• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sprıal ile hamilelik

minik mucizem 0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
4
1
1
28
Arkadaşlar regl 14 mayıs da oldum bittikten sonra lekelenme oldugu ıcın doktor gittim 3.5 yıldır sprıal takılı çıkartmak istedim ıcın beta istendi ama hamile olduğu mu ogrendım 35 çıktı beta ama fazla yükselmiyor ıkıncı de 51 sonra 42 oldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedı hamileliğim var ise şuan 3 haftalık hamileyim acaba ondan mı yükselmiyor yaşayan var mı böyle bir durum

Arkadaşlar regl 14 mayıs da oldum bittikten sonra lekelenme oldugu ıcın doktor gittim 3.5 yıldır sprıal takılı çıkartmak istedim ıcın beta istendi ama hamile olduğu mu ogrendım 35 çıktı beta ama fazla yükselmiyor ıkıncı de 51 sonra 42 oldu doktor kimyasal gebelik olabilir dedı hamileliğim var ise şuan 3 haftalık hamileyim acaba ondan mı yükselmiyor yaşayan var mı böyle bir durum
Genelde spiral ile hamilelikler sıkıntılı oluyor çocuğa yapıştığı için spiral gelişimini etkiler yani çocuğa Cok kötü etkileri olabiliyor eğer düşüyorsa kimyasaldir saglikli gebelik olmaz

Back