bioderma h20 kullananlara (bi soru?

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
merabalar hanımlar bioderma sebium h2o almayı düşünüyorum cilt temizliği için..
fakat bu su gibi birşey direk yüzümüzü pamukla siliyoruz.

bu temizleme görevimi yapıyor yoksa tonikmi??

eczanedeki bayan bioderma sebium jel ile temizle sora bununla tonik gibi sil dedi ama iki ürünüde satmak içinmi önerdi bilemedim.

sizce tek h2o yeterlimi bi fikir verirmisiniz??

Son düzenleme:
bu ne için bi ürün canım ? daha önce duymadım biraz bahsedermisin ?
canım pek olumsuzluk duymadıgım bi marka ..ürünleri cidden güzel ve çok öyle pahalı ürünlerde değil.

bioderma h20 su gibi birşey şişeside baya buüyük hem temizlik ve tonik gibi kullanabiliyorsun.

yani bi eczaneden bakabilirsin bende araştırmadayım henüz,ayrıca dermokozmetik bi ürün.

bioderma H20 ürünü hem makyaj temizleyici hem günlük temizleyici aynı zamanda da tonik olarak kullanılabiliyor.
içeriği su bazlı olduğundan oldukça hafif bir ürün.yüzde dengeleyici ve yatıştırıcı özelliği var.
Ayşenur hanım sabah akşam cildi bu suyla silip ardından nemlendirici sürülmesinin yeterli olduğunu söylemişti.

bioderma H20 ürünü hem makyaj temizleyici hem günlük temizleyici aynı zamanda da tonik olarak kullanılabiliyor.
içeriği su bazlı olduğundan oldukça hafif bir ürün.yüzde dengeleyici ve yatıştırıcı özelliği var.
Ayşenur hanım sabah akşam cildi bu suyla silip ardından nemlendirici sürülmesinin yeterli olduğunu söylemişti.

H2O'yu günlük temizlik için kullanmanı tavsiye etmem derinlemesine temizlemek şart gözenekleri tonik görevi de yapmıyor alkollü değil fakat gün içinde şöyle bir sildiğin zaman kirlerin birikmesini önlüyor fazla yağını alıp yatıştırıyor ya da yüzünü yıkamaya üşendiğinde fondoten kullanmıyorsan güzel hatta hayatın boyunca vazgeçemeyeceğin bir ürün olabilir =)

ben bu ürünü yeni kullanmaya başladım. anladığım kadarıyla başlı başına bir temizlik ürünü sadece durulanmıyor. ancak göz makyajı silmek için kullanıyorum ben sadece zaten gözde kullanacaksanız da kullandıktan sonra yıkayın diyor.
işin özü; eğer cilt temizleme amaçlı kullanılacaksa başka bir şey kullanmaya gerek yok bence :) sonrasında bir nemlendirici yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…