Bioenerji gercekmidir?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Arkadaslar lutfen dalgaya vurmayin. Kardesimin psikolojisi cok bozuk. 20 yasina giricek. Biyerden duymus bana yalvariyor bioenerji egitimi alicam anneme soyleme bana yardimci ol diye enerjisini acicaklarmis insanlarla iletisimi guclencekmis daha huzurlu ve mutlu olucakmis hergun egzersiz yapicakmis falanda filan. Hatta küs oldugu kisilerle bile arasi duzelicekmis biraz arastirdim ama tam anlamadim lutfen kardesim konusunda cok hassasim. Bunu ele alarak duzgun cevaplar verirseniz sevinirim

Bilimsel olmadigi yonunde fazlaca veri var,bununla ilgili nette arastirma yapabilirsiniz bir baska vucudun sizin vücudunuz uzerinde enerji adi altinda bir alis verisi olamaz deniyor ama psikoterapi derseniz bu daha sağlıklıdır cunku is psikolojiden gecer...

Kardeşiniz bu kadar inanıyor ise onun için gerçektir. Burda ne yazılırsa yazılsın muhtemelen fikri değişmeyecektir.

Konuya hakim olmadığım için soruyorum: Denemesinde herhangi bir zarar var mı?
Yok zararli bisey degil

Evet ben birara bioenerji doktoktorlugu yapan bir doktorla calismistim yani asistani olarak normalde farkli bir brans doktoru ama onunda egitimini almisdi ve bioenerjiylede ilgileniyodu ve hastalari azimsanmayacak kadar coktu hatta cok cikolata yedigimi farkedince sanada iraz tedavi uygulayalim dedi ucret almadi tabi benden ama inanin gunde 6 cikolata yerdim 1 seanslik tedaviden sonra 1 sene cikolatayi agzima suremedim eger kardesiniz egitim alacaksa cokca arastirip bilen kisilerden alsin

Bioenerjiyle ugrasan tıp doktorlari var diye duydum ben de
Dokunma yoluyla hastalik falan teshis edip bitkisel ilac tedavisi yapiyorlarmis
Bahsettiginiz bu sanirim.

Ben cok inanmasam da olabilir belki.

Cok istiyorsa fazla para harcamadan ilgilenebilir

Evet ben birara bioenerji doktoktorlugu yapan bir doktorla calismistim yani asistani olarak normalde farkli bir brans doktoru ama onunda egitimini almisdi ve bioenerjiylede ilgileniyodu ve hastalari azimsanmayacak kadar coktu hatta cok cikolata yedigimi farkedince sanada iraz tedavi uygulayalim dedi ucret almadi tabi benden ama inanin gunde 6 cikolata yerdim 1 seanslik tedaviden sonra 1 sene cikolatayi agzima suremedim eger kardesiniz egitim alacaksa cokca arastirip bilen kisilerden alsin
Çok garip peki insanları etkile konusunda ne gibi gelişmeler oldu merak ettim , mesela karşıdakini etkileme vs.

Çok garip peki insanları etkile konusunda ne gibi gelişmeler oldu merak ettim , mesela karşıdakini etkileme vs.
Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano

Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano
Nasıl yapabiliyorlar , bence güzel bişey

Ismi bioenerji olarak mi geciyor bilmiyorum ama annemin bel agrisi icin bu tarz birine gitmistik. Sadece elleriyle dokunuyor, annemin bahsettigine gore kadinin elleri fazlasiyla sicak ve bel agrisi gercekten azalmistim.

Gercektir degildir diyemem ama kardesinizin psikolojosini duzeltmesi icin yapmasi gereken bioenerji egitimine gitmesi degil eger gitmiyorsa psikiyatriye gitmesi.

Hersey enerjiden madde atomlardan olusuyor enerjiden olusuyor.
Insan ruhu da enerji bir nevi ve aslinda bunlarla ruha iyi gelicek seyler yapmaya calisiyorlar.
Aslinda olayin ozu kalbi ruhu temizlemek enerji cakra dedikleri de bu aslinda her sey buna cikiyor.

Insan seker alsa hap oldugunu zannetse iyi gelir ya bu hesap iyi gelenler vardir cunku buna inanirlar.
Aslinda kendine iyi gelicek seyler yapsa da ayni etkiyi yapabilir.

Arkadaslar lutfen dalgaya vurmayin. Kardesimin psikolojisi cok bozuk. 20 yasina giricek. Biyerden duymus bana yalvariyor bioenerji egitimi alicam anneme soyleme bana yardimci ol diye enerjisini acicaklarmis insanlarla iletisimi guclencekmis daha huzurlu ve mutlu olucakmis hergun egzersiz yapicakmis falanda filan. Hatta küs oldugu kisilerle bile arasi duzelicekmis biraz arastirdim ama tam anlamadim lutfen kardesim konusunda cok hassasim. Bunu ele alarak duzgun cevaplar verirseniz sevinirim
Bakın plasebo etkisi diye bir şey vardır. Yani doktor size ilaç diye vitamin verip, sizin onun ilaç olduğuna inanmanızı sağlar ve gerçekten de fayda sağlayacağına inandığı için hastada iyileşme belirtileri ortaya çıkar. Böyle bir durum var, biyo enerji muhabbetinin de psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Nasıl yapabiliyorlar , bence güzel bişey
Dedigim gibi ben cok cikolata yedigim icin uygulamistim bi arkadas sigarayi birakmak icin uygulatmisti genelde bagimlilik ve agri tedavilerinde uygulaniyor fazla dokunmadan parmaklariyla agriyan bolge olunca yalnizca oraya ama psikolojik ise sorun yani kendimden ornek vereyim cikolatayi birakmam icin sadece kafama ve kulaklarima dokunarak yapmisti ve etkili bir yontem

İşe yarayıp yaramadığı konusunda yorum yapmayacağım. Oraya vereceğiniz parayı bir psikoloğa vererek daha iyi sonuç elde edebilirsiniz. Ruh sağlığı herkese emanet edilemeyecek kadar değerlidir...

Benim de bilegimi eliyle tutup bi kac saniye sonra tansiyonumu soylemisti ve dogruydu
Ben bioenerji aldim , cok da memnun kaldim ama tabi kimseye yaptirsin ya da yaptirmasin diyemem

Bende inanmıyodum bu tarz şeylere ama etrafımda deneyim edip başarılı olan bi tanıdığım var. Piskolojiye bağlı bayılmaları vardı terapiye gitti şuan gayet iyi aileside bi umut diye gittiler başka bir şehire onlarda pek inanmıyolardı gerçekciliğine. Ama ben herkeste başarılı oldugunu düşünmüyorum. Bu gittikleri kişi para almıyomuş sözde teklif edilmesine dahi kızıyomuş sadece olumlu enerji aldıklarına terapı uyguluyomuş. Kullağa ütopik geliyor biraz ama doğru.

Back
X