- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
- Konu Sahibi VivianLeigh
kızlar mutlu yıllar diliyorum hepinize ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grey canim nice seneler varmi guzel gelismelerkızlar mutlu yıllar diliyorum hepinize ❤
Vücudun günlük biotin ihtiyacı sadece 700 mcg canım. Yani vücut bu miktardan sonraki rakamları dışkı yoluyla dışarı atıyor. Bu nedenle 1000 mcgde içse bir insan 5000 mcg de içse vücudun kabul ettiği sadece 700 mcg. Birinde 300 mcg dışarı atıyor vücut yorulmadan. Diğerinde ise 4300 mcg'yi dışarı atıyor. Ama benim vücudum yapısal olarak içten aldıgı takviyeleri çok çabuk gösteriyor dışardan. Kan ilacı mesela. Normalde 3 - 6 ay arası kullanılır ben 1 ay kullandıgımda kan tüplerim dolmuş, kanım 9dan 14.5'e yükselmişti. Ama eğer özellikle biotin geç etki ediyorsa, dediğin gibi dıştan yaptığım bakımlar sebebiyle uzamıştır.Biotin bir haftada etki etmez canım. Hele 1000 mcg imkansız. En az bir iki ay sonra etkilerini gösteriyor biotin. Ben üç aydır hergün 5000 mcg medobiotin kullanıyorum. Bir buçuk aydan sonra etkisini gördüm. Muhtemelen dıştan yaptığın bakımlardan saçının uzaması dökülmenin durması. Ama biotin gerçekten uzun süre kullanımda işe yarıyor saçın kalitesini ciddi anlamda artırıyor
Durumlar aynı Marplem. Bir sıkıntı da yok ama bir adımda yok. Ama eskisi gibi takıntı yapmıyorum. Gelişme olduğu takdirde biliyorsunuz ilk sizle paylaşıcağımGrey canim nice seneler varmi guzel gelismeler
Ben ona pek inanmıyorum canım ya evet öyle yorumlar var forumlarda ama o düşünceye katılmıyorum. ne kadar çok biotin alırsan o kadar çok etki eder. Bunu doktorlar söylüyor. Aşırı biotin eksikliğinde 10000 mcg biotin bile öneriyorlar. Bana mantık olarakda saçma geliyor. Her insanın günlük biotin ihtiyacı 300 mcg olamaz ki. Bünyeye göre değişir. 150 kilo bir insanla 45 kilo bir insanın biotin ihtiyacı aynı olamaz. Ya da ağır spor yapan bir insanla spor yapmayan birinin biotin ihtiyacı asla aynı olmaz. Ya da bir kadınla bir erkeğin biotin ihtiyacı aynı olmaz.Vücudun günlük biotin ihtiyacı sadece 700 mcg canım. Yani vücut bu miktardan sonraki rakamları dışkı yoluyla dışarı atıyor. Bu nedenle 1000 mcgde içse bir insan 5000 mcg de içse vücudun kabul ettiği sadece 700 mcg. Birinde 300 mcg dışarı atıyor vücut yorulmadan. Diğerinde ise 4300 mcg'yi dışarı atıyor. Ama benim vücudum yapısal olarak içten aldıgı takviyeleri çok çabuk gösteriyor dışardan. Kan ilacı mesela. Normalde 3 - 6 ay arası kullanılır ben 1 ay kullandıgımda kan tüplerim dolmuş, kanım 9dan 14.5'e yükselmişti. Ama eğer özellikle biotin geç etki ediyorsa, dediğin gibi dıştan yaptığım bakımlar sebebiyle uzamıştır.![]()
Ben ona pek inanmıyorum canım ya evet öyle yorumlar var forumlarda ama o düşünceye katılmıyorum. ne kadar çok biotin alırsan o kadar çok etki eder. Bunu doktorlar söylüyor. Aşırı biotin eksikliğinde 10000 mcg biotin bile öneriyorlar. Bana mantık olarakda saçma geliyor. Her insanın günlük biotin ihtiyacı 300 mcg olamaz ki. Bünyeye göre değişir. 150 kilo bir insanla 45 kilo bir insanın biotin ihtiyacı aynı olamaz. Ya da ağır spor yapan bir insanla spor yapmayan birinin biotin ihtiyacı asla aynı olmaz. Ya da bir kadınla bir erkeğin biotin ihtiyacı aynı olmaz.
Uyguluyorum canım sığır iliğini. Valla kullandığım biotin hapındanmı yoksa sığır iliği küründenmi bilemiyorum ama saçlarım bu ara coştu. Baya hızlı uzuyorEvet evet bu konuda katılıyorum sana standrat dışı bünyelere standart dışı miktarlar gerekir mutlaka. 700 mcg günlük ihtiyaç sadece bünyeler içindir belki.
Bu arada sığır iliği hiç denedin mi canım? Saçı uzatıyor mu cidden
Uyguluyorum canım sığır iliğini. Valla kullandığım biotin hapındanmı yoksa sığır iliği küründenmi bilemiyorum ama saçlarım bu ara coştu. Baya hızlı uzuyor
Parayla satılmıyor zaten canım Kasaptan rica ediyorsun kemiği kırıp kendileri çıkartıyorlar.İyice heveslendim sen böyle yazınca. Sığır iliğinin fiyatı ne kadar peki canım? Çok pahalıya mı satılıyor yoksa normalde mi?
Bu arada kızlar; Yıldızı düşük olanlar, işleri tam son noktada bozulanlar, ilişkileri hep hüsranlar bitenler için yıldız yükselten yıldızını güçlü ve parlak yapan bir tesbih önericem. 351 kere hergün "Yâ Râfiu" çekenin ilişkileri yoluna girer yıldızı yükseldiği için. Artık nazar çok isabet etmez. Etse de zararı az olur. Toplum arasında yükselir. Ben çok faydasını gördüm
Bende de ayni kuzum sabirla bekliyorum ama iyiyim :)Durumlar aynı Marplem. Bir sıkıntı da yok ama bir adımda yok. Ama eskisi gibi takıntı yapmıyorum. Gelişme olduğu takdirde biliyorsunuz ilk sizle paylaşıcağım
Sende var mı gelişmeler bakayım?
Parayla satılmıyor zaten canım Kasaptan rica ediyorsun kemiği kırıp kendileri çıkartıyorlar.
Parayla satılmıyor zaten canım Kasaptan rica ediyorsun kemiği kırıp kendileri çıkartıyorlar.
Canım ben içine hindistancevizi yagi koyuyorum. İnan sıfır koku. Sadece hindistancevizi yagi kokuyorPfffff ben de yapmak istiyoruma ama igreniyorum.
4 5 saat bekletiyorsun canım. Bir gece bekletmene gerek yokBugün aldım gidip kasaptan. Kemiği kırıp içinden 100 gr ilik çıkardı. Hiç ücrette almadı. Saçta bir gece mi bekletiyorsun canım yoksa 2-3 saat mi?
İyi olmana çok sevindim Marplem :)Allah bozmasınBende de ayni kuzum sabirla bekliyorum ama iyiyim :)
Canım ben içine hindistancevizi yagi koyuyorum. İnan sıfır koku. Sadece hindistancevizi yagi kokuyor
Kız kemiği kaynatmıyorsun zaten. Kasaba rica ediyorsun kemiği kırıp içinden iliği onlar çıkartıyor. Zaten hemen anlıyorlar. Saç içinmi diye soruyorlar. Çıkan iliği de mesela bir çay bardağı kadar benmari usulü eritiyorsun. Sıvısını bırakıyor yarım saat sonra. kalan parçaları atıyorum zaten ben. içine bir kaşık hindistanceviziyağı, bir kapak badem yağı, bir tane bemiks ampul bir tanede bepanten ampul katıyorum. Haftada bir uyguluyorum kürü. Saçımda baya uzama varAyyyh kemiği hayatta kaynatamam yok vallahi yok :) Ama içine yağ koymak çok süper bir fikir. Ne kadar ilik, ne kadar yağ kouyoyrsun?
Ayyyh kemiği hayatta kaynatamam yok vallahi yok :) Ama içine yağ koymak çok süper bir fikir. Ne kadar ilik, ne kadar yağ kouyoyrsun?