- 12 Ocak 2010
- 60
- 1
- Konu Sahibi sunshine_blg
Merhaba hanimlar o kadar çaresiz hissediyorum ki buraya yazmaya yitti beni du durum. 1.5 yıllık ara ara ayrılmalı barışmalı bi ilişkim vardi. Bir haftadır ne yapacagim bilmez haldeyim. Sevgilimin babası bipolardan dolayi 20 yıl önce intihar etmiş ve hayatta değil. Abisi 6 yıl önce ilk atağını geçirmiş 2 ya da 3 kez hastanede yatmış ama son 2 yıldır çalışma ve ilaçlar sayesinde normale yakın bir hayat sürüyor. Sevgilimin halası da aynı hastalıktan dolayı intihar etmiş. Iliski boyunca hep o da hasta olacak diye korktum. Evlenirsek cocugumda olur mu diye düşünüp duruyordum. Az buçuk bunu takmamaya baslamisken, 10 gün önce annesi rahatsizlandi. Baba tarafındaki sorun genetik ancak annesinde bişey yoktu. Bana çok ayrintili anlatmadi ama sık sık ağlama krizleri bazen çocukça konuşmalar kendi kendine kızıp birilerine söylenmeler şeklinde, doktor gyrex diye ilaç vermiş henüz teşhis koyulmamış ama bu durum beni fazlasıyla üzdü ve korkuttu. Sevgilim ilerde bizde kalabilir dedi annesi için. Sizce göze almali miyim, evli olan olmayan tüm arkadaşlarım bitmesi gerektiğini düşünüyor. Cok büyük bir risk olduğunu söylüyor. Sevgilimin takıntılı hali de beni daha da korkutuyor. Ne yapacağımı şaşırdım ailesinde veya yakınlarında bu hastalık olan birinin daha yardimci olabileceğini düşündüm. Ne kalmaya ne devam etmeye gücüm yetiyor çok zordayim, bitirmek cok zor geliyor ama ben de cok duygusal ve dayaniksiz bi insanim basedebilir miyim bilmiyorum. Fikirlerinizi paylasir da yardımcı olursanız çok sevinirim. .
Son düzenleme: