• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl iki akıl üç akıl.....

smac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
111
0
0
İstanbul
Arkadaslar burada sizlerle konusmuştum sevgili eltim hakkında...
Geçengün kayınvalideme gittim ve kayınvalidem eltimin evine çıkıp bakmamı istedi bende ,stemediğimi merak etmediğimi
hem ben 6 aydır evliyim kimse benim kapımı açmadı dedim.Kayınvalidem ısrar edince sinirlenip oaradan ayrıldım ağlayarak eşimin işyerine gittim
ben çıkarken eltim ve kaynım girdi içeriye benden sonra olan olmuşKAYINVALİDEM HADİ ONALRA GİDİN FALAN ISRAR ETMİŞ
KIZDA YOK BEN SMAC İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM ONLAR OTURAMADI DİYE BİZDE KİRAYA ÇIKTIK FALAN DEMİŞ BENİ KISKANIYOR DEMİŞ.....
((((EŞİMİN BABASINA AİT OLAN BİR EV VARDI BEN EBLENİRKEN BENİM OTURMAMI İSTEMEMİŞLERDİ BENDE KİRAYA ÇIKTIM ONLARIN OTURACAĞINI DUYUNCA EŞİM KIYAMETİ KOPARDI VE ONLARDA AYNI APARTMANDA KİRAYA ÇIKTILAR BAŞKA BİR DAİREYE)))
BENİM BU EV MESELESİNDE HİÇ BİR ETKİM YOKTU AMA ZAVALLICIK ÖYLE ETKİLİ BİRİ SANIYOR BENİ
NEYSE EŞİMİN AMACASININ EŞİ AYNEN ŞÖYLE DEMİŞ; BANA BAK SEN KİMSENİN SENİ KISKANDIĞI FALAN YOK SMAC
O EVDE OTURACAKTI OLMADI O KIZ NEKADAR AĞLADI BENİM EVİMDE BİLİYOMUSUN SEN OZAMAN SENİN ADIN BİLE
YOKTU ORTADA DEMİŞ ÇOK TERBİYESİZLİK YAPIYORSUN SEN NE BİLİYORSUNKİ KONUSUYORSUN DEMİŞ

BU OLAYDAN SONRA AKŞAM KAYNIM ARADIU SMAC SENDEN RİCA EDİYORUM BENİ VE NİŞANLIMI EVİNİZE DAVET EDERMİSİN AMA ELTİMİ ARAMAMI İSTEDİ
ARAMIZDAKİ SORUNLARI KONUSMAMIZ GEREKİYORMUŞ
BENDE EŞİME SORDUM ODA SEN BİLİRSİN SEN ZORLAMAM BEN NE İSTİYORSAN ÖYLE YAP DEDİ NEYAPAYIM BEN YAAAA:S

bence cagır ve konus konusmakla agızlar yıpranmıyo bakarsın aranız duzelır sıkı fıkı olursunuz valla bende eltım olsun dıye kaynımın gozune bakıuyorum evlensede artık yenı yuz gelse eve dıye hatamı edıyorum acaba

elti elti derdim seni mi gerdi:52::52::52:

bu elti meselesi boğuyor beni
bende de böyle bir sorun var aslında sorunda değil ya
herkes nasıl biliyorsa öyle davransın
boşver ya üzme güzel canını
değmez inan bana

canın istiyorsa konuş ama kimse istediği için yapma!!!

güçlü,kendinden emin ol ve çağır konuşmaya..çağırdığın akşam yüzünden gülücüklerin eksik olmasınki onunla ilgili bir kıskançlığının olmadığını anlasın.. Allahım huzurunuzun mutluluğunuzun bozulmasına izin vermesin..sevgi ve tüm güzellikler sizlerle olsun..

Aman boşver ne yemek yapıp, hizmet edip yoracaksın ki kendini eltinin tıyneti belli zaten ben yerinde olsam hiç umursamam arkadaşım. İşine gücüne bak mesafeli ol bence. Bakarsın iyilik edeyim derken daha kötü şeyler olur, akşam konuşalım derken kavga kıyamet çıkar, ağız dalaşına girer hiç gereği yokken iyice kötü olursunuz.

Hiç gereği yok, ne çağır, ne de muhabbet et eltinle mesafeli ol derim ben.

sizin bileceğiniz şey tabiki ama bence davet edin. siz büyük gelinsiniz yanlıs anlamadıysam.
bazı arkadaşlar belki bu yazdıgıma tepki gösterecek ne zorunlulugu var olur mu oyle sey diye ama iyi veya kötü siz bu insanlarla bir ailesiniz ve Allah ömür verirse bir ömür yüzyüze bakacaksınız.
olumsuz ortam oluşturmak kadar kolay bişey yok şu dünyada. kalp kırmak, gücendirmek, ara bozmak, küsmek o kadar kolay şeyler ki bir lafa bakar sadece.
zor olan ara yapmak, iyi olabilmek, iyi geçinebilmek.
siz elinizden gelen güzelliği, büyüklüğü gösterin. ona ragmen olmuyorsa olmuyordur zaten ona yapacak bişey yok. ama belkide aranızdaki buzlar erir. hiç belli olmaz.
ama gelecekte birgün geriye dönüp baktıgınızda ben elimden geleni yaptım mı acaba diye dusuneceğiniz bişey olmasın, elimden geleni yaptım olmadı diyebilin.

bence çağır gitsin boşver gelsinler evine. sen de güzel güzel ağırla kimseyi kıskanmadığını görsün

bence iş pederde bitiyor ayrımcılık yapıyor resmen sizi oturtmamış onları oturtmak da nerden çıktı....hadi siz evleneli çok olsa anlayacağım ama daha yeni 6 ay önce size vermemişte şimdi niye onlara veriyor bence sakinleşip öyle görüşün evet konuşup görüşün ama sakinleşipde kafanızda konuşacağınız şekili belirledikten sonra ve kaynınıza da bukadar yüz vermeyin ne demek nişanlımıda çağır bunu eşinize yani abisine söylemesi gerekirdi!!!!! eşiniz size uygun mu diye sormalıydı bence çok baskın bir kaynınız var net tavırlı olun

Geçengün kayınvalideme gittim ve kayınvalidem eltimin evine çıkıp bakmamı istedi bende ,stemediğimi merak etmediğimi
hem ben 6 aydır evliyim kimse benim kapımı açmadı dedim.Kayınvalidem ısrar edince sinirlenip oaradan ayrıldım ağlayarak eşimin işyerine gittim
ben çıkarken eltim ve kaynım girdi içeriye benden sonra olan olmuşKAYINVALİDEM HADİ ONALRA GİDİN FALAN ISRAR ETMİŞ
KIZDA YOK BEN SMAC İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM ONLAR OTURAMADI DİYE BİZDE KİRAYA ÇIKTIK FALAN DEMİŞ BENİ KISKANIYOR DEMİŞ.....
((((EŞİMİN BABASINA AİT OLAN BİR EV VARDI BEN EBLENİRKEN BENİM OTURMAMI İSTEMEMİŞLERDİ BENDE KİRAYA ÇIKTIM ONLARIN OTURACAĞINI DUYUNCA EŞİM KIYAMETİ KOPARDI VE ONLARDA AYNI APARTMANDA KİRAYA ÇIKTILAR BAŞKA BİR DAİREYE)))
BENİM BU EV MESELESİNDE HİÇ BİR ETKİM YOKTU AMA ZAVALLICIK ÖYLE ETKİLİ BİRİ SANIYOR BENİ
NEYSE EŞİMİN AMACASININ EŞİ AYNEN ŞÖYLE DEMİŞ; BANA BAK SEN KİMSENİN SENİ KISKANDIĞI FALAN YOK SMAC
O EVDE OTURACAKTI OLMADI O KIZ NEKADAR AĞLADI BENİM EVİMDE BİLİYOMUSUN SEN OZAMAN SENİN ADIN BİLE
YOKTU ORTADA DEMİŞ ÇOK TERBİYESİZLİK YAPIYORSUN SEN NE BİLİYORSUNKİ KONUSUYORSUN DEMİŞ

BU OLAYDAN SONRA AKŞAM KAYNIM ARADIU SMAC SENDEN RİCA EDİYORUM BENİ VE NİŞANLIMI EVİNİZE DAVET EDERMİSİN AMA ELTİMİ ARAMAMI İSTEDİ
BENDE EŞİME SORDUM ODA SEN BİLİRSİN SEN ZORLAMAM BEN NE İSTİYORSAN ÖYLE YAP DEDİ NEYAPAYIM BEN YAAAA:S

Aslında Böyle Ön Yargılı Biriyle Muhatap Olunmaz Ama;
Sonuçta Eşin Var Arada Çağır Sen Sus Eşin Konuşsun..
Birbirinize Girmeyin..

Uyanık eltin topu taca atmış :D hem kendini sana davett ettirmek istemiş sen yanaşmaz isen de gördünüz mü Smac beni istemiyor, ben iyi niyetle yaklaştım o beni istemedi demek istemiiş (pofff ne zor bi cümle kurdum)

Sen onu güzelce çaya davet et ve haddini bildir lütfen.

buarada bnm atladığım birşey var bukız daha aileye girmeden hır gür mü çıkarıyor bence çağırmayın evinize !!!!!!!! daha aileye bile girmeden ne demek bbeni kızkanıyor falan illaki iyi geçinmek zorunda değilsiniz eşinize söyleyin daha dünkü kız tanımadan etmeden hakkımda kıskanç diye rahatlıkla diyebiliyorsa bnm onunla konuşacak birşeyim yok....kardeşin abin neyse kaynın için herzaman konuşmak için kapım açık de

daha şimdiden ipleri ona verme sakın ne demek yha daha aileye bile girmeden atıp tutmalar yüksekten uçuyor kız muhattap alma daha şimdiden

Eltin esasında akıllılık yapmış topu sana atmış eğer çağırmazsan kötü olan sen olacaksın büyük bir ihtimalle nişanlısına demiştir ki ben istiyorum gitmeyi ama davet edilmeyen yerde ne işim var vss gibi cümleler kurmuştur.Benden sana bir abla tavsiyesi kaynın telefon açtığında söyleyeceğin abinin evine gelmek için davet mi bekliyorsunuz gibi cümle kullansaydın aramak zorunda bile kalmazdın böyle durumlarda topu direk eşine atki senin adın geçmesin maşayı asla sen tutma çünkü senin elin yanar herkes sana politik davranıyorsa sende aynı şekilde davran

evine davet edip konuşmakla birşey kaybetmezsin üstelik kendi ağzıyla söylemiş kaynın şimdi yok dersen sen suçlu duruma düşersin.hem belki arada yanlış anlaşılmalar varsa düzeltmiş olursunuz ama eğer eltin sana gerçekten kıskanç demişse bunun hesabını da kibarca ona sorabilirsin:31:

muhattap olmana degmez dıger konundan bılıyorum senı cok kıskanıyor bu kız ıcı ıcını yıyıyor bellı
esın gelsınler dedı mı ?

Yaa iyiki üye olmuşum buraya ne güzel birduygu herşeyi tanımadığım tarafsız insanlara sorabilmek
Gerçekten başka sorunları okuyorum kimisi önemsiz kimisi önemli gibi gözüküyor AMA
sonuçta kafam dağılıyor bi bakıyorum kendi meselemi unutmuş hiç tanımadığım birnin sornuna çözüm arıyorum
İlkbaşta acaba benimki şiddet gören kadının yanında küçük bir sorun mu diye ama sonra baktım
eğer hepimizin sorunu aynı olsaydı ben hiçbir çözüm bulamayacaktım ve üretemeyecktim
Hepimiz içinde bulunduğumuz sağlıksız durumlarda bile ,sağlıklı mantıklı kızgın ama çözüm buluyoruz bu çok güzel
çok rahatlayıcı ohh canlarım benim hepinşzi öpmek istiyorum:)))kalp kalp

Bence eşin arayıp kardeşini davet etsin hanfendi daha eve gelmeden ev derdine mi düşmüş birde kendini davet ettiriyor sen hiç arama yada kendileri arayıp müsait misiniz size gelmek istiyoruzda diyeiblirler değil mi .

muhattap olmana degmez dıger konundan bılıyorum senı cok kıskanıyor bu kız ıcı ıcını yıyıyor bellı
esın gelsınler dedı mı ?
Eşim en son bu kızın sözüne giderken Zorla götürdü ve bana söz verdi birdaha bu kızla ilgili seni hiçbir konuda zorlamıcam diye
ve gercektende sözünde duruyor sen bilirsin dedi sen yapsanda yapmasanda benim için farketmez ben seni zorlamıyorum dedi

Bu kız daha nişanlı ise kim kiraya çıktı anlamadım ben.

Bencede çağır da oda kıskanıldığını dşünüp egosunu tatmin etmesin :52: çağır gelsinler cnm ne çıkar :1:

Back
X