Sivilceli Ciltler Bioderma muadili

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

queen_001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
43
1
36
Merhaba, bugun sivilcelerim icin doktora gittim ve bioderm sebium foaming jel almami soyledi. Fakat cok pahali geldi. Bu urunun bildiginiz bir muadili var mi acaba ? Tesekkur ederim simdiden.

Merhaba, bugun sivilcelerim icin doktora gittim ve bioderm sebium foaming jel almami soyledi. Fakat cok pahali geldi. Bu urunun bildiginiz bir muadili var mi acaba ? Tesekkur ederim simdiden.
Merhaba canım, ben de tam bu ürünle ilgili konu açacaktım. Bioderma, kendi ürün grubundaki diger markalara göre en uygun olanı diye biliyorum ben, o yuzden gecen sene temizleyicisini ve nemlendiricisini almıştım. İnternetten indirimine denk getirip biraz uyguna almıştım. Tam o sıralar da tenim koyulaştı, ama bu ürün yuzunden oldugunu düşünmemiştim hiç. Koyulaştı derken, gerdanım ve yuzum arasında bariz bir renk farklılıgı vardı. Saçlarım da koyu renk degil, çok kötü gorunuyordum.
Biodermanın temizleyicisinin bitmesini bekledim, yaklaşık 9 ay :) Ve başka bir markanın temizleyicisine başladım, hemen farketti, arkadaşlarım yuzumun beyazladıgını soyledi.
O yuzden ben biodermanın temizleyicisini önermiyorum. Şimdi kullandıgım kiehls ' ın temizleyicisi ve nemlendiricisi.
Sivilce problemi olan bir cildim var, o konuda iki marka da etkisiz. Geceleri sivilce kremimi surersem sivilce çıkmıyor, ama kremi aksatırsam hemen patlıyor sivilcelerim.

Back