Biontech ve hamilelik

sedamuzi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
36
12
8
32
Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz

Ben ikinci dozu olduğum hafta hamile kaldım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim. Endişe ettim ama şu an hamilelere de aşı yapılıyor. Doktoruma söyledim sakıncası yok dedi. Artık ne olacaksa kaderimizde ne varsa..

Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz
Doktorunuz ne diyor ? Tercihen 3 ay sonra önermişti benim doktorum ama daha önce olmanın da bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. En sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş ❤️

Bende bilmeden aşı oldum ama doktorum yerleşme döneminde olduğu için sorun olmaz dedi

Ben ikinci dozu olduğum hafta hamile kaldım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim. Endişe ettim ama şu an hamilelere de aşı yapılıyor. Doktoruma söyledim sakıncası yok dedi. Artık ne olacaksa kaderimizde ne varsa..
Ben tam 5 haftalıkken olduğum için endişeleniyorum çünkü tam organlarının oluşmaya başladığı hafta

Back
X