Binbir Gece - Kanal D

kızlar bu dizinin tam özetlerini bulabileceğim doğru düzgün bi site var mı bildiğiniz? varsa özelime yollar mısınız ya.. bulduğum bütün özetler eda ile şehrazat arasında ne olacak? onurla şehrazat ilişkisinde süpriz gelişme falan şeklinde. Ben de zaten o sürprizin ne olduğunu öğrenmek için açmışım ya:) Evet varsa ve yollarsanız özelden çok sevinirimm..

Şehrazat ikide birde sinirini küçücük çocuğundan çıkarıyor, bıktım usandım valla...

bu kadar olaydan sonra mutlu bitmemesini umut ediyordum ama galiba mutlu son olacak:)

dizinin sonu ne oldu ya geöen bi bölüm final diyor saatlerceee izledim artık dayanamadım yattım
izlemiyordum da son 6 aydır:)))

sonunu merka ettim bi adam çıkmış ortaya mimar sonra da bi karısı
şehro onur a mı döndü dizi sonunda yoksa o adamla mı evlendi bi de ceyda düvenci ne etti alkolizm e devam mı etti ?

ahanda bunu yazın başka sorum yok

dizinin sonu ne oldu ya geöen bi bölüm final diyor saatlerceee izledim artık dayanamadım yattım
izlemiyordum da son 6 aydır:)))

sonunu merka ettim bi adam çıkmış ortaya mimar sonra da bi karısı
şehro onur a mı döndü dizi sonunda yoksa o adamla mı evlendi bi de ceyda düvenci ne etti alkolizm e devam mı etti ?

ahanda bunu yazın başka sorum yok

şehrazat nikah masasında mimar adamı bıraktı onur iki çocuk elinde gelmişti ona döndü.

ceyda düzevncide önce boşandı keremden sonra yeniden barıstılar mutlu son oldu .alkolü bıraktı sanırım orrasını kaçıdım merakımdan izliyordum ilgilenmemişim demek :)kocasına döndüğüne göre bırakmıstır ama :D

şehrazat nikah masasında mimar adamı bıraktı onur iki çocuk elinde gelmişti ona döndü.

ceyda düzevncide önce boşandı keremden sonra yeniden barıstılar mutlu son oldu .alkolü bıraktı sanırım orrasını kaçıdım merakımdan izliyordum ilgilenmemişim demek :)kocasına döndüğüne göre bırakmıstır ama :D

eğer bu dizi mutlu sonla bitmeseydi yıllarca hafızalardan kazınmazdı:delphin:

en şahane fimleri dizileri bile mutlu sonlar çabucak unutturur...-tatlicadiarzu-

aman canım yaw hatırlamak isteyen kim öyle baydılar ki nefret ettim artık şakkıdı

çok doğru birde lastik gibi sakız gibi çekeleyip gereksiz uzatmayacaklar...işte o zaman bayıyor...

fakat dertleri unutulmaz olmak değil para kazanmak olduğu için yapımcılar uzattırdıkça uzattırıyorlar senaristlere....

Severek izledim. Ozellikle ilk bolumleri superdi. Sonralarda ise basroldeki karakterler degil Burhan Evliyaoglu'nun evinde gecen olaylar icin izler olmustum diziyi. Bu arada soylemeden gecmiyim Burhan beyin karakterine hayran olmustum, tam adam gibi adamdi bana gore.

eğer bu dizi mutlu sonla bitmeseydi yıllarca hafızalardan kazınmazdı:delphin:

en şahane fimleri dizileri bile mutlu sonlar çabucak unutturur...-tatlicadiarzu-

Bu dizi nasıl bitmişti canlı yayınla bitirmişlerdi galiba. Tv tarihinde ilk :D yani yarısı önceden çekilmiş diğer yarısı da düğünden canlı olarak verilmişti ekrana. Şimdi starda tekrarı yayınlanıyor, bakıyorum denk geldikçe

Back
X