Bipolar sevgili yıkımı

minikminiko

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
14
3
6
Dertler paylaştıkça azalır derler ne kadar çok paylaşırsam o kadar çabuk iyileşirim diye kendimi avutuyorum.Elbette hayatta nelerle karşılaşılıyor ama herkesin derdi kendisine büyük.Kalbimi sizlere açıyorum kalbi büyük ve güzel kadınlar...

Mayıs ayında 3 yıllık yıpratıcı bir ilişkime son verdim.Daha doğrusu terkedildiğim için unutmak zorunda kaldım.Çok sancılı ve hayattan soğutan günler yaşadım.Yurtdışına kaçtım unutmak için ve bir şekilde başardım.Bu süreç içinde meditasyona başladım kendimi daha iyi hissedebilmek için.Tuğçe Işınsuyla birlikte seans yaptık.Daha sonra hayatımda iyi şeyler olmaya başladı.Yeni bir işe başladım ve hayatıma bir adam girdi.Bu adama her ne kadar kendimi kaptırmak istemesem de her şey o kadar yolunda gitti ki aşık oldum.Birlikte mükemmel bir ay geçirdik,tekrar sevildiğimi hissettim ve yaşama tekrar bağlandım.Çok mutluydum.Bu adam ilk günden söylemişti bipolar hastası olduğunu ve sürekli ilaç kullandığını.Fakat bir insanı seviyorsanız onun her haliyle yanında olmak istiyorsunuz ve başka bir şey düşünmüyorsunuz.Bir ayın sonunda sabah bir mesajla uyandım.Bir gece önce beni ne kadar sevdiğini söyleyen adam bir anda benden ayrılmak istiyordu ve bir robot gibi benimle ruhsuz konuşuyordu.Bunun ani bir karar olduğunu ona anlatmaya çalıştım fakat benim yanımda artık heyecanlanmadığını yol yakınken ayrılmanın mantıklı olduğunu söyledi.Açıkcası kahroldum.O pembe bulutların arasından birden bire yere çakıldım.Eski yaşadığım aşk acısını tekar yaşamaya başladım ve o acıdan kurtulmak için çok çabalamıştım.Tekrar aynı sancılı dönemi yaşamak istemiyorum,iş hayatımda yolunda gitmemeye başladı ve işime asla odaklanamıyorum.Bu hastalığın ne kadar zor olduğunu biliyorum ve çevremdeki herkes yol yakınken dönmemin ne kadar mantıklı olduğunu söylüyorlar fakat onu aklımdan bir dakika bile çıkaramıyorum.Bu sebepsiz ayrılığın sebebini bulmaya çalışıyorum kendi içimde ve bu ayrılığının hastalığından ötürü olup olmadığını sorguluyorum.Kimseye belli etmesem de bana dönmesini çok istiyorum.Bu pek mümkün görünmüyor.Toparlanmak için elimden geleni yapıyorum fakat hayat inanılmaz anlamsız geliyor.Daha önce de yaşadım geçeceğini biliyorum ama bir yandan üstesinden gelemiyorum.Belki sizlerden duyacağım bir şey bana destek olur diye konuyu açtım.

adamın senden ayrıldıgı iyi olmuş yoksa kendi kendini yakacakmışsın ... lütfen topla kendini...

Hastalık durumu ilerlediyse sizi daha fazla kendi peşine sürüklemek istememiştir belkide.
Belki sizi sevdiği için sizden vazgeçmeyi göze almıştır olamaz mı?

Bence seni terketmesi isabet olmuş, vardır bundada bir hayır diye düşünmelisin..

Bu hastalığın adını bikac yıl önce babasını öldüren bi dizi oyuncusuyla birlikte duymuştum ilk defa..

Tedavi süreci yıpratıcı ve çok zor, birlikte olsaydınız bunu kaldıramayabilirdin, en kötüsünü yaşayabilirdin, birde böyle düşün..

yahu böyle adamlar ile seviligi bile olunmamalı iken sen birde aglıyorsun.... gercekten allah beni şaşırtmasın 1. ciddi ruhsal anlamda hasta adamla 2. evli adamla asla asl aslas ve asla sevgili (bekarken) olmadım. olmamda. olanada şiddetle kızarım.

Hepinizi anlayabiliyorum.Ama bu hastalığın bilincinde olan bir bipoların kendisini nasıl kontrol ettiğini ve aslında o kadar tehlikeli olmadıklarını bilmelisiniz.Zararı daha çok depresif dönemlerinde kendilerine veriyorlar.Sevdikleri insanlara karşı çok nazik,saygılı ve sevgi dolu oluyorlar.Gittiklerinde ise insan hayırlısı olmuş diyemiyor umarım bir gün diyebilirim.

İsabet olmuş Çünkü evlıyken her şey farklı oluyor kaldıramazsınız emin olun herkes hasta olabıkır tabimi kimsenin garantisi YÖK Allah kimseye yaşatmasın Aminnnnn ama bile bile bısey yapmak ta ayrı bısey

Verilmiş sadakanız varmış. Hayatınızı aşka bi erkeğe falan odaklamayin. Hayatta daha önemli şeyler var. Hayat güzel ve kısa. Olmuyorsa bir şeyler vardır bi hayır.

nasıl bu şekilde genelleme yapabiliyorsunuz ve cok kesin konuşabilirsiniz bu hayatta kimsenin garantisi yok bu hastalık bi anda insanın hayatında zor anını yakalayan bi hastalık yani herkrsin 50 50 olma olasılığı var ayrıca bu ruh hastalığı degil beyindeki sıvılar alakali zeki insanlarda görülen bi şey önce yorum yapmadan önce araştırın sonra ileri geri konuşun ltf.

Neden bipolar hastalarından pitbul gibi bahsettiğinizi anlamadım. Yorumların tamamını okuyamadım çünkü ben de bipolarım ve kalbim fena halde kırık. Biri kalkıp babasının kafasını kesti diye bütün bipolarlar katil mi oluyor yani? Asla ruh hastası biriyle birlikte olmam diyenler var. Bipolar korkunç evet, canım çok yanıyor ve hayatta kalmak için kendimi çol zorluyorum evet, iyileştirici bir tedavisi yok tek yol ömür boyu ilaç kullanmak evet ama bizi diğer insanlardan ayıran nedir söyler misiniz? En az sizin kadar insanız arkadaşlar. Eminim konu sahibinin sevgilisi, kadının hayatını kötü yönde etkilememek için bu kararı vermiştir. Şimdi de hayatı kendine zindan ediyordur. Tek önerim olacak eğer kendinize güveniyorsanız, yapabileceğinize inanıyorsanız sevgilinizin yanına gidin. Ama yok ben uğraşmak istemiyorum yine böyle olursa daha kötü hissederim diyorsanız boşverin yol yakınken bitsin. Çünkü bu ne ilk ne de son olacak. O hep ikilemler yaşayacak. Bazen intihara gidecek bazen de uçurtmalar yapıp kanatlanacak.

Ayrıca iki lafı bir araya getirip cümle kuramayanlar, psikolojiden de bir halt anlamayanlar çok rica ediyorum öyle her şeyi eleştirmesinler. Çünkü yorumlarınızı herkes okuyor, kimi ne kadar kırdığınızı hiç bilemezsiniz.

uzmeyin kendinizi kendini bilmezler yüzünden ağzı olan konuşuyor misali.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu denli bilinçli ve farkındalık düzeyiniz yüksek olduğu için kendinizle gurur duymalısınız. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.

Hayatta büyük konuşmamanız gerektiğini umarım acı tecrübelerle öğrenmezsiniz..

İlaçlat düzenli kullanınca çok belirti olmuyor diye biliyorum ama arada depresyon belirtileri olucaktır hoş hangimizde olmuyor ki
Yanlız isim yazmanız benimde dikkatimi çekmedi değil

Bu durum seninle alakalı değil duygu durumları inişli çıkışlı
mevsimsel olarakta karmaşa yaşıyorlar ve erkekler ilacı aksatıyor cinsel performansı etkiliediği için hayırlısı böyleymiş senin için o da farkında ilerde dah berbat bir durum olacağına ama sana bunu itiraf edemiyor aslında kendinden kaçıyor , her doğruda söylenmiyor işte
zamana bırak bu aşk ve sevgi meselesini

Tugceye benden selam
Bu arada sokaktaki her 10 kisiden 9u bipolar nasil bir isse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…