Hanımlar,
Sakın ola bu ürüne 200 tl verip de paranızdan da sinirlerinizden de olmayın...Ben bugün yine meşhur! Çağan Bey i yarım saat arayla 2 kanalda gördükten sonra bir arayıp neyin nesiymiş öğreneyim istedim.İlk bilmem kaç kişiye hediye dediler inanın 30 sn sonra aradım hediye kontenjanı dolmuşmuş!Neyse müşteri temsilcisi başladı anlatmaya bir kere diğer ark.ların da dediği gibi tv de hiç bahsedilmeyen hatta masaja gerek yok denen ürün için masaj yapın ve streçle sarın 1,5saat uzanın etkisini göstermesi için dediler bu beni iyice şüpheye düşürdü,dedim çok iddialısınız 9 gün az değil mi dediler sağlık bakanlığından onaylıyız peki dedim sonuç alamazsak para iadesi yapıyor musunuz gelen cevap:kullanıcı hatası olmazsa işe yarar.Ben de altı üstü bir krem sürülecek nasıl hata olabilir ki dedim,yine gelen cevap yanlış kullanalar var tek bir bölgeye süreceksiniz.Yani çıkan sonuç şu para iadesi filan yok.Sakın almayın tüm dertleri satana kadar bizi kandırmak.Kaldı ki tanıdığım bir plastik cerraha sormuştum selülitin ameliyatla tedavisi var mı diye, bana şu aşamada selülitin direkt bir tedavisinin ameliyatla bilemümkün olmadığını ancak hepimizin bilip yapamadığı düzenli beslenme,spor ve bol su ile azalatılabileceğini söylemişti.Bu arada yarar gördüm diyen ark.larla polemiğe girmek istemiyorum siz yarar görmüş de olabilirsiniz ancak bana firma asla güven vermedi,alıp kullanan ve fayda görmediğini söyleyenler de cabası...
Herkese sevgiler...