Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da Dr Mehmet Akgün yapıyor kızlar. Fiyatı da her bir uygulamayı ayrı ayrı öderseniz 600 tl alıyor. Yok tek seferde üçünü birden öderim derseniz uygulamayı 1500 tl ye yapıyor. Sizin problemli bölgenize veya uygulama yerinize göre Hem kör uçlu kanül kullanıyor hem de minik iğne ucu ile çok noktaya enjeksiyon yapıyor. Ürün harika , uygulayan hekim de deneyimli olunca sonuçlar muhteşem oluyor. Ben uzun bir araştırmadan sonra Mehmet beyi aradım. Gel görelim dedi. Kızılay daki yeni yerine gittim. Bu esnada gençlik aşısı yaptıran hastaları ile tanışma fırsatım oldu. Ben de istiyorum dedim. Sana gerek yok şimdilik dedi yapmadı. Oysa siteden yaptırıp da memnun olan hastaları okuyarak yaptırmaya hazır gitmiştim. Ama bana gerek yokmuş. Darısı sizin başınıza.
merhaba..konuyu tekrar hortlatayım yaptıranların üzerinden 2 sene geçmiş dolar ve Euro da çok arttı, son zamanlarda yaptıran varsa kaça yaptırdı acaba paylaşırlarsa çok sevinirim..
Ben bugün yaptırdım da mezoterapi mi gençlik aşısı mi anlayamadım. Bir mezoterapi diyorlar bir gençlik aşısı... güya ikisi aynı şeymiş. Kandırılmamisimdir inşallah. Sonuca gelirsek; yüzüm canlandı, bir tazelik bir güzellik o biçim... 3 seans daha yapılacak. İnşallah bir yıl gider etkisi.
izmirde var bu diğer adı gençlik aşısı alsancakta prof.şebnem ve doktor arzu hanım yapıyor ben scarlet & prp yaptırıdım ikisine tek senas 1250 tl verdim fiyat çok iyi bence daha 2 gün önce yaptırıdım. gençlik aşısıda var dedi ama sormadım nekadar diye. özel dermatoloji merkezi alsancakta .