Biontech aşısı sonrası adet gecikmesi

Angelgirl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
109
22
48
28
Kizlar size birsey danışmak istiyorum. Ben 6 ay önce doğum yaptım bebegimi 6 aylikken kaybettim ne yazikki. Dogum dan hemen sonra çok düzenli adetim vardi aşıyı olduğum günden beri sikluslarım 28 günden her ay 29 30 31 güne döndü ve 3 gün adetim gecikti. Cevremdeki aşı yaptiran herkeste 10 15 gün gecikmeler mevcut . Ayriyetten benimle yaşıt olan arkadaşım 3 gün olmus ve o 3 günlük süreçte yarım ped dolmuş. Bu durum sizdede mevcut mu.

Bendede gecikmeler oldu bir kaç boyunca

Merhaba bende de aynı sorun var adetimden 8 gün gecikme var 7. Günde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de soru işareti oldu. Gecikme sonrası yapılan testlerin %97 doğruymuş sizin tecrübeniz var mı

Merhaba bende de aynı sorun var adetimden 8 gün gecikme var 7. Günde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de soru işareti oldu. Gecikme sonrası yapılan testlerin %97 doğruymuş sizin tecrübeniz var mı
Ben adet oldum . Gecikmelerin çoğu aşı nedenli olabiliyor streste olabilirmiş. Bakıldı ultrasonda hersey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…