Biokadin fitil

kumral_27

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
257
66
298
Gaziantep
Merhaba kızlar rahim iltihabı için farklı fitil hap krem kullandım geçmedi en son biokadin fitil kullanımına başladım akıntıyı kesti diyebilirim ama fitil yerleştirirken içeride küçük topak topak akıntı parçaları var elime bulaşıyor ilk defa bunu yaşıyorum bu fitili kullanan var mı aramızda tecrübesini paylaşabilir mi?

Merhaba kızlar rahim iltihabı için farklı fitil hap krem kullandım geçmedi en son biokadin fitil kullanımına başladım akıntıyı kesti diyebilirim ama fitil yerleştirirken içeride küçük topak topak akıntı parçaları var elime bulaşıyor ilk defa bunu yaşıyorum bu fitili kullanan var mı aramızda tecrübesini paylaşabilir mi?
Merhaba ;Doktor banada rahimde iltihap olduğunu söyledi .Hamilesinizde sanırım hayırlı olsun .Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Acaba hamilelikten önce mi oldu rahim iltihabı ?

Merhabalar,Bende biokadın fitil kullanmaya başladım sebepsiz akıntım yüzünden.
İlk iki gün iyiydi gece koyuyorum ve sabaha akıyor fazlası. dün gece koyduktan sonra yaktı biraz ve sabah pütürlü beyaz akıntım olduğunu farkettim.
Koku yok ama vajina girişinde yanma var ve akıntı var. Druma sordum koku yoksa fitil yapıyordur dedi.
Siz ne durumdasınız,faydası oldumu?
O topaklar neymiş, geçti mi ?
Cevap verirseniz sevinirim ⚘

Back
X