Bir adam düşünün...

Heee başak erkeği ile kadını benzemeyyyooo . Başak erkekleri kıskançtır hemi de :KK70:

Gerçi bak benim doğum haritamda evlerde hep aslan var belki ben de aslandan etkileniyorumdur :KK70:
Kıskanç ne ki yanındaaa aşırı süper über kıskanç ama ben yükseleni akrep olan bir aslan burcu kadını olarak sonuna kadar hakkından geliyorum :D Belki sende yükseleninden bu kadar özgürlüğüne ve yalnızlığa düşkünsündür:KK15:

Kıskanç ne ki yanındaaa aşırı süper über kıskanç ama ben yükseleni akrep olan bir aslan burcu kadını olarak sonuna kadar hakkından geliyorum :KK70: Belki sende yükseleninden bu kadar özgürlüğüne ve yalnızlığa düşkünsündür:KK15:

Yok benim yükselenim yengeç. Tam bir ev kadını, aşık mod, ilgi manyağı :D :D Ben kesin başak+aslan ikilisinden öyleyim :))) :KK200:

Düşünün ki... Sevgilisiniz.. 3aylik.
Günde birkac mesaj bir kaç arama. ... Haftada iki kez de görüşme. .
Kadının beklediği o romantiklik o heyecan yok. Yoğun çalışıyor. Ancak hiç arayıp sormuyor diyemem... Ama bir gece boyunca , mesela akşam 7de telefonda konusursa ona yetiyor ve bir daha ancak iyi geceler diyip uyuyor. Bu dinamik normal mi? Yoksa kadınlar mı ilgi arsizi? Yanındayken sevgisini hissettiren ama yaninda yokken ilgi göstermeyen adamı ne yapmalı? Kabul mü etmeli.?
Yoksa bırakıp kaçmali mi?
Bu dediğin 11 yıldır birlikteyiz (4yıllik evliyiz) şu an ki durumumuz sen hesap et ;)

İlgisinin cok yogun oldugunu sanmiorum elinin altinda bitane daha varmis gibi hissettim..

Düşünün ki... Sevgilisiniz.. 3aylik.
Günde birkac mesaj bir kaç arama. ... Haftada iki kez de görüşme. .
Kadının beklediği o romantiklik o heyecan yok. Yoğun çalışıyor. Ancak hiç arayıp sormuyor diyemem... Ama bir gece boyunca , mesela akşam 7de telefonda konusursa ona yetiyor ve bir daha ancak iyi geceler diyip uyuyor. Bu dinamik normal mi? Yoksa kadınlar mı ilgi arsizi? Yanındayken sevgisini hissettiren ama yaninda yokken ilgi göstermeyen adamı ne yapmalı? Kabul mü etmeli.?
Yoksa bırakıp kaçmali mi?
Bırakıp kaçmalı. Kaçabliyorsan kuzey kutbuna kadar kaç. Bir de sevgiliyken böyle evlense merhabayı da keser.

Yaşla alakalı bir durum bence.
Gençler telefona daha bağımlı. Ben gece sabaha kadar telefonla konuştuğumu bilirim 20li yaşlardayken. Hatta o zaman nokia'larda sohbet (yanlış hatırlamıyorsam adını)diye birşey vardı anlik mesajlaşırdık.
35 yaşındayım. Mesajlaşmaktan nefret ediyorum şu an. O kadar manasız geliyor ki.
Eşim toplantıdaysa mesaj atarım önemli birşey varsa oda onun dışında arar söylerim ne söyleyeceksem kısaca.
Yani adam büyükse yaşça biraz. Normal bence.

Bence yeterli.

Biz yıllarca sadece cumartesileri görüştük bazen bir de çarşamba akşamını eklerdik. İki taraf da çalışınca, köprü trafiği, ailelerden iZin, mesailer, yorgunluk vs zor olurdu.

Bizde erken kalkan diğerine günaydın mesajı atardı, gün içinde ise öğle arasında ve akşam eve gidince konuşur yatmadan da iyi geceler mesajı atardık.

10 yıldır birlikteyiz.
Şimdi eşim işe gidince whatsapptan mesaj atar akşama kadar en az 50 kere yazar;
-Akşam üstüm açılmış belim ağrıyor.
-Akşama yoğurt alayım, mantı yapar mıyız?
-Oğlan nasıl? Kız nasıl?
-Sen nasılsın?
-Uyandınız mı?
-Hadi uyanın.
-Foto atsana.
-Kızın fotosunu çek at.
-Oğlanı niye atmıyorsun?
-Ee kendini de yollasana.
-Maşallah hepinize.
-Bak hele bir şey diyeceğim akşama mantı yapar mıyız?
-Oğlanın çorabı ayağını mı sıkmış? Yakından foto atsana.
-Gene mi uyudunuz? Niye ses yok? Foto atsana . Bir de akşama mantı yiyelim mi? ...:işsiz:

görüşme gayet yeterli bence çalışan biri için. he belki daha fazla mesajlaşabilirsiniz ayınıza göre ama o da kişiliğe göre değişir. direk kaç diyemem.

Buyuk sehirdeyseniz haftada 2 gorusme yeterli bence
Arama-mesajlasma sıklığı da normal gibi
Ama 3 aylıkken farkli sekillerde surprizler yaparak sizin beklentilerinizi karsilayabilirdi

Bana gayet normal geldi.
Sevgililik var diye kendimize özel alan yaratmayacaksak ne anlamı var ki? Hem çok muhabbet tez ayrılık diye bir söz var,en azından konuşacak bir şeyler birikir özlenir biraz.

siz bu hesabı 2 kişi mi kullanıyosunuz?

açılan bi kısım konunuz evliyim, doğum yaptım, eşimin iş durumu vs diye devam ediyo, bi kısım konu da eski sevgilim, 1 aylık ilişki düşünün, 2 aylık ilişki düşünün vs. diye..

şimdi de 3 aylık sevgili olmuş, zamanlamalar doğru allahtan.

Kadınlar ilgi arsizi galiba
Bence hafta da 2 çok ideal ve hatta daha fazlası olmasını da istemem
Konuşma sureniz de anormal gelmedi bence gayet normal bir ilişkidesiniz

Hödüklük baki kalır değişmez ; bırak ve kaç ; huylu huyundan vazgeçmez Yani

Normal diyenlere şaşırıyorum ; ilişkinin ilk ayları henüz birşeyler daha yoğun olmalı bence hadi 2 yıllık bir ilişki olsa ok; artık karakterler belli noktalara konumlar kendisini birbirine karşı merak azalır ,ama burda yaşanmamış birşeyler azalmış gibi şimdiden

Back
X