Binnaz Abla Hatunları :))

çiftte nikah yapalım filmlerdeki gibi:KK60::KK60:

oyoy avatarımı değiştirdim bak unutmaya çalişan pythia ya da bakın :duduk:

Valla pitoşum ben diyecektim sen dedin profil resmini tekrar değiştirmişsin.gözüme çarptı:anneadayı:
ben baya kesip biçtim spiroyu işi zor beni bulması için:KK14:
içinden ne geliyorsa onu yap ama fallarla yaşananlara bakınca spiroyu unutmak benim açımdan daha iyi.ama senin durumda karar senin:ruh:
bu arada çifte nikah deyip kanıma girme benim bkiyim:KK22::KK70:

Valla pitoşum ben diyecektim sen dedin profil resmini tekrar değiştirmişsin.gözüme çarptı:anneadayı:
ben baya kesip biçtim spiroyu işi zor beni bulması için:KK14:
içinden ne geliyorsa onu yap ama fallarla yaşananlara bakınca spiroyu unutmak benim açımdan daha iyi.ama senin durumda karar senin:ruh:
bu arada çifte nikah deyip kanıma girme benim bkiyim:KK22::KK70:

kulağa hoş geliyor deil mi,)

sen bayağı ciddi adım atmışsın canım darısı olmayacaksa benim başıma cook ozluyorum:mad: ozlemeyi napcaz:KK61:
fallarla yaşananlar farklımı cidden ya arada çıkanlar oluyor ama

kulağa hoş geliyor deil mi,)

sen bayağı ciddi adım atmışsın canım darısı olmayacaksa benim başıma cook ozluyorum:mad: ozlemeyi napcaz:KK61:
fallarla yaşananlar farklımı cidden ya arada çıkanlar oluyor ama

Tabi kulağa hoş geliyor çifte nikah pitoşum :KK60::KK60:
Benim Canıma tak etti belirsizlik bnde yazdım kestim attım:KK59:
Beni o kadar üzdükten sonra özlemek istemiyorum.içimden acaba bni özler mi diyorum? Sonra zaten özlese değer verse bunları yapmazdı diyorum :KK67:
Fallar verilen vadelerde hiç yaşanmadı kuzum:mad:olacaksa Allahtan olsun ya:dua:

Tabi kulağa hoş geliyor çifte nikah pitoşum :KK60::KK60:
Benim Canıma tak etti belirsizlik bnde yazdım kestim attım:KK59:
Beni o kadar üzdükten sonra özlemek istemiyorum.içimden acaba bni özler mi diyorum? Sonra zaten özlese değer verse bunları yapmazdı diyorum :KK67:
Fallar verilen vadelerde hiç yaşanmadı kuzum:mad:olacaksa Allahtan olsun ya:dua:

Aminnn kuzumm :dua::anneadayı:

Binnazda 7 8 kisiye baktirdim. Hepsi pembe tablo cizdi. Sadece Elif Hanzade olumsuzluklara da degindi. Yani senin adam sana gelir ama yaptiklarini basina kakar seni aptal yerine koyar gider dedi. Baktirdiklarimin hepsi gelecek arayacak demisti. Evet 2 gun once aradi ama kufretmek ve seni sevmiyorum baskasina asik oldum senden nefret ediyorum dedi. Ben de donecek sandim. Yani bu fallara baktirmak acinin suresini uzatiyor bence. Karsidaki bitirince beklemek yerine bizim de bitrmemiz lazim. Falciya gidince gelecek donecek diyor cekilen acinin suresi uzuyor

image.webp image.webp Kızlar ya çok ilginç çıktı varmı anlayan azda olsa
image.webp

Buda diğer foto

Eklentiler

• IMG_4026.webp
    IMG_4026.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 45
merhabalar. öncelikle foruma yeni üye oldum. takip ediyordum bazı konularda ama özellikle olmak istedim. Neden? Bilindiği üzere Binnazabla fal sayfası internet üzerinden fal bakan ilk sayfadır. biz kızlar biraz fal düşkünü birazda iyi şeyler duymaya ihtiyacımız olduğundan fal baktırmak isteriz. 15 20 tl neyse de son zamanlarda 100 tl olmuş fal fiyatları. uzun zamandır fal baktıran ve hemen hemen o bilmem kaç yıldızlı 90 100 Tl olan tüm falcıları denemiş biri olarak hiç birinin söylediği çıkmadı. tabi ki kimse Allah değil bizde biliyoruz. bide falcılar öyle diyor ya. bide yok enerjisi değişmiş bilmem ne diye diye 2. 3. fallar ardı arkası kesilmiyor. ha bide son zamanlarda falcıların bilgi kısmında 1 yıldız veren bana gelmesin bilmem ne diye yazıyor kısmen tehdit ediyor. bizde hadi çıkarsa bidaha kabul etmez diye 5 yıldız vermek zorunda kalıyoruz. sanırım psikolojik bu fal işi. sadece iyi şeyler duyma ihtiyacımızdan kaynaklanıyor. tabiki baktırabilirsiniz ama 100 tl yede değmez şimdi. vel hasıl işte olduğumdan dolayı kopuk yazdım biraz ama. arkadaşlar o fiyatlara fal baktırmayın hiç değmez. elektrik su faturasını fala harcayıpta benim gibi ay sonunu zor getirmeyin (artık öyle değilim tabi). son olarak paranızı daha güzel şeyler için harcayın. tabi siz bilirsiniz...

Herkese merhaba :) ergenlik döneminden beri fal meraklısı biri olduğum için Binnazabla app ini keşfetmemle dadanmam bir oldu resmen.Uzun zamandır formu dışardan takip ediyorum ancak okuduğum bazı yorumlara dayanamayıp üye olup bir kaç bir şey paylaşmak istiyorum nacizane..
Öncelikle eğer bir insan fallara sardıysa kesin bir derdi vardır.Belki bu derdi psikolojik danışmanlık almakla çözmek daha doğru olur ama örneğin ben meraklı biri olduğum için beni kesmez biliyorum.Ne olacak ne olacak sorularının cevabı lazım bana o yüzden falcılara biraz para yatırdım ama pişman değilim.Cünkü o şekilde ruhum rahatladı ve ben de biliyorum ki fal sonuçta çıkmama ihtimali var kimse de boğazıma yapışmadı fal baktir bize diye tamamiyle özgür irademle fallarımı yolladım.O yüzden bütün falcilarima teşekkür ediyorum :)) Ancak,benim Binnaz konusunda belirtmek istediğim şey şu..lütfen 1000 kredilik ya da diğer yüksek kredili falcılara para yatırmayın.Ben bir defa Bilge ye baktirdim.Cok domdom bir kız dedikleri biraz ileri tarihti o yüzden salladı diyemem.Ama 200kredilik hatta 150 kredilik fal baktirdigim hanımlar harikaydı.Simdi isim vermeyeceğim çünkü kredilerini artırıyorlar sonra :)) Ama kimi falcıların bence burada onları öven reklamcıları var belki kendilerinin ekstra hesapları var bilmiyorum o yüzden bazıları fiyatları artırmış abartmış.
Nacizane benim gibi içiniz daralınca baktırın istiyorsanız ama ne inanın ne de bastırdığınız insanı suçlayın.Fallara göre hareket etmeyin mesela.Donmeyecek eski sevgilin dedilerse de eğer kalbiniz ara diyorsa arayın.Ya da dönecek derler ama karşınıza biri çıktı sans verin.Ben fal olayını terapi gibi pozitif düşünce gibi görüyorum.Nasil olumlamalar yaparak beynini programlıyorsun bir nevi öyle..
Mesela benim de aklıma takılan,ki işin aslı takılması tamamiyle saçmalık,biri var.Hepsi dönecek dedi.Ama ben yine de begendigim biri olunca gülümsememi eksik etmiyorum.Siz de öyle yapın.Burada cidden ruhen yorgun yıpranmış kadınlar var onlara itafen yazmak istedim.Olacak olan olacak arkadaşlar.Isteseniz de istemeseniz de..yeter ki kendinizi ihmal etmeyin ;)

Back
X