Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Kizlar benim gibi meraklisi varsa, bende size sabun onereyim. Thalia diye bir markanin cesit cesit sabunlari var. Ben kefir sabununu aldim. Inanilmaz guzel geldi cildime, oyle standart sabunlar gibi kurutmuyor. Asil pirinc sabunu cok unluymus. Ben beyazim, simdilerde kirmiziliklarla ugrasiyordum bu sabah pirinc suyu ile yikadim yuzumu ve kizarmadim gun boyu. Hassas kizarik ciltlere bu sabunu ve pirinc suyunu oneriyorum. Hassaslikta cigir acan tenim test etti onayladi. Ay cok sevdim burayi kadinlar matinesi gibi olduk :anneadayı:

Kizlar benim gibi meraklisi varsa, bende size sabun onereyim. Thalia diye bir markanin cesit cesit sabunlari var. Ben kefir sabununu aldim. Inanilmaz guzel geldi cildime, oyle standart sabunlar gibi kurutmuyor. Asil pirinc sabunu cok unluymus. Ben beyazim, simdilerde kirmiziliklarla ugrasiyordum bu sabah pirinc suyu ile yikadim yuzumu ve kizarmadim gun boyu. Hassas kizarik ciltlere bu sabunu ve pirinc suyunu oneriyorum. Hassaslikta cigir acan tenim test etti onayladi. Ay cok sevdim burayi kadinlar matinesi gibi olduk :anneadayı:
Benim cildim yagli en son sebamed sabun denedim gun icinde azaldi yagliligi daha iyi cildim

Benim cildim yagli en son sebamed sabun denedim gun icinde azaldi yagliligi daha iyi cildim
Sebamed kullanmiyorum ben canim, bir ara denemistim iyi gelmedi. Ama dedigim gibi benim cildim cok hassas, yag problemim yok ama yanaklarim kirmizi onu cozmeye calisiyorum, kucukken cok elma yedirmisler :p Bak sabunlara merakliysan dedigim markanin sitesine bak ananasin bile sabununu yapmislar usaklar :oops:

Hemen bakiyorummm;)
Sebamed kullanmiyorum ben canim, bir ara denemistim iyi gelmedi. Ama dedigim gibi benim cildim cok hassas, yag problemim yok ama yanaklarim kirmizi onu cozmeye calisiyorum, kucukken cok elma yedirmisler :p Bak sabunlara merakliysan dedigim markanin sitesine bak ananasin bile sabununu yapmislar usaklar :oops:
)))

Thalia markanın sabunları gerçekten çok güzel ben doğal çay ağacı sabununu kullanıyorum kokusu bir harika :cool: bu arada arkadaşlar eğer idrar yollarınızda bir sorun varsa buda koku, yağlanma vb. durumlara yol açıyorsa bu çay ağacının sabunu çok iyi geliyormuş aktardan duymuştum.

VivianLeigh VivianLeigh Grey_ Grey_ Hangi markanın hindistan cevizi yağını kullanıyorsunuz? Geçen almak için aktara gittim ama pek orjinal gibi gelmedi gözüme, almadım o yüzden o_O

Canım hindistan cevizi yağı bende kullanıyorum, çok da seviyorum. İnternetten alıyorum ben.
Organik the life co
image.webp

aslinda hareket direkt depresyonu ve uzuntuyu gideriyor..gecenlerde arkadaslarimla sabahtan belgrada kosuya gittik,kulaklik taktim muzik acip,yagmurda yagdi ama o kadar iyi hissettimki..hem acik hava,oksijen,hem muzik hemde kosabilmek..insan kendini daha guclu hissediyor..sonrada eve gelip sicak du yapip cay demleyip kahvalti ettim,tum gun yayildim evde..oyle iyi geldiki :)
Sadi Şirazi demiş ki "yağmur daha bir anlamlı gelir, yüreği dünden ıslak kalanlara... "

Canim senin kirmizilik kilcal damarlardami yoksa minik sivilce kizarikligimi

Sigir iligi tabi protein yukludur sacta protein yapisinda ama cnm nasil yapilir ki ilik nasil cikar cok lazim olmazmi
Saç uzatma forumunda bayağı yorum var. Nasıl yapıldığı da yazıyor. Kasaptan sığır iliği diye istiyormuşsun. Onlarda kemikten iliği sana çıkartıyorlar. o iliği benmari usulü eritip içine hindistancevizi yagi, badem yağı birde bemiks ampul katıyorsun maske yapıp saçında 2 3 saat, en az 45 dk bekletiyorsun. Haftada bir yapılıyor kür. internette baktım önce sonra fotograflarina sonuçlar inanılmaz

Bide sığır iliği kürünün methini çok duydum. Arkadaşlarımda var yapan acayip saç uzatıyormuş. Bide saçları çok gürleştiyormuş. ona başlamayı düşünüyorm. Saçlarımı kestirdim ben de. Omuzlardan üç dört parmak yukarda. Pişman oldum tekrar uzatmak istiorum ya. Anladım ki ben uzun saçtan vazgeçemicem

O kurun pesindeyim kac senedir, bir turlu bulamadim.
Kac kasaba sorduysam sigir kesmiyoruz dediler.
Simdi komsumun kayinpederi gonderecekmis butun kemik.
Dun aksam aldim haberini cok sevindim.
Mucize bir kur o.

Ben en son kendime nars ruj aldim kirmizi severler varsa nars cruella rengi birde lancome hypnose dramadan bile guzel loreal telescopic maskara
Aa kızlar bu maskara konusunda size bir öneri sunayım bende. Gratislerde satılan bir marka var essscence i love Extreme ( pembe renkli) .. Bana da rimel topiğinde bir arkadaş önerdi. Fiyatı 10 lira bişey. rimeli aldım denedim. Sonuçlara inanamadım. Yemin ediyorum lancome hipnoz drama maskarayla aynı performansı gösterdi. o kadar fiyat farkına rağmeN. O fiyata o performansı bekliyorumdum rimelden. Tavsiye ederim

O kurun pesindeyim kac senedir, bir turlu bulamadim.
Kac kasaba sorduysam sigir kesmiyoruz dediler.
Simdi komsumun kayinpederi gonderecekmis butun kemik.
Dun aksam aldim haberini cok sevindim.
Mucize bir kur o.
Aynen canım. Arkadaşlarımda gördüm sonuçları bizzat. Hatta arkadaşıma dedim ki saçına kaynak ek mi yaptırdın. İnanamadım kızın saçlarına. Hem uzamış. Hem gürleşmiş. Bide ince telli seyrek kısa saçları vardı kızın.

Kasaplar ların çoğunun işine gelmiyor. İliği kemikten çıkarıp vermek. Başlarından yok diye savıyorlar. Ya kemikli bir şekilde alıp iliği sen çıkaracaksın. Kemiği kaynattığında ilik çıkıyor zaten. bazı kasaplarda artık ilik satılmaya başlamış. Böyle bir kasap bulup satın alabilirsin.

VivianLeigh VivianLeigh Grey_ Grey_ Hangi markanın hindistan cevizi yağını kullanıyorsunuz? Geçen almak için aktara gittim ama pek orjinal gibi gelmedi gözüme, almadım o yüzden o_O
Ben Mecitefendinin kullanıyorum. Onun fiyatı biraz daha uygun. Ama mutlaka etiketinde içindekiler bölümünde sadece hindistan cevizi yağı yazması lazım buna dikkat ederek alırsan marka farketmez canım. Zaten orjinali katı şekilde oluyor margarin gibi. Bide soğuk pres olması lazım.

Günaydın canım benim nasılsın? :KK25:
Günaydın ederuncum teşekkürler. Sen nasılsın iyi misin? Binnaz ablada takip ettim durumunu gerçekten çok üzüldüm. Terkedilmenin acısını iyi bilirim.. İnsallah herşey Güzel olcak. Bak biraz klaşe bir söz ama bu sözü çok seviyorum ben. Boş bir söz değil. Zaman herşeyin ilacı.. Biraz zamana bırak.. Zamanla hissizleşeceksin ona karşı

Back
X