- 29 Ekim 2023
- 12
- 2
- 1
Önlemler alırken nasıl hamile kaldınız? Ayrıca evladın kızı, erkeği mi var kendinize gelin.LÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
Hata üstüne hata yapıp, bir de masum bebeği “erkek” olduğu için istemiyorsunuz. Korunmasız sevişip hamile kalan siz, milletin lafıyla aldırmayıp, bakamayacağınız çocuğu doğurmaya karar veren siz ama suçlu olan çocuk, sadece cinsiyeti yüzünden. Allah akıl fikir versin.LÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
Ne yapalım biz mi gelip bakalım? Madem istemiyorsunuz ciddi korunma yöntemlerine başvuracaktınız. Tüpleri bağlatma veya diğerleri gibi. Cesaret mi verelim bakabilirsiniz diye. Nasıl verelim? Şartlarınızı koşullarınızı en iyi siz bilirsiniz.LÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
Azar falan değil bu. Yazdıklarınıza dönüp bakar mısınız? Kız olsaydı iyi olabilirdim ne demek? Kız olunca birden enerji ve maddiyat mı yüklenecekti? Bile isteye korunmasız sevişip sonra ağlamayı doğru bulmuyorum. Herkes nasıl bakıyorsa öyle bakacaksınız. Herkese 636363 kişi yardım etmiyor.azar işitmek için yazmamıştım ....sadece daha sağlıklı düşünmemi sağlayacak 1-2 cümle için gelmiştim ...
Senin gibilere iki tane carpasım geliyor cok ciddi.  Sağlıklı düşünmek için güzel şeyler duymak istiyormuş bak seeenn..LÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
Sektör kısmına birşey diyemem ama her hamilelik farklı oluyor.Selam hanımlar. Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var 6 yaşında. İkinci çocuk konusunda çok kararsızım. Bundan bir sene önce sorsanız, kesinlikle istemiyorum diye cevap verirdim fakat şimdi hormonlardan mı ne zıkkımsa bu düşünce peşimi bırakmıyorTabii bunda eşimin payı da büyük.
Gelelim kafamı karıştıran kısımlara. Oğluma hamile iken, oğlum böbreğime baskı yaptı ve böbreğim genişledi. Bu sebeple hamileliğim inanılmaz acı içerisinde ve kötü geçti. Böbrek ağrısı doğum sancısını tetikledi falan derken 5. aydan sonra hep hastanedeydim. Stent takıp, büyümeyi durdurabiliriz ama bebeğe enfeksiyon riski var dedikleri için onu da kabul etmedim, öyle böyle geçti. Tekrar aynı şeyleri kaldırabilir miyim bilmiyorum açıkcası.
Oğlum doğduktan sonrası da çok zordu. Kolik ve alerjik bir bebekti. Resmen memeye yapışık yaşıyordu. Abartısız söylüyorum emdiği süre boyunca 2 saat deliksiz uyumamışımdır.
Bir yandan da eğer yapacaksam acele etmem lazım yaş faktörü var ama şu an sektör değiştiriyorum. 1-2 yıl işin tamamen oturması gerekiyor. Şimdi yaparsam da bu karmaşada çok zorlanırım. Bir de destek olabilecek kimse yok yakınımızda sadece eşim ve ben varız. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yapacak olsaydınız, sektör değişikliğinden önce mi sonra mı planlardınız? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
konuyu sabote etmeyip yeni konu açar mısınız?azar işitmek için yazmamıştım ....sadece daha sağlıklı düşünmemi sağlayacak 1-2 cümle için gelmiştim ...
şartlarınız olmayacak gibi değil bence istiyorsanız yapın gitsin :)Ne kadar güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederimmMinnoşları öpüyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum
Ne güzelşartlarınız olmayacak gibi değil bence istiyorsanız yapın gitsin :)
benim 2 kızım aralarında 9,5 yıl var bazen diyorum keşke daha erken yapsaydın diye
Sağlıkla büyüsünler inşallah. Umarım net olarak karar verebildiğimde ben de sorun yaşamamSektör kısmına birşey diyemem ama her hamilelik farklı oluyor.
İlk kızımda çok rahat bir hamilelik geçirdim, son güne kadar hamile olduğumu bile hissetmedim desem yeridir, ikinci kızımda midem aylarca bulandı tam bitti mide ağrısı başladı ama dayanılır cinsten değil, tam bitti mide yanmam başladı gene dayanılır gibi değil. Doğumdan bir gün önce hala mide sorunum vardı düşünün. Keza doğumdan sonra da öyle, ilk kızım sakin, kendi halinde iken ikincisi ne emmeden ayrılır, ne düz duvara tırmanmaktan geri kalır.
Demem o ki hamilelik süreci ve çocuğun karakteri sürecin ilki gibi düşünmeyin .
hepimizin de çocuklarının inşallahNe güzelSağlıklı, ömürlü olsunlar inşallah
Sen millete torun vermek için mi evlat sahibi oluyorsun ? Çocuğun erkeği kizi mi olur ? Yani bu nasıl bir cahillik. Çocuk için korunmayı düşünüyorsunuz onu yapamamissiniz . Hamile kalmışsınız aldırmak istiyorsunuz etraf dedi diye devam ediyorsunuz. Millet kız olur dedi diye saçma sapan takvimlere inaniyorsunuz buna bel bağlıyorsunuz. Valla bazen özeniyorum böyle insanlara bu kadar gelişine yaşamak ne guzel . Bence siz bir toplanın kendinize gelin elinizi yüzünüzu yıkayın .LÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
Size de çok geçmiş olsun. Oğlunuza da sağlıklı ve güzel bir ömür diliyorumBen yerinizde olsam düşünürdüm bir kere istiyorsunuz bence :)
Benimde oğlum alerjik kolik hep kucak bebesi. Yeni emekliyor 9 buçuk aylık ama hala kucakta hep. Biraz emekleyip ellerini açıyorçocuğum keşfet iste sevmesi lazım ama yok. Daha küçükken bir saat emip on dakika sonra yeniden ister bir saat daha emerdi:/
Hala uzun saat yalnız kalamıyorum çünkü ne kahvaltı hazırlatıyor ne yemek temizlik hiçbir şeyi tekken yapamıyorum direk bağıra bağıra ağlıyor. Gece en az yedi kere kalkıyor.
Yalnız kalmasını hiç istemiyorum ama yasta 34 ikinciyi göze alamıyorum
30 filan olsam isterdim her şeye rağmen yalnız kalmasın diye.
Hamileliğimde çok zor geçti ayrıca. 20.haftadan sonra hep yattım sancım 110 çıkıyordu, rahim ağzı açılmam vardı. Haftada bir kontrol , ilaç ve yatışla atlattım.
Duygularınızı kabul etmeniz güzel ama kendinizi bir sarsın lütfen. Kız olsa da erkek olsa da sizin evladınız ve şu an istenmediğini hissediyorLÜTFEN YARDIM EDİN .....arkadaşlar biranda kendimi bu sayfada buldum dertleşmeye ihtiyacım var 32 yaşındayım ve 10 yıldır epilepsi hastasıyım 7 yaşında bir oğlum var ben aslında 2. çocuğu hiç istemiyordum hastalığımdan dolayı hep 1 tane yeter bakmak çok zor diyordum... çünkü ilaç kullanırken bile uykusuz aç ve sitresli olmamam gerekiyor. neyse önlemler almama rağmen hamile kaldığımı öğrendim çok ağladım Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm çünkü bakacak enerjim yok, herkes durdurdu belki oğlundan sonra kızın olur yapma etme dediler ve çin takvimi ,ramzi teorisi rus takvimi belirtiler hep kızı gösteriyordu ama maslesef buda erkekmiş istemsizce ağlıyorum kız olsaydı belki iyi olabilirdim çünkü bizde kız torun hiç yok ...biliyorum çok günah ama eşim yoğun bir çalışma hayatı var eve geç geliyor ...annem de ben 1. çocuğuna baktım 2 .çocuğun sana ait diyor (zaten kimseye de minnet etmek istemiyorum da )ben nasıl bakıcam ağlamaktan gözlerim kanadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?