• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

öncelikle kime nerde yaşadığınızı neden söylüyorsunuz ki? lütfen dikkat edin

eşinle konuşman lazım açık açık. suçlamadan ve bağırmadan. ne varsa söylesin. özellikle çocuğundan neden bu kadar soğuduğunu öğren bence. keşke siz de gitseydiniz. 3günlüğüne de olsa oraya en azından gözlem yapabilirdiniz. şimdi onun sana anlattıklarına inanmak zorundasın.

evet 2 haftadır sorun olduğunu hissetmeye başlamıştı.dün gecede açıkça söyledi.utlu değilim dedi.gelmicem o eve dedi.sen bişey mi yaptın derseniz hayır yapmadım.bebeğim sesler çıkarıyodu hoparlör açıktı babası sende konuşsana dedim ne konuşçam be falan gibi ters bi tepki verince çocuğu uyutunca aradım eşimmi,bir derdin bir sorunun mu var dedim,paylaş benimle iyi değilsin gibi dedim.derdim sensin dedi.mutlu değilim dedi.

o zaman sinirlenmiş, sinirle bi kavga etmişsiniz
ben daha geniş zamandır sorunlar var sandım

eşinizin nerede yaşadığını vs forumdan tanımadığınız insanlarla paylaşmayın bence
bi köyde 50 tane doktor olmuyor sonuçta
biri gidip haddini aşan işler yapabilir
dikkatli olun

öncelikle kime nerde yaşadığınızı neden söylüyorsunuz ki? lütfen dikkat edin

eşinle konuşman lazım açık açık. suçlamadan ve bağırmadan. ne varsa söylesin. özellikle çocuğundan neden bu kadar soğuduğunu öğren bence. keşke siz de gitseydiniz. 3günlüğüne de olsa oraya en azından gözlem yapabilirdiniz. şimdi onun sana anlattıklarına inanmak zorundasın.
kesinlikle. sakın söylemeyin.
ayrıca bilseler nolacak. gidip adamımı takip edecekler,
ne yaptığını size söyleyecekler:ssz:

o kadın benle canımlı cicimli konuşurken böyle bir halt yemiş olabilir mi.size yazarken bir taraftan olan bitenleri anlamaya çalışıyorum öncekileri.ama insanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum.bana saf salak demeyin ama benim eşimden beklemedğim sözler beklemediğim hareketler bunlar.

bence olabilir canım. seninle canımlı cicimli konuşur kocanla da yemediği halt kalmaz. Neler duyuyoruz kadınn en yakın arkadaşları dostları kocasını ayartıyor sen bence saf salak da değilsin ama çok iyi niyetlisin senin yerinde olsam en başta ilceden ev tuttururdum köyde ev bulamasam gider gelirdi akşam işten eve. Bizde ilceye taşındak ilk başta ev bulamadık eşime dedm bizim memleket yakın ilçeye orda otrlm sen bekarlar var bi evde orda kalın diye o kabul etmedi evli adamın ne işi var ben yalnız sen yalnız olmaz diye ben hiç öyle düşünmemiştim ama kesinlikle haklı bi adamı boş bırakmaya gelmez hele ki evliyse...

bence olabilir canım. seninle canımlı cicimli konuşur kocanla da yemediği halt kalmaz. Neler duyuyoruz kadınn en yakın arkadaşları dostları kocasını ayartıyor sen bence saf salak da değilsin ama çok iyi niyetlisin senin yerinde olsam en başta ilceden ev tuttururdum köyde ev bulamasam gider gelirdi akşam işten eve. Bizde ilceye taşındak ilk başta ev bulamadık eşime dedm bizim memleket yakın ilçeye orda otrlm sen bekarlar var bi evde orda kalın diye o kabul etmedi evli adamın ne işi var ben yalnız sen yalnız olmaz diye ben hiç öyle düşünmemiştim ama kesinlikle haklı bi adamı boş bırakmaya gelmez hele ki evliyse...

başta öyle yapsam iyiymiş gerçkten şimdi pişmanım ama ne fayda.

ben daha farklı düşünüyorum bir insan eşinden ayrı yaşıyorsa zaten evlilik nasıl olsunki sizinki kağıt üstünde kalmış resmen
ipler kopmuş gibi görünüyor malesef böyle...

bbu erkleklere malesef bazen cobanlık yapmak gerekıyor keşke ıyıce ensesınde olsaydın..ama geckalmış deılsın yavrunun hatrına bencede gıt konuş ama yargılamadan guzelce...
bırlıkte vakıt gecırın belkıde dusunulen gbı bısey yoktuyr...
egerkı bı kadın fılanvarsadaa sakın hemen ayrılma yavrun ve kendın ıcın ne koparabvılıryosan kopar..
buarada burdan adresfılanda verme ne geragı var

Gidecegini de sakın söyleme yoksa hiç bir süprizi kalmaz. Gittiğinde eşin nerede kiminle sen gör oldugu gibi. İnşaallah hersey istediğin gibi olur Allah yardımcın olsun canım

başta öyle yapsam iyiymiş gerçkten şimdi pişmanım ama ne fayda.

evet başta olmamış geçmiş artık ama eşin tekrar ararsa da onsuz olamazmışsın izlenimi de verme bence tamam sen bilirsin de tekrar dönüşü olmaz de mutsuzluğunun sebebi normal evliler gibi bi düzeninizin olmaması da olabilir siz ben tatmadım ama inş olur bir gün hamileliğinizi bile ayrı geçirmişsiniz bence kesinlikle bi karı kocanın en mutlu, heyecanlı anları hamilelikteki tatlı telaşlar zor bi hamilelik bile olsa eşinizle beraber olsaydınız biraz daha kıymetini bilirdi. Bir de naçizane fikrim ki ben kesinlikle yapardım sabah gidip bir gününü takip de edebilirsin oradaki köylüler gibi giyinip direk gitsen küçük yer diyorsun kendi halinle şüphe çekersin köy olması da bir avantaj giyin git takip et derim kafanda kurup içine dert olacağına gerçekleri gözünle görürsün inşallah öyle değildir diyorum ama ....

Senı üzmek ıstemem arkadaşım ama o buyuk ıhtımal bırını bulmuş benım etrafımdan duyduğum ve buradan okuduğum kadarıyla erkekler libidolarından öturu oyle uzun sure ayrılıklara gelemeyip ıcgudusel olarak aranmaya başlıyorlar, ondan sonra da aldatma eylemıne baslayıverıyorlar ıste....anladığım kadarıyla senınkı ıcın de durum aynı ve işin kotusu gelıp gecıcı bır heves de degıl onunkısı ;asık olduğu ıcın senden ayrılmak ıstıyor...yoksa durup dururken kendısının bıle mantıklı sebepler ılerı suremedıgı bır ayrılık gündeme gelsınkı bılemıyorum bana oyle geldı...

Son düzenleme:
Eşinizin çalıştığı yeri soran bendim, kusura bakmayın haddimi aşan iş peşinde koştuğumdan ya da gidip eşinizi takip edeceğimden ya da başınıza iş açmak istediğimden değil, yaşadığı ortamla ilgili şartlar eşinizin bahsettiği gibi mi onu merak ettiğim ve size aktardığı tablo pek kafama yatmadığı için sordum. Arkadaşlar pek haklı, burnumu sokmam doğru değil, bana neydi sanki?

Son düzenleme:
Senı üzmek ıstemem arkadaşım ama o buyuk ıhtımal bırını bulmuş benım etrafımdan duyduğum ve buradan okuduğum kadarıyla erkekler libidolarından öturu oyle uzun sure ayrılıklara gelemeyip ıcgudusel olarak aranmaya başlıyorlar, ondan sonra da aldatma eylemıne baslayıverıyorlar ıste....anladığım kadarıyla senınkı ıcın de durum aynı ve işin kotusu gelıp gecıcı bır heves de degıl onunkısı ;asık olduğu ıcın senden ayrılmak ıstıyor...yoksa durup dururken kendısının bıle mantıklı sebepler ılerı suremedıgı bır ayrılık gündeme gelsınkı bılemıyorum bana oyle geldı...

bunu düşünmek bile istemiyorum

Eşinizin çalıştığı yeri soran bendim, kusura bakmayın haddimi aşan iş peşinde koştuğumdan ya da gidip eşinizi takip edeceğimden ya da başınıza iş açmak istediğimden değil, yaşadığı ortamla ilgili şartlar eşinizin bahsettiği gibi mi onu merak ettiğim ve size aktardığı tablo pek kafama yatmadığı için sordum. Arkadaşlar pek haklı, burnumu sokmam doğru değil, bana neydi sanki?
Ben cevabımda edit yapıp ilçenin ismini siliyorum, siz de öyle yapın en iyisi de başıma iş almayayım daha fazla.
siz de mi sordunuz. ben başka bir arkadaşınkini gördümdü..
siz iyi niyetlisiniz,diğer arkadaşta öyledir.
yardımcı olmak amacınız ama ,konu sahibi buraya yazar,art niyetli insanlarda olabilir okur falan. kötü sonuçlar doğurabilir bu.
yazmamasında yarar var.

Valla aynı evin icinde can ciger kuzu sarması olan arkadaşlar hem de en yakın arkadaşlar neler yapıyor bir bilsen.

Mesela eski kocam beni arkadaşımla aldattı.

Al işte pisligın, karaktersızın bırı daha...bunu bılmıyordum elmayracım gerçekten cok uzuldum, Allah sabrını, onların da be...sını versın ne dıyeyım guzelım...sen ıyı ve karakterlı bır kadınsın elmayra gercek hayatta da tanışmayı ısterdım doğrusu...neyse senın gıbı bırıyle tanıştığıma memnunum...hassas ama aynı zamanda guclu de bır kadınsın ben bıraz daha zaman gectıkten sonra bu badıreyı tamamıyla atlatacağına canı gönülden ınanıyorum..

Son düzenleme:
ben 2 yıllık ünv mezunuyum iş bulmak zor.o doktor.ben herkese karşı çok zor durumda kalıcam çünkü biz daha ev bile kurmadık.ben salak gibi ev bakıyorum netten eşya bakıyorum heves ediyorum eşim gelecek yakında düzenimizi kurucaz diye.meğer onun hiç umrunda bile değilmiş.çocuğuda görmicem senide görmicem dedi.gelmicem o eve dedi.kızım 6 aylık oldu dün akşam hoparlörü açtım ilk defa bu kadar çok ses çıkardı kızım konuşuyomuş gibi.hiç tepki vermedi.dedimki babası bak kızın konuşuyo senle sende bişiler sölesene dedim.ne sölicem falan dedi.sonra 1 saat sonra çocuğu uyutunca aradım.bir dedin mi var,benle paylaş dedim,derdim sendin dedi.istemiyorum dedi,mutlu değilim dedi.ben kime ne dicem hiç bilmiyorum.biz 6 yıldır birlikteydik,daha 1,5 sene oldu evleneli.evlenirken babam aldı karşısına konuştu beni,evlilik şakaya gelmez kızım dedi,eminmisin bu insanla bir ömür geçirmek istediğinden dedi,eminim dedim.ben emindim.ben ailemin karşısına geçip nasıl derim şimdi.daha evlendiğimi bile hiç anlamadım ki.

ileriki sayfaları okumadım ama unutmadan sorayım dedim, işinizyoksa neden eşinizi yalnız bıraktınız? gitseydiniz ya onunla birlikte? ben de diğer hanımlar gibi orda biriyle ilişkisi olduğunu düşündüm ilk mesajınızda. diğer yazılanları da okuyacağım şimdi

Yani bu erkeklere ne oluyor ben anlamiyorum kardesim...derdi neymis Allah askina, baskasini mi bulmus, madem sevmiyormus neden evlenmis, bu is cocuk oyuncagi mi???? Bence acikca konusup sorun, baskasini mi bulmus? Siz kucaginizda bebekle beklerken baskasinin pesindeyse boynu kopsun bu adamin.

Sunlari okudukca evlilikten soguyorum.

ileriki sayfaları okumadım ama unutmadan sorayım dedim, işinizyoksa neden eşinizi yalnız bıraktınız? gitseydiniz ya onunla birlikte? ben de diğer hanımlar gibi orda biriyle ilişkisi olduğunu düşündüm ilk mesajınızda. diğer yazılanları da okuyacağım şimdi

yazdım zaten okurkuyacaksınız ama tekrar söyliyim yinede,küçük bir yerde çalıştığı için ve geçici olduğu için orda düzen kurmadık.ev sorunuda olduğu için diğer personelin yanında kaldı.ama şimdi vuruyorum tabii kafama

Bir erkek sevmedigi kadinla evlenmez. Bilmiyorum baska kadin olabilir de olmayabilir de. Senin simdi dik durman lazim. Ailene git, bosanma davasi acicam de bakalim tepkisi ne olacak. Cocuk cok mu erken oldu onun icin acaba ondan mi kaciyor

Back
X