Binnaz Abla fal sitesi..

Carpedisunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
161
3
26
İzmir
Arkadaslar merhaba,

Internetten denk gelmisti, Binnaz Abla Internet sitesinden tarot, kahve, yildiz name ve ruya yorumlari yapiliyor. Benim ilgimi cekti ve denedim 3 kisiye ( Elif, Zeynep, Meral ) fal baktirdim. Elif tarot, Meral ve Zeynep'e kahve fali. Elif soylediginin tam tersini soyledi Meral ve Zeynep. Sizlerin bu konuda bilgilerinizi ve tecrubesi var mi?

Paylasimlarinizi bekliyorum.
Tesekkurler

Merhaba,

Bahsettiğin sitede tarot falı baktırdım birçok kere yani oldukça deneyimliyim diyebilirim. Aynı konu için sitedeki çok kişiye fal baktırdım ama içlerinden Elif, İlkay ve Jülide hanımların gerçekten tatmin edici ve birbiri ile çok örtüşen yorumları oldu. Yanlız zaman konusu pek tutuyor diyemem. Esas beklentimin çıkıp çıkmayacağını yakında göreceğim. Ufak tefek bazı şeyler şimdiden çıktı. Üçü de işini ciddiye alarak yapıyor.

Sevgiler..

Elif'e tarot baktırmıştım ben de. Baktırmaz olaydım. Berbat bir yorum yaptı.
Tamamıyla burç üzerinden gitti.
Dedikleri olur mu bilmiyorum. Hiç beğenmedim ama.

Meral çok beğenilen bir falcı. Onun dediklerini de yaşayıp görmek lazım.

Zeynep çok saçma ve yuvarlak yorumlar yapmıştı bana.
Çok mutlu olacaksın, yükselişin var gibi saçma şeyler söyledi.
Pembe tablo , hayal dünyası. Hiçbir detay vermeden yazmıştı yani.

İlkay çok detaylı konuştu bana. Çok tatlı bir kadın. Hiçbir şey söylemedim ama her şeyi olduğu gibi anlattı.
Dediklerinin olup olmayacağına bakıcaz.

Pınar var bi de, ona da kahve baktırmıştım. Her şeyin süper olacağını söylemesi ve herkese bu kadar olumlu konuşması ona güvenmemi engelliyor. Bir şey demişti ağustos ayı için ama olmadı. Gerçi Temmuz ve Ağustos'u atlat da sonra falan da dedi..Bilemiyorum ne olur.

Simge de çok detaylı bakar.Ama dedikleri çıkar mı bilemem.

Efsun harikadır. Onun söylediklerini yaşadım. 2 kez baktırdım ona.

Binnaz ablada fal baktıranlara uyarı için söylemeden edemeyeceğim. Eylül Acar isimli falcıya sakın ama sakın güvenmeyin. Aynı fal yorumunu sadece tarihleri değiştirerek iki ayrı zamanda verdi. Tabii kandırılmana, aptal yerine konmana mı yanarsın, bir de üstüne para ödediğine mi. Başıma gelmese, saf saf dediklerini yutucam. Güvenilir olanlar çok az.

Bende ve arkadaşım 1 hafta önce Bilge Özdoğru'ya tarot baktırdık, bir çok şeyi bildi, detaylı ve güzel baktı ama geleceğim için söyledikleri çıkar mı bilmiyorum, söylediği tarihleri kontrol ederek bakacağım artık :) bir de arkadaşım bi kaç gün sonrası Nimet Özden'e baktırdı o da fena değil ama daha kısa yorumladı. Bilge ile soyledikleri uyuşuyordu hemen hemen. ikiside güzel ama yeni birileri eklenmiş merakta etmiyor değilim ama emin olamıyorm baktırsam mı bilemedim:)

Pınar Gökçe
Zaynep Aksu
Meral Saydam
Simge Eroğlu
Balım Bursalı

Dedikleri olmadı.
2012de baktırmıştım bunlara.
Bir daha da kesinlikle baktırmam buradan birine.

Şiddetle Ekin Sarpen isimli bayana baktırmanızı tavsiye ederim kızlar gelecekle ilgili özellikle isim ve tarihleri tutturuyor :32: Bir arkadaşım daha baktı onunkide hepsi gerçekleşmiş

Back
X