• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioxcin'in serumlarını kullanan varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kacakkiz86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
1.004
0
0
İstanbul
Bioxcin'in serumlarını kullanan varmı
Bir sitede arkadaş kullanmış ve faydasını görmüş yazıyordu
sizde kullananlar varmı

canım ben bioxsin değilden restorex kullandım ancak benimkiis saç kıran old. için fayda etmemiş o losyonlar sıradan dökülmeler içinmiş doktor öle sölemişti

kaçakkız birçok yerde yazını gördüm benimde saç dökülmem bundan 3 yıla dayanıyor son 5 aydır dökülmeme azaldı derken son 2 haftadır yine arttı..bana sorarsan önce dermatoloğa git tahlil ol kan tahlili..benim kansılığım var mesela her ay başım adet durumları yani yaklaştığında dökülmeme artıyor..birde sıcaklar eklenince dökülmem ondan arttı sanırsam inş yine azalır dökülmem.artık bu savaştan yoruldum..maalesef benim hapla geçecek kansılığım da yok genetik sınırda olan kanımı diyetle daha çok düşürdüm ve 3 yıldır düzelmiyor..ama inanıyorum düzelicek birgün...

saç krana fayda eden şeyi söylüyorum mutlaka deneyin annemin saç kıranını kapattım..her gece sarımsağı ikiye böldüm sürdüm..kesinlikle deneyin...

ben kullanıyorum ve çok memnumum!!
ama düzenli kullanmak gerekiyor 2-3 aydan sonra anca gözle görülür değişim olur
ama yinede daha iyisini bulmak için değiştirmeyi düşünüyorum

Ben düzenli olarak kullandım. Saçlarım çok gürdü normalde ve artık kafamda saç kalmamaya başladı hatta tepesi açılmıştı saçımın. şampuanla beraber tüpleri düzgünce kullandım ve gözle görülür değişme oldu. Artık saçlarım dökülmüyor ve eski gürlüğüne kavuşmasa da, daha gür oldu..

bende geçen sene başladım hem şampuan hemde kapsül kllanmaya dökülmem durdu saçlar çıkıyo derken sevindim yeter dedim bıraktım ama yineaynı son kullanıyoken çok iyi bırakınca yine aynı bende şampuana devam ediyorum açıkçası memnun kaldım tek şampuan 25 tl bazen kampanyaları oluyo artık eczaneleden takip edersiniz

3-4 ay kullandım,saç telini kalınlaştırıyor,bırakınca yine dökülüyor ve eskisi gibi.Şimdi saç şampuanı da fayda etmedi.

Back
X