Binnazabla! MINE ERDEM

Obiracemianne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
1
0
1
37
Merhaba arkadaslar benim aklima bir sey takildi ben uzun zamandir bu sitede fal baktiriyorum. Ama son zamanlarda mide erdem gozume takiliyor du bir baktirayim dedim baya iyiydi cok realistti dedigi birkac seyi yasadim ama digerleri zamana bagli deneyen varmi mineyi ve tavsiyeniz varmi baska ?

Ben ilk ciktigi zaman 4.99 iken baktirmistim, anlik bie kac seyi dogru bilmisti ama ozamanki erkek arkadasimla uzun soluklu bir iliskimiz olacagini belirtmiti,1 ay sonra ayrildik:)
Ben bir daha aslatercih etmem ama karar sizin tabi

merhabalar binnazabla.com da fal baktırmak istiyorum ama hangi falcıyı önerirsiniz acaba ?

İÇKİ, KUMAR, PUTLAR VE FAL OKLARI HEP ŞEYTANIN İŞİNDEN OLAN MURDAR BİR ŞEYDİR.
O HALDE ONDAN KAÇININ!!!

Merhaba arkadaslar benim aklima bir sey takildi ben uzun zamandir bu sitede fal baktiriyorum. Ama son zamanlarda mide erdem gozume takiliyor du bir baktirayim dedim baya iyiydi cok realistti dedigi birkac seyi yasadim ama digerleri zamana bagli deneyen varmi mineyi ve tavsiyeniz varmi baska ?
ben ceren dernek ' e baktırdım size sorduktan sonra baya begendim genel olarak herşeyi bildi , gelecek ile ilgi söylemlerini zamanla görücez , eğer ki çıkarsa haber vericem sizlere :)

merhabalar binnazabla.com da fal baktırmak istiyorum ama hangi falcıyı önerirsiniz acaba ?
Mrb valla ben ufuk kutluk u çok beğeniyorum hem uzun yorumluyor hemde ücreti gayet uygun ayrıca birde üstüne dediklerini de yaşıyorum 1 yıldır bakıyorum mesela vadeleri uzun veriyor ama çıkıyor bence pembe tablo cizende biri değil

Back
X