- 6 Mart 2024
- 53
- 11
- 8
- 34
Ayyy teyzoş oluyoruz desene çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç aylıkbende yeni gebe kaldim tiroidm vardi diye basta olmadi 3 hafta sonra gidip sagliklimi bakacm insallah sagliklidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy teyzoş oluyoruz desene çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç aylıkbende yeni gebe kaldim tiroidm vardi diye basta olmadi 3 hafta sonra gidip sagliklimi bakacm insallah sagliklidir
Daha yeni ogrendim pazartesi kac haftalik bilmiyorum bileAyyy teyzoş oluyoruz desene çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç aylık
Sakin tiroid ilacini atlama bak bende gebelik var doktor ozellikle uyardi kesnlikle ilaci birakmiyorsun diyeAyyy teyzoş oluyoruz desene çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç aylık
Troit ilacınla mı kaldın peki ben bırakmadım sadece dün unuttum almayıSakin tiroid ilacini atlama bak bende gebelik var doktor ozellikle uyardi kesnlikle ilaci birakmiyorsun diye
Amin inş bende biraz bekleyim gelmezse test yaparım akrabam ilk ay gecikme yapıyo deyince üzüldüm dün gece hiç uyumadım hattaDaha yeni ogrendim pazartesi kac haftalik bilmiyorum biledarisi sana insallah
Peki kaçıncı kullanmanda oldu peki çok soruyorm hakkını helal etEvet kullandigim icin degerlerim duzeldi ve hamilelik oldu
Yok kiz ben kasimdan beri kullandim hic gecikme olmaz normal adetin duzenliyse ztn birgun once birgun sonra olabilir bu normal ama oyle gecikti fln olmadiAmin inş bende biraz bekleyim gelmezse test yaparım akrabam ilk ay gecikme yapıyo deyince üzüldüm dün gece hiç uyumadım hatta
Cnm 25 hic ise yaramadi bende 50 gectim direk duzeldi bir ayda ve gebelik oldu hatta kadin dogum kendisi ben birsey demeden bak tiroidin dusunce nasil gebelik olusmus dediPeki kaçıncı kullanmanda oldu peki çok soruyorm hakkını helal et
Ya şöyle deyim sana ben bu önümüzdeki 3 ay ara kanama yaşadım 3 ay hep adetimden 15 gün sonra kahve rengi akıntı geldi acaba yerleşme mi diye düşündüm ama sonraları adet oldum hiç akşamdan 28veya 29. Gün olurum ama bu ay klomen verdi o ilacı şeker hapı bide folicasit verdi kullandım 3 gün geçti işteYok kiz ben kasimdan beri kullandim hic gecikme olmaz normal adetin duzenliyse ztn birgun once birgun sonra olabilir bu normal ama oyle gecikti fln olmadi
Cnm tiroid degerlerin duzelsin oyle gebelik dusun cunku tiroid yuksekse bebek olsa bile dusuk oluyormus ablamin arkadasi 3 aylik bebegini dusurmus tiroidi yuksek diye sen ilaci kullan kontrole git doktor normal derse ona gore denersn ama insallah suan gebelik vardir ve sagliklidirYa şöyle deyim sana ben bu önümüzdeki 3 ay ara kanama yaşadım 3 ay hep adetimden 15 gün sonra kahve rengi akıntı geldi acaba yerleşme mi diye düşündüm ama sonraları adet oldum hiç akşamdan 28veya 29. Gün olurum ama bu ay klomen verdi o ilacı şeker hapı bide folicasit verdi kullandım 3 gün geçti işte
Tiroid düzensizleşince adet gecikmesi oluyor o ilaç tiroidi düzenleyince adet normal gelicektir benimde tiroidim yükselince adetim karışıyor.Korunmuyorsan hamile de kalmış ola bilirsin ben hamile kalmadan bir ay önce tiroid ilacı kullanmıştım düzenlesin diye.Arkadaşlar kadın doğum DR. Euthyrox 25 bu ilacı verdi ama normalde 3 gün önce adet olamam lazımdı ama olmadım bu ilaç yaparmı kullanan varmı?
Hamile kalmam İÇİN verdi banada sizde yaptı mı gecikmeTiroid düzensizleşince adet gecikmesi oluyor o ilaç tiroidi düzenleyince adet normal gelicektir benimde tiroidim yükselince adetim karışıyor.Korunmuyorsan hamile de kalmış ola bilirsin ben hamile kalmadan bir ay önce tiroid ilacı kullanmıştım düzenlesin diye.
Yo bende gecikme yapmadi haziranda kullandım Tehmuzda hamile olduğumu öğrendimHamile kalmam İÇİN verdi banada sizde yaptı mı gecikme
Ayyy biraz daha içime su serptiniz bende nisanda başladım kullanmaya yeni ama hala olmadım belirtide yok sadece beyaz akıntı gelio arada kramp var olacak gibi ama yok 3 gün oldu böyleYo bende gecikme yapmadi haziranda kullandım Tehmuzda hamile olduğumu öğrendim