Kına Gecesi Bindallı çantam

bingildak85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
20
3
39
Kızlar aranıza yeni katıldım Haziran'da düğünüm var :) Uzun süredir bindallıyla kullanılabilecek portfoy çanta arıyordum ve sonunda bulduğumu düşünüyorum sizce nasıl, olur mu bu? Bindallım da siyah kadife üzerine sarı sim işlemeli
149590279_tn70_0.jpg

Uygun ama bindallıya neden çanta kullanıyorsunuz ki sürekli oynama, ağlama, eğlenme halinde olacaksınız çantanızı tutmaya yer zaman kalmayacak ki ilk defa kaftana bindallıya çanta duydum o_O

işin suyunu çıkartmak bu oluyor herhalde..
ya hu bindallı kına yakılırken giyilen bir giysi, ne ara çanta takacaksınız...
kim çantanızı görecek ?

bu neyin kafası ..?

çok gereksiz, saçma sapan bir şey ...

Çantayı tutacak vaktin bile olmayacak, elinde sap gibi duracak. Bu çantayı daha snra baska bir elbiseyle kullanmak da çok zor. Keşke almasaydım diyeceksin...ama sen bilirsin

Şahsen benim konum olsaydı, böyle sert yoruma üzülürdüm, o yüzden yazık dedim :)

anladım konu sahibine yazık ettiğimi düşündünüz...

konu sahibi de gerçekten mesajıma üzülecekse, umarım dile getirir, sert üslubum için gereken açıklamayı yaparım..

ince düşünceniz için teşekkürler Azra Ece hanım, devamını konu sahibinin inisiyatifine bırakalım derim..

iyi forumlar :KK66:

Eğer canınız çanta kullanmak istiyorsa kullanın.Hayatınızda yaşayacağınız nadir günlerden biri ve hiç kimseyi ilgilendirmez ne giyeceğiniz,ne takacağınız.İstediğinizi yapmalısınız.İçinizde kalmamalı.Gereksiz değil ayrıca.Kınası Gecesi'ni yeni atlatmış biri olarak ben gerekli görüyorum.Hem damadın hem de sizin telefonlarınızı,makyaj malzemelerinizi,ıslak mendil ve kağıt mendil koyabileceğiniz bir çanta mutlaka olmalıymış.Biz ona buna emanet etmek zorunda kaldık.En azından her ailede vardır bütün gece boyunca yerinden kalmadan olanı,biteni izleyecek biri.Ona teslim eder siz eğlenirsiniz.İhtiyac duydugunuzda o nerdeydi,bu kimdeydi derdiniz olmaz.Her aldığınız şeyi her zaman kullanmak zorunda değilsiniz.Bu çantayı sonradan illa kullanmak isterseniz siyah kıyafetlerle gayet uyumlu olacaktır.Çantayı beğendim ben.Güle güle kullanın ve mutlaka kullanın derim ben.

X