Bioexpander

• Konu Sahibi Konu Sahibi linn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonunda bioexpander denilen gençlik aşısı uygulamasını yaptırdım. Dudak kenarı ve ağız kenarına uygulandı, çok beğendim:) çok doğal duruyo hiç kimse anlamadı dinlenmiş taze bir cilt görünümü oldu. Hatta ben yüzüm tombullaşır diye korkuyordum hiç öyle olmadı, dolgudan çekinenler için gayet güvenli bir uygulama şiddetle tavsiye edilir :))
sevgiler

ilk kez duyuyorum...biraz bilgilendirirmisin?kalıcılığı ne kadar?fiyatı ne kar?kullanılan madde nedir?.....

linn merhaba ben de uzun zamandır araştırma içindeydim bu konuda. sanırım yapan çok yer yok, ankarada bir yer biliyorum. hatta bunlar ial ve bio expender benzer uygulamalarmış. Sen nereye yaptırdım? mezoterapi gibi lüçük iğne vuruşlarıyla mı yoksa iğne enjeksiyonuyla mı yapılıyor? çizgileri doldurdu mu? iz kaldı mı nasıl hala memnun musun

Ben de ilk kez burada görüp Google'da tarattım aşağıdaki bilgileri buldum.
Bioexpander uygulaması da bir hyalüronik asit uygulamasıdır. Yani tatbik edildiği yerde hacim ihtiyacını karşılar. Özel yapısı çok ince olmasını sağlar ve normal kalınlıktaki dolgulara göre özellikle göz çevresi gibi bölgelerde güvenle ve sorunsuzca kullanılır. Normal kalınlıktaki dolgular göz çevresinde bazen sertlik, bazen düzensizlik yaratabilmektedir. Bioexpander özellikle bu bölgede diğer dolguların neden olduğu rahatsızlığı yaratmadığı için çok avantaj sağlamış ve biz plastik cerrahların elini güçlendirmiştir. İçerisinde saf hyalüronik asit bulunması uygulandığı bölgenin canlılığını da artırmaktadır.

Özel bir kutuda 3 adet 1 ml enjektörler halinde gelen bioexpander; emla krem ile sağlanacak anestezi sonrasında rahatlıkla uygulanabilmektedir. İşlem sırasında künt uçlu iğneler kullanıldığı için morarma gibi sıkıntılarda nadiren görülür. Gözaltı, elmacık kemiği üzeri, şakak bölgesi ve yanaklar özellikle kullanım alanlarındandır. Kişisel farklar olmak üzere 6-12 ay gibi bir kalıcılık ve hacim sağlamaktadır.

sonunda bioexpander denilen gençlik aşısı uygulamasını yaptırdım. Dudak kenarı ve ağız kenarına uygulandı, çok beğendim:) çok doğal duruyo hiç kimse anlamadı dinlenmiş taze bir cilt görünümü oldu. Hatta ben yüzüm tombullaşır diye korkuyordum hiç öyle olmadı, dolgudan çekinenler için gayet güvenli bir uygulama şiddetle tavsiye edilir :))
sevgiler

linn nerelerdesin???? ankarada mı yaptırdın hala memnun musun

linn inşallah siteye gelirsiniz ben de merak ediyorum sonucları
ve ne kadar ödediniz?

Dün Ankarada bu işi yapan doktorla konuştum,,bioexpander 1500tl,,,IAL sistem de 3seans toplamı 1250tl,,işe yarıyorsa denenebilir sanırım,,siz de farklı bir bilgi alırsanız paylaşın lütfen,,çok kullanan ve yorum yapan yok malesef,,,sevgilerrr.

Ankara ya bekleriz o zaman :))

ben ciddi düşünüyorum,yaptırınca da paylaşırım elbette,,sevgiler..

ben sordum
bioexpander 3 adet enjektör satış fiyatı 830 tl
dr bu fiyata alıyor

kaça uygularsınız dedim, 1500 tl dedi
nerdeyse 2 katı bir de sakın ola ki bu tarz uygulamaların eğitimlerini almamış kişilere işlem yaptırmayın
drum diye eline iğneyi alan millete saplıyor, bu ürünlerin herbirinin ayrı ayrı uygulanış stili ve eğitimi vardır
eğitimi almamış sertifikası kurs belgesi olana gitmeyin

yaptıran olursa bana kesin yazın kızlar. aslında çalışsam ben kesin yaptırırdımda. şimdi işim yok gücüm yok. ayranım yok içmeye tahterevalliyle gider s...ya olur. eğer bu işlemi yaptırırsam)

Kizlar bio expander hyaluronik asitin saf hali,ciltteki nem dengesini ve yaslanma etkilerini bu madde dengeliyor.cilde uygulandiginda cilt dokusunu besleyip daha saglikli bir gorunume ulasip ciltte ameliyatsiz lifting ve toparlanma sagliyor. Ayrica ince cizgileri azaltiyor. Uygulama guzel dolgu maddeleri gibi dna proteinler icermedigi icin alerji riski sifir. Tavsiye ederim detayli bilgi almak isteyenler sorabilirler.

Back
X