Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz
Ben ikinci dozu olduğum hafta hamile kaldım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim. Endişe ettim ama şu an hamilelere de aşı yapılıyor. Doktoruma söyledim sakıncası yok dedi. Artık ne olacaksa kaderimizde ne varsa..
Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz
Doktorunuz ne diyor ? Tercihen 3 ay sonra önermişti benim doktorum ama daha önce olmanın da bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. En sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş
Ben ikinci dozu olduğum hafta hamile kaldım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim. Endişe ettim ama şu an hamilelere de aşı yapılıyor. Doktoruma söyledim sakıncası yok dedi. Artık ne olacaksa kaderimizde ne varsa..