığı vardı ve kendini fena halde aldatılmış hissediyordu.

Haksızda değildi yani... Dizinin takipçisi olmayan ben bile aynı moddaydım... Hani komşunun düğün kaydını almışız da videodan izlemişiz gibiydi. Gerçi o video kayıtları bile daha eğlenceli olur ya neyse...

Finale dair notları sıralayacak olursak;
-İzleyici efekt sesten başka bir şey duymadı. Ne çarpıcı bir sahne, ne de etkili bir diyalog vardı.
-Ferhat Göçer, İlhan Şeşen ve Nükhet Duru'nun şarkıları bile güme gitti. Zamansız patlatılan havai fişekler ile mikrofonlar patladı.
Hatta Nükhet Duru şarkı söylerken, Onur'un "Ne güzel şeysin sen kız, nasılsınız" gibi anlamsız konuşmaları yayındaydı...
-Dizedeki muhabir rolünü oynayan bayan arka arkaya tekledi. Öylesine garip bir sahneydi ki ne işi vardı o sahnenin o anda anlamak mümkün olmadı.

-Tek düzgün sahne Burak ile Sezen'in gizli düğünüydü. Orada hem diyalog hem güzel çekimler vardı. Ama Sezen'in babasının sözde endişelendiği için Kerem'i aradığı sahne evlere şenlikti.
-"Canına kıymasından korkuyorum" derken ne seste ne yüzde zerre kadar endişe ifadesi yoktu. Ardından da içmeye devam ediyor. Müthiş endişeli baba böyle mi oluyor...

-Başrol oyuncusu Şehrazat ile Onur'un sahneleri ise tam anlamıyla rezaletti. Doğru düzgün iki cümlelik diyalog yazılmamıştı. Ne bir özel bakış, ne özel bir duygu karesi vardı.
-Onur'dan 1 saat içinde çıkan üç cümle vardı; "Hoşgeldiniz, nasılsınız, sağolun..." Şehrazat'ın ise mıymıy sesi canlı yayında kaybolup gitti.

-Final sahnesi ise o kadar yapmacıktı ki diziyi izlemek için ekran başına oturanlar büyük bir amatörlüğe denk geldi...
Şehrazat karnını tutup;
-"Onur... Onur..." diye sesleniyor...
Yine sesi mırıltı gibi... Kamera da uzak planda olduğu için yüz mimiklerinden de bir şey anlaşılmıyor.
Onur ise yerine kazık kakmış gibi bir türlü kımıldamıyor.
-"Ne oluyor sevgilim" diye sesleniyor...
Şehrazat yere yığılıyor, bir anda gelinliği kanlanıyor...
Onur başına o zaman gidiyor yine takılmış plak gibi;
-"Ne oluyor sevgilim" lafından başka bir şey çıkmıyor ağzından. Başka bir cümle yazılmamış ya da ezberletilmemiş anlaşılan...

Ve dizinin final müziği çalıyor, alt yazılar ekrandan geçip gidiyor...
Televizyon başına merakla oturan binlerce kişi aval aval ekrana bakıp kalıyor. Günlerce pohpohlanıp reklamı yapılan muhteşem final tam bir hayalkırıklığı ve koca bir balon oluyor.

Hani dünya televizyonlarında bir ilkti ya bu...
Doğru vallahi...
Dünya televizyonlarında canlı canlı yayınlanan ilk fiyaskoydu bence... Bu açıdan Binbirgece ekibi bir ilke imza attı...
Tebrikler...

Tek kelimeyle berbat bi sondu :bbo:
"Hosgeldiniz,egleniyor musunuz,iyi ki geldiniz" gibi cümlelerden baska bir sey yoktu..
Bunun icin mi aylarca prova yapmislar anlamis degilim..kafamçokkarıştı
Beni koysalar daha iyi is cikartirdim tatlicadiarzu
Sehrazat hanim bütün dizi boyunca hic gülümsemedigi kadar gülümsedi bu kez..
Dialoglar gayet basit,bi duygu yok..

Ben bütün diziyi canli cekecekler zannetmistim ba$ta..
Ilk sahnelerde "Vay be,ne profesyonel,hic belli olmuyor canli oldugu" falan demistim CADIARZU tatlicadiarzu
Neyseki jeton sonra düstü.. jeyyar

Back
X