Binbir Gece - Kanal D

gerçekten berbat ötesiydi. bildiğimiz bir eğlence programı gibi oldu şehrazat'a sadece sırıtma rolü verilmiş. bennu ve keremin konuşmaları zaten fenaydı. en son kapanışda da farkettiniz mi bilmiyorum ama şehrazat kan torbasını patlatana kadar akla karayı seçti.ya o düşüşe ne demeli, onurun önce kendini atar gibi yapması sonra duraklaması birçok aksaklık vardı. milleti kandırıyorlar dizinin başlarını neden canlı çekmediler asıl oraları canlı yapsaydınız, düğünü ben bile gelip çekerdim ne var yani:kahve:

bencede tek kelimeyle berbattı yani orada ki oyuncuların bir çoğu tiyatro kökenli olmasına rağmen bu kadar mı berbat oynanırdı. ilkokul piyesi gibi.. benim kanal d ricam lütfen dünyada bir ilk daha yapmasınlar ikinciyi bu bünye kaldırmaz artık. Ne diziymiş be bir türlü bitmedi
şehrazat onurla 150bin karşılığında beraber oldu. Oğlunun hastalığı için iyi kurgu dedik. Sonra ne oldu aşık oldular araya engeller girdi buna da tamam evlilik iptal oldu.Sonra evlendiler. Konu kalmadı ama yanıldınız. Keremin aslında annesinin teyzesi olduğu ortaya çıktı. Erkek kardeşim dediği kişi sordan kızkardeşine aşık oldu. Bennunun kız kardeşi benunun nişanlısını ayarttı sonra dümenler çevirdi keremin erkek kardeşine aşık oldu sütten çıkmış ak kaşık oldu.. Ali kemal karıdan illah edip fusuna boynuz taktı ( fusunda fusun hani adamı rezil edenlerden) gitti birinden oğlu oldu. Fusun altta kalmadı gitti kocayı aldattı. Fusunun erkek kardeşi burhanı dolandırdı sonra o da ak kaşık olup evde kaldı. Eve gelen kız ali kemalle yattı feleği şaşan ali kemal fusunu mumla aramaya başladı.. tabi bu arada fusunda ak kaşık oldu ayyyy beynim durdu benim şimdi önümüzdeki sezonla ilğili fikirlerim var
1. Burhanın bir oğlu çıkacak o da yengesi şehrazata aşık olacak
2. şehrazatın oğlu aslında oğlu değildir.. Hastanede karışmıştır zaten fazlasıyla sevimsiz bişidir anası gibi 7/24 sırıtamadığı için anlaşılmıştır bu
3.Ali kemal hacca gidecek
4.fusun bir tane daha doğuracak. Işıgı gören gelecek
5.Bennu aslında kötü biridir zamanla hinlikleri ortaya çıkacak
6.bennunun kız kardeşi bu sefer onura aşık olacak aşk acısından
7. keremin babası aslında tüpçüdür:P

Valla Arada Sirada Seyredersim Ama Bu Canli çekim Masallarini Duydum Medya Da... Tek YorumYAPTIM , Bir Düğün Yapacaklar Onu Da Canli Diye Ortya Koyacakalar Dedim.hakli çikmişim Demek Ki , Yorumlara Bakinca.
çünkü O Saatlerde Tv Izlemek Yerine Ev Temizliği Yaptim.iyi Ki De Yapmişim, Ne Güzel ,ben Bir Ilki Yapmadaim ama ,,:)))Her Zaman Ki Rutin Işimdi ,
Ama Belli Ki Ekran Başindakileren Daha çok Zevk Almişim:))))))))))))))))))))

Kötü ötesiydi bende ilk kez bir dizi için yorum yapamadan geçemeyeceğim yani...:kızgın:
Günlerce canlı performansın provası yapılmış olmasına rağmen sonuç bu olmamalıydı.
Hayır yapılan canlı yayın sadece düğün sahnesinde öpüşmelerden ileri gitmedi.
Roller yapmacıktı. Onur ikişer kez aynı kişilere hoş geldin dedi.
Akıcı olmayan ve heyecansız replikler oldu.
Düşük yapan birinin bayıldığınıda ilk defa görüyorum.
M.Ali Birandın röportajını yapan kadın keşke gerçek bir gazeteci olsaydı. bu kadar mı heyecan yapılıp, kem küm edilir iki laf bir araya getirilemez yahu...
Canlı ve banttan kısımlar arasındaki geçiş ise gene berbattı. 4 yaşındaki kızım bile bir gariplik olduğunu anladı.
Hayır canlı performansı daha küçük bir sahnede çekseler belkide bu kadar fiyasko olmazdı. En azından arkada dolanan kameramanları görmezdik.
Konu iyice laçkalaştı. Sonuçları önceden kestirmek mümkün.
Bu bölümdeki tek güzel yer, kötü gelinin son anda fisunun resmini getirmesiydi. Onun dışındaki olayları daha önceden anlamamak için kör ve sağır olmak lazım:1closedeyes:

Son düzenleme:
bence gayetde güzeldi canli yayin kolay deyil milyonlarca insanin önünde asiri heyecan
var oyuncularda
bin bir gecenin bütün oyunculari simdiye kadar bütün rollerini süper yaptilar canli yayin tabiki ancak bu kadar olur insanlarda heyecan oluyor istemez elleri ayaklari
titriyor dillleri sürtüyor normal bence
ben bile izlerken heyecanladim aman simdi hata olacak felan diye

Aylar önce bıraktım izlemeyi ama iki laf etmeden geçemicem :kahve:

İzlemeyi bıraktığımdan beri ben pc başındayken pardon kk başındayken :roflol: tv öyle açık duruyordu binbir gece varken. Sırf merakımdan sezon finalini oturup izledim. Hani canlıya , hata falan yaparlarmı merakımdan diyelim sırnaşık şey İzlemez olaydım , intiharın eşiğine gelmiştim bittiğinde laelaelaelaelae Tek kelimeyle felaketti , dizi zaten korkunç olmaya başlamıştı , sezon finaliyle bitirdiler olayı. Devamı çekilmez diye umuyorum :1closedeyes:

Neyse , biter bitmez güzelim kulübümü açıp dünyaya döndüm şükür :enbuyukkk: :roflol::roflol:

tebrik ederim şekerimmm! hislerime tercüman oldunyerimseniben
daha iyi özetlenemezdi wallajeyyar
süpper yorummmm:roflol::roflol:

süper ya akkasıklar dıyede ısmı degıstırseler barı...
sehrazatın o bet sesıyle mıyavlaması ne uyuz ya,
yada sahnede sehrezat yere serılırken dıerlerının mal gıbı bakması.......
rezalet ya medyada nasıl pofpofluyor,
dızıyı ızlemedım ııkı ızlememısım
haberlerde gorduklerımden sonra sanslı oldugumu hıssettım:)))

ya gercekten. bu sezon biter dedim.. baktim yine sadece sezon finali.. .aaaaa
ya ben tiryakisiydim bu dizinin, simdi neler oluyor ya.. hic izlemek bile istemiyorum..
cesur ve güzel gibi oldu.. o onunla bu bununla.. bitsin artik ya, yerine güzel seyler gelsin.

Binbir geceyi iki sezondur hiç kaçırmadan izledim ama artık feci halde baygınlık geldi,şehrazatın yeni gelen hiç tanımadığı o kadının elinden o çayı içmesi yokmu çıldırdım heleki sonunda,zaten yapımcısı aralıkta falan bitirmeyi düşünüyomuş aslında keşke bitseydi çünkü hiçbi güzel tarafı kalmadı hatta iğrençleşti,bunlar benim düşüncelerim tabi izleyenede saygım var ama ben bidaha izlemeyi düşünmüyorum

şehrazat, kültürlü, hem de ödüllü bir mimar... sen hamilesin. daha tanımadığın bir insanın çantasından çıkardığı çayı nasıl içersin. cahilde değilsin. hamile bir kadın, bilmediği şeyleri içemeyeceğini, her otun kendine ve bebeğine yararı yerine ,zararı olabileceğini çok iyi bilir , düşünün bu kadın,odtü mezunu bir mimar. kadına sormuyor bile bu sakinleştiricinin içinde ne var ne gibi otlar var, hamileyim bebeğe zararı olur mu diye..bu kadar mı saf olur insan ...seçme saçmalar..... bu kadar da basit senaryolar yazılmaz...

aaaaaaaaaa ben kaçırmısım ne cayı
kım cay verdı o mızmıza,
ondanmı bayıldı yanı,
yuh be ınsan yaratıcı olur bıraz

sankı pamuk prenses :)))

canım hani sarışın buna diş bileyen bir mimar kadın var ya.. onurun şirketinde mimar olarak çalışan ve şehrazatın iş yerini soyan, ha o işte yani senin söylediğin gibi,Kraliçe yani cadı,pamuk prenses Şehrazata elma yerine çay verdi. çantasından çıkarıp bir güzel mutfağında rahat rahat yaparak...pamuk prenses te ,cadıya çok güzel bir elma, pardon çay dedi. kadın çayı kettle de sıcak suyla yaptı... bizimki bunu bir dikişte içti... benim bildiğim çay yudum yudum içilir sıcak çayı böyle içtiğine göre pamuk prensesin, yine pardon, şehrazatın,ağzı ve boğazı çelik kaplı...........

çok çirkin uyduruk bi şekilde bitti kadın kurbanlık koyun gibi kanlar için de yattı yere zaten hoşgeldin merhabayla geçtii bu son yakışmamış diziye...

aaaaaaaaaa ben kaçırmısım ne cayı
kım cay verdı o mızmıza,
ondanmı bayıldı yanı,
yuh be ınsan yaratıcı olur bıraz

sankı pamuk prenses :)))

aynen canım pamuk prensesten esinlenmişlerdi çünkü şehrazat çayı koklayıp ne güzel kokuyor dedi bi seferde iç dedi kadında elma olayı misali:roflol::roflol:

İki sezon finalide düğün sahnesiyle bitiyor. İkisindede felaktele bitiyor. Madem değişik bişey yaptınız bari güzle bir düğünle bitirin. Seneyede allah korusun eğer sezon finali orsa gene bitmezse gene düğün olcaktır herhalde bu kezde düğünde onuru vururlar. Allahtanki gerdeğe girdiler. Yoksa ooo her yıl düğün sonu ayrı bir hüsran.

bence o kadar havai fişeğe gerek yoktu çok gürültü yaptılarr.

canım hani sarışın buna diş bileyen bir mimar kadın var ya.. onurun şirketinde mimar olarak çalışan ve şehrazatın iş yerini soyan, ha o işte yani senin söylediğin gibi,Kraliçe yani cadı,pamuk prenses Şehrazata elma yerine çay verdi. çantasından çıkarıp bir güzel mutfağında rahat rahat yaparak...pamuk prenses te ,cadıya çok güzel bir elma, pardon çay dedi. kadın çayı kettle de sıcak suyla yaptı... bizimki bunu bir dikişte içti... benim bildiğim çay yudum yudum içilir sıcak çayı böyle içtiğine göre pamuk prensesin, yine pardon, şehrazatın,ağzı ve boğazı çelik kaplı...........

Benimde çok dikaktimi çekti sıcak su kaynattı bende diyorum artık yudum yudum içer o ara düğün başalr bir iki yudumdanda bişey olmaz diye kadın sanki alkolik gibi soğuk içki misali bir dikişet bitirdi. Nede kokladı o çayı kokluyo kokluyo allahım burnu girdi nerdeysa bardağın içine.

Valla lıkır lıkır içti sıcacık çayı.....Siz olsanız düğün gecenizde, üstelik de hamileyken herhangi birisinin verdiği bitki çayını içermisiniz??Hamile olmasam bile içmezdim ishal olurum düğünümde dokunur diye.

Birde bennuyla kerem ne itici bir çift öyle allah aşkına, bir ara yaptıkları diyalog (keremin kardeşine bakması için evine gideceğini bennuya söylerken) resmen ilkokulda tahtaya kalkardıkya müsamele için rollerimize çalışırdık.İşte o kadar acemiydi.Hiç başarılı olamadılar...

Back
X