• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bindallım :)

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
66
Yer
İçel Mersin
Kızlar bordoyu onunu gormenız ıcın ekledım... Aldıgım renk mürdüm rengi... Yorumlarınız beklıorum..
Dırek aynısını ızmıden getırttım $phoca_thumb_l_11.webp $phoca_thumb_l_10.webp

yan duran modelın rengı olacak..

Ben beğendim çok güzel :) renkler arasında pek bir fark göremedim ama mürdüm güzeldir :)

bende renkleri ayırt edemedim güzel görünüyor ama sanki biraz göz yormuş gibi geldi içinde saten şalvarı varmı?

hayırlı olsun güle güle giy.

canım ben begenmedim senin içine sindiyse sorun yok :)

çok hoşmuş canım çok beğendim:16:

Hepinize tşk ederım :)
ben elbise gibi olanları sevmıorum
evet ıcınde şalvar var
:)
ayrıca murdum ıle bordo arasında da renk farkı bayagı var..
Bordoyu zaten bılıoruz murdum pembe ve mora kaçar
ustumde kı halını de sıze gondercem :)

harika nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir myim

harika nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir myim

canım ben bunu hep begenıodum ama bulma umıdım hıc yoktu tesadufen gelınlıgımı yapan modacı gordu aynısını ızmırden getırtebılecegını soyledı... 200 tl 'ye bana kıralıo kadın..

ben de rengi ayıramadım ama bilgisayardan kaynaklı sanırım.yoksa çok şükür mürdüm ve bordoyu biliyorum :) mutluluklar çok güzelmiş

ben de rengi ayıramadım ama bilgisayardan kaynaklı sanırım.yoksa çok şükür mürdüm ve bordoyu biliyorum :) mutluluklar çok güzelmiş

tşk canım.. Bu arada soranlar ıcın 400 tl ye satın alma fıyatıdır... Arkadaş sormuştu okursa bılgısı olsun..

Çok begendim cnm güle güle giy :16: bu arada rengi ayırt edemedim diyen arkadaslara konu sahibi zaten bordo rengi olan bindalıyı eklemiş kendisin aldığı mürdüm rengi:34:

Çok hoşmuş canım bu rengide güzelmiş ama eminim mürdüm rengide çok hoş olur çünkü model güzel. Güle güle giy inşallah:)

Back
X