Biokimyasal gebelik

maviy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
53
0
86
İstanbul
Elbette yaşayanlarınız vardır ve nasıl bir his olduğunu iyi bilirler..
3 ay önceydi. 4 aydır hamile kalmaya çalışıyordum, adetime 2 gün kala evde yaptığım test nihayet pozitif çıkmıştı. Kendi kendime ilk söylediğim şey ''şaka yapıyorsun !! '' olmuştu. inanamamıştım dünyalar benim olmuştu. ertesi gün gidip kan testi yaptırdım ve 3000mq değerle hamileliğim profesyonel ellerce kanıtlanmış oldu. eşime bu haberi verirken hem duygulu hemde gururluydum tabiki.. 2 gün sonra doktora gittik ve doktor rahme yerleşmiş bir gebelik yok dediğinde binparçaya bölünüp yere döküldüğümü hissettim. hayal kırıklığı, hüsran, büyük bir keder.. kan testini yaptırdığımda değer 50 mq a düşmüştü bile. biokimyasal gebelik olduğunu söyledi doktor, ilk defa duydum ve yaşadım. ilk bebeğime ilk defa ağladım.. Hani bir şeyi çok istersin sonra elinden kayıp gider birşey yapamazsın ya, öylesine berbat hissettim kendimi. sonra da Allahım ne olur bir daha ver ama bu sefer benimle bırak diye yalvardım. 3 ay geçti üzerinden bekliyorum hala. biliyorum, inanıyorum bir gün gelecek ve hiç gitmeyecek. bütün beklediklerinizin gelmesi dileğiyle..

seninle aynı şeyleri yaşamışız canım.bende 2.5 yıldır çocuk için uğraşanlardandım.birgün antibiyotik iğne attırmaya gidiyordum kasık ağrılarım için.orda öğrendim idrarda hemen çıktı.okadar çok sevinmiştim ki..allah dedim birkez olsun beni duydu dualarıma yanıt verdi.ama ne yazık ki kese oluşmadan gebelik sonlandı.hemde 1 hafta içinde.o hemen giderken ben binlerce kez öldüm gittim.2 ay korundum ama ben.işte 3.ayım içindeyim ekim 1 de adet olmam gerekiyor.beklemedeyim.allah inşallah bu ay nasip eder bana.ama artık misafir olarak istemiyorum bebişimi.gelsin temelli kalsın.bırakmasın gitmesin.allah sanada sabır versin.unutma en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.ve döllenme gerçekleşiyor.kimyasal düşükten 1 sene sonra hamile kalanlar bazende 2 ay sonra kalanlar var.en önemli şey sabır.kendini üzme.elbet olucak bu seferde çocuğun dertleriyle uğraşacaksın.yani iş hamile kalmakla bitmiyor canım.allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

Back