Bioenerji gercekmidir?

Herseyi bilimsel olarak aciklamak mumkun degildir ama aciklanamayanlar yoktur diyemeyiz. Ben enerji, dusunce gucune oldukca inaniyorum ama bu konularda dolandiricilik yapan cok var ona dikkat etmek lazim.

Özellikle kanser hastalarına biyoenerji yapan arkadaşım var. Ben böyle şeylere inanmam.
Bir gün bana da yaptı. Ellerini temas ettirmedi arkam dönük oturdum, gözlerini kapat dedi. Başımın üstünden başlayarak yan taraftan aşağıya doğru (iki yanımda) aşağıya inmiş ve ben bu sırada omuzlarımdan yukarıya bir şeyin çıkıp gittiğini hissedip irkildim. Bana boynunda sorun var doktora git dedi. Ben inanmadığım için gitmedim. Yaklaşık 3 yıl sonra boynumdaki sorun için gittiğinde iki fıtığım olduğunu ve ilerlediğini öğrendim.
Bu yüzden inanmaya başladım. Kardeşiniz istiyorsa bırakın yapsın.

Evet bu şekilde sorun tespit edip tedaviyi bitkisel ya da doktora yönlendirerek yapan var. Çocuğum için karın ağrısından gitmiştik Akdeniz ateşi şüphemiz vardı. Kesinlikle olmadığını söyledi. Ve değilmiş . Ancak psikolojik olarak yardımı olabilir mi bir denesin derim. Tabi ucuk bir rakama muayene yapmıyorsa. Biz çok çok cüzi bir miktar vermiştik ki bu da normal yani bir saat gibi bir zamanını aldık. Aynı kişiden çok olumlu sonuçlar alanlar da vardı. Olabilir bence. Denenebilir.

Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano
Bu doktoru merak ettim ismini özelden yazabilir misiniz?

Gercekligini hakkında bilgim yok.ama bu yolla cok dolandiricilik yapılıyor.dikkatli olsun kardesiniz

Evet bu şekilde sorun tespit edip tedaviyi bitkisel ya da doktora yönlendirerek yapan var. Çocuğum için karın ağrısından gitmiştik Akdeniz ateşi şüphemiz vardı. Kesinlikle olmadığını söyledi. Ve değilmiş . Ancak psikolojik olarak yardımı olabilir mi bir denesin derim. Tabi ucuk bir rakama muayene yapmıyorsa. Biz çok çok cüzi bir miktar vermiştik ki bu da normal yani bir saat gibi bir zamanını aldık. Aynı kişiden çok olumlu sonuçlar alanlar da vardı. Olabilir bence. Denenebilir.

Merhaba bu uzman kimdir acaba paylaşabilir misiniz lütfen? Bir de çocuğunuzun ağrısı geçti mi sonra, tedavi edebiliyor mu yani teşhis dışında? Mesaj atamadım size özel burdan sormak istedim

2gün önce bir arkadaşıma uygulandı.Sık sık.baş ve boyun ağrısı çekiyordu.Sonrasında bizde sorduk ne oluyor ne hissettin diye.Bütün yüz ve baş bölgesinde titreşim hissettiğini sonrasında boyun arkasında bir şeyin toplandığını ve sonrasında bir rahatlama hissettiğini hatta uyuma isteğinin geldiğini söyledi.Bu hafta bende yaptıracağım bakalım.

Evet ben birara bioenerji doktoktorlugu yapan bir doktorla calismistim yani asistani olarak normalde farkli bir brans doktoru ama onunda egitimini almisdi ve bioenerjiylede ilgileniyodu ve hastalari azimsanmayacak kadar coktu hatta cok cikolata yedigimi farkedince sanada iraz tedavi uygulayalim dedi ucret almadi tabi benden ama inanin gunde 6 cikolata yerdim 1 seanslik tedaviden sonra 1 sene cikolatayi agzima suremedim eger kardesiniz egitim alacaksa cokca arastirip bilen kisilerden alsin
Hadi ya bende çok yiyorum sağlığım açısından bırakmak istemesem de vazgeçilmezim oldu neymiş bu ben ilk defa duydum

Hiç inanmazdım.

Annem kolumdan tuttu götürdü ya iyi gelirse diye.

Migrenimden kurtuldum bioenerji ile. Asla eskisi gibi ağrımıyor.

Sonra doktor bir arkadaşıma anlattim. Evet enerji var dedi. Hatta eşi için numara istedi.

merhaba bence boyle seylerle hıv ugrasmayın kardesınız kandırılıyo ola bılır tv de her yerde goruyoruz boyle seylerı ALLAH korusun neler yapıyolar . hasta ıglesdırcez dıye nıkahına fılen alıyolar bı prgramda ızlemısdım bence uzak dursun sız ıkna edın dogru gercekmı orası hakkında bılgım yok yanlıs vetva vermek ıstemem ama bıldım kadarıyla gunahda bır sey

Artik eskiye dönüs var. Bio enerji uzmanlarida eskilerin sifacisi. Dogru kisilerden egitim almali ne yazikki cok fazla dolandirici var.

Back
X