Biontech ve hamilelik

sedamuzi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
36
12
8
32
Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz

Ben ikinci dozu olduğum hafta hamile kaldım. Şu an 4hafta 5 günlük hamileyim. Endişe ettim ama şu an hamilelere de aşı yapılıyor. Doktoruma söyledim sakıncası yok dedi. Artık ne olacaksa kaderimizde ne varsa..

Merhaba, 6 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken bilmeden biontech aşısı vuruldum şu an çok endişeliyim . Benim gibi bir durum yaşayan var mı ne yaşadılar bana yardımcı olur musunuz
Doktorunuz ne diyor ? Tercihen 3 ay sonra önermişti benim doktorum ama daha önce olmanın da bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. En sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş

Bende bilmeden aşı oldum ama doktorum yerleşme döneminde olduğu için sorun olmaz dedi

Ben tam 5 haftalıkken olduğum için endişeleniyorum çünkü tam organlarının oluşmaya başladığı hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…