- 28 Mart 2015
- 24
- 20
- 40
- Konu Sahibi karamelkahve01
hanımlar iyi akşamlar hem dertleşmek hem de akıl almak istiyorum. 30 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var. yıllar önce bir sevgilim vardı onunla olmadı ayrıldık ve ben evlendim. eşimi de seviyordum hatta hayata yeniden başladık mutlu da sayılırdık çocuk olunca her şey değişti eşim şiddete başladı vs sonra beni beğenmemeye ve beni terk etti. neyse biz boşandık ve ailemin olduğu şehre döndüm bu arada eski sevgilimle hiç görüşmemiştik hatta unutup gitmiştim. bir gün alışveriş merkezinde karşılaştık o beni tanıdı öyle ayak üstü sohbet ettik çocuğumu sevdi falan öyle geçti gitti. sonra sosyal medyadan ekledi falan öyle sadece bir iki sohbet oldu sonra bana hala beni sevdiğini söyledi ve evlenme teklif etti ben kabul etmedim ve onu sildim aylarca bana mesaj attı falan neyse ben istemedim ve ona gerekçe olarak benim evlenip ayrıldığımı gün gelir bu seni rahatsız eder dedim aynen bu şekilde ama o bana asla olmaz dedi. 1 yıl sonra tamam dedim deneyelim o sürede onun iş problemi olmuş ve beni kırdı bende hayatı paylaşmak bu değil dedim ve konuşmadım iki ay falan yine özür dilemeler falan neyse tamam dedim deneyelim biz denemeye başladık çok da güzel zaman geçiriyorduk 10 gün kadar falan ve en son 2 gün önce beraber yemek falan yedik sohbet ettik plan falan yaptık gayet güzeldi hatta yakınlaşmamız bile oldu. sonra evlerimize döndük ve bana 2 saat sonra ben sana dokunamıyorum seni öpünce eski kocan gözümde canlanıyor çocuğunu görünce o aklıma geliyor ben yapamıyorum diye msj attı. şok oldum. bir şey diyemedim anladım dedim ama hiç bir şey anlamadım aslında. üstüne düşüp grursuz kadın olmak da istemedim ama kafam karıştı.
uzun oldu pardon ama ben ona beni üzersin bak bunlar sorun olur vs hepsini dedim o bana inatla seni seviyorum sensiz olmaz köpek gibiyim dedi.
şimdi bana bi akıl verin neden oldu bunlar ya da ne yapmalıyım?
uzun oldu pardon ama ben ona beni üzersin bak bunlar sorun olur vs hepsini dedim o bana inatla seni seviyorum sensiz olmaz köpek gibiyim dedi.
şimdi bana bi akıl verin neden oldu bunlar ya da ne yapmalıyım?