Kına Gecesi bindallım hakkında yardım :))

sizce kınada nasıl giyinsek daha hoş durur??

• Ankete Katılan
    21

elffinn

PasaklıPrenses
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
597
13
118
37
Ankara
kızlar size birşy soracağım dün kayınvalidem bindallı almış bana onu getirdi
aslen ben kına gecesinde önce elbise sonra da bindallı giymeyi düşünüyordum ama dün giydim bindallı çok hoşş ağır bunaltıcı sıkıcı değil ayrıca da çok şık duruyor...
annemler falan ay çok güzel bence elbiseye gerek yok bu böylece güzel durdu zaten kınada bindallı giymek daha güzell olur daha yakışır zaten 2-3 saat olcak bence hiç elbise giyme bindallın çok güzel üzerinde bunu görelim gelin olduğun anlaşılsın bizler zaten hep elbiseli olacağız unu giy dediler...
benim de kafam karıştı çünkü bindallı gerçekten çok hoş
ama ben elbise almaya da odaklanmıştım ondan kafam karışştı size sorayım dedim
sizce ne yapıym sadece bindallı giysem annelerin de isteklerini karşılasam mı???

bu da bindallımın resmi
$55100_1286186237.webp

Son düzenleme:
Bu bir kere olacak inşlh.Canın ne istiyorsa,nelere hevesleniyorsan yap derim.Sonradan aklında kalmasın,keşke yapsaydım demezsin cnm.Kimseyide karıştırtma.Büyüklerinin fikrini al tabiki amman bişi deme lakin gene kendi istediğini yap:)dallın çok güzel,bende farklı bir rengini giymiştim cidden harika duruyor.Ama kına yakılırken onu giydim,öncesinde abiye giydim.kınadan sorada oynarken üzerindeki kaftanı çıkardım.Hoş oldu.

Ben öncesinde abiye tarzı bir elbise kına sırasında bindallı düşünüyorum ama bindallıyı da muhteşem yüzyıldakiler gibi istiyorum

bence bindallını beğendiysen hiç abiye giyme. bindallıyı biraz beğenmezlik gibi geliyor bana o uygulama. sanki kostümmüş de sadece sahnede giyilirmiş misali. ayrıca boşuna masraf. bir abiye daha nerden baksan birkaç yüz lira.

2 saat elbise giy kına yakılırken de bindallını giy genellikle herkes öyle yapıyor canım şimdiden tebrikler mutluluğun daim olsun

bindallımın duruşu böyle ama kumaşı falan çok kaliteli ağır duruyor yani başındaki fesi kına örtüsü falan aksesuarlarıyla çok hoş bir bütün oluşturuyor ama kararsız kaldım biraz....
çünkü en başta düşünmüştüm ben abiye sonrasında bindallı olarak ama ben bindalıyı eski zamanın 3 etekleri gibi olur diye düşünerek abiye düşünüyordum sonra baktım bindallı çok hoş zarif duruyor üzerimde ondan karasız kaldım size sormak istedim...

Bencede ilk abiye kabarik veya sade elbise sonra bindalli tercih ederim.. hem son bi kac yildir modada.. fotograf cekineceginide dusun 2 cesit kiyafet daha hos olur diye dusunuyorum

Bence sadece bindallı giymek daha güzel ayrıca herkesin arasında gelin olarak farkını koymuş oluyorsun. Eğer güzel ve kaliteli birşeyse sadece onu giymekte sakınca olmaz

Bence bi elbise daha giyebilirsin, ve bindalliyi kina yakilirken giyersen daha özel olur... degisik bir hava katar kina yakilirken..:) Ayrica Gule Gule giymeni dilerim

Bencede ilk abiye kabarik veya sade elbise sonra bindalli tercih ederim.. hem son bi kac yildir modada.. fotograf cekineceginide dusun 2 cesit kiyafet daha hos olur diye dusunuyorum

Bence sadece bindallı giymek daha güzel ayrıca herkesin arasında gelin olarak farkını koymuş oluyorsun. Eğer güzel ve kaliteli birşeyse sadece onu giymekte sakınca olmaz

Bence bi elbise daha giyebilirsin, ve bindalliyi kina yakilirken giyersen daha özel olur... degisik bir hava katar kina yakilirken..:) Ayrica Gule Gule giymeni dilerim

teşekkür ederim hepinize:71::71:
uygun ve hoş bir elbise bulabilirsem alacağım...
ama bulamazsam da rahatsız etmeyecek beni sadece bindallıyla çıkmış olmak...

Back
X