• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verecek var mı?

cecillia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
386
1
116
İstanbul
6 aylık bir kızım var.eşimi çok seviyorum.ama anladığım kadarıyla o hiç sevmiyor artık.Hatta olur olmaz insanlara bile beni sevmediğini söylüyormuş. 2011 ekimde evlendik.fazla geçmeden hamile kaldım.ayrıca daha hiç aynı evde yaşamadık.çünkü o mersinin bir ilçesinde görev yapıyor.tayinini yanımıza aldırdı haziranda gelecek.ama bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor af edersin ne oldu fikri değişti orada biri yüzünden mi ? Yapacak bir şey yok sen çabalasan da kızın için eşin artık kafasında zaten bitirmiş. Çok üzüldüm adınıza inş. eşinizin aklı başına gelir :(

Yanlış anlamayın vardır orada takıldığı bir bayan.
Sizin için yol yakın iken ayrılmak en mantıklısı istemediğini söylemiş.

doğru söylüyosunuz.bu ben ve kızım için çok zor olacak.nasıl böyle oldu anlayamıyoırum.görücü usulü falan evlnmedik ki biz.yıllardır sevdiğim adam bu mu? kızını bile gözü görmeyecek kadar ne olmuş olabilir.

doğru söylüyosunuz.bu ben ve kızım için çok zor olacak.nasıl böyle oldu anlayamıyoırum.görücü usulü falan evlnmedik ki biz.yıllardır sevdiğim adam bu mu? kızını bile gözü görmeyecek kadar ne olmuş olabilir.

Canım, bunun en doğru cevabı eşinde al karşına konuş derdi neymiş.

Yeni bir kadın canım. Senin işin var mı. Ayrılırsan zor durumda kalmazsın. Duygusal anlamda yaşadığın hüzün bir kaç ay sonra geçer.
Hayatından çıkar gider. Farzet ki öldü , ayrılığında pek farkı yok zaten.

Unutma kaybeden eşin olur. Yuvayı dağıtanın yuvası olmaz derler. Sen üzülme canım. Ailenle görüş ve kararını kendisine bildir.

ben 2 yıllık ünv mezunuyum iş bulmak zor.o doktor.ben herkese karşı çok zor durumda kalıcam çünkü biz daha ev bile kurmadık.ben salak gibi ev bakıyorum netten eşya bakıyorum heves ediyorum eşim gelecek yakında düzenimizi kurucaz diye.meğer onun hiç umrunda bile değilmiş.çocuğuda görmicem senide görmicem dedi.gelmicem o eve dedi.kızım 6 aylık oldu dün akşam hoparlörü açtım ilk defa bu kadar çok ses çıkardı kızım konuşuyomuş gibi.hiç tepki vermedi.dedimki babası bak kızın konuşuyo senle sende bişiler sölesene dedim.ne sölicem falan dedi.sonra 1 saat sonra çocuğu uyutunca aradım.bir dedin mi var,benle paylaş dedim,derdim sendin dedi.istemiyorum dedi,mutlu değilim dedi.ben kime ne dicem hiç bilmiyorum.biz 6 yıldır birlikteydik,daha 1,5 sene oldu evleneli.evlenirken babam aldı karşısına konuştu beni,evlilik şakaya gelmez kızım dedi,eminmisin bu insanla bir ömür geçirmek istediğinden dedi,eminim dedim.ben emindim.ben ailemin karşısına geçip nasıl derim şimdi.daha evlendiğimi bile hiç anlamadım ki.

ben 2 yıllık ünv mezunuyum iş bulmak zor.o doktor.ben herkese karşı çok zor durumda kalıcam çünkü biz daha ev bile kurmadık.ben salak gibi ev bakıyorum netten eşya bakıyorum heves ediyorum eşim gelecek yakında düzenimizi kurucaz diye.meğer onun hiç umrunda bile değilmiş.çocuğuda görmicem senide görmicem dedi.gelmicem o eve dedi.kızım 6 aylık oldu dün akşam hoparlörü açtım ilk defa bu kadar çok ses çıkardı kızım konuşuyomuş gibi.hiç tepki vermedi.dedimki babası bak kızın konuşuyo senle sende bişiler sölesene dedim.ne sölicem falan dedi.sonra 1 saat sonra çocuğu uyutunca aradım.bir dedin mi var,benle paylaş dedim,derdim sendin dedi.istemiyorum dedi,mutlu değilim dedi.ben kime ne dicem hiç bilmiyorum.biz 6 yıldır birlikteydik,daha 1,5 sene oldu evleneli.evlenirken babam aldı karşısına konuştu beni,evlilik şakaya gelmez kızım dedi,eminmisin bu insanla bir ömür geçirmek istediğinden dedi,eminim dedim.ben emindim.ben ailemin karşısına geçip nasıl derim şimdi.daha evlendiğimi bile hiç anlamadım ki.

Kesinlik ile kendini suçlama ailen seni ve torununu sahipsiz bırakmaz zaten. Sen kendinden eminmişsin o değilmiş ama soğuk kanlı hareket et duyguların karma karışıktır şuan sakın boşanayım kurtulayım diye hareket etme. İnşallah eşinin aklı başına gelir ya kızını bile önemsemiyor onun yakası iki dünyada da bir araya gelmez. Başkası mı var ne var ezdirmeden kendini konuş anlatsın sana her şeyi herkese karşı zor durumda kalacak olan asıl o.

Canım ; bebeğinle güzel uyu. Akşam işi bitince ara ve görüş eşinle. Derdi neymiş anla. Boşanma olmadan da nafaka alınabiliyor diye biliyorum. bana ve kızıma bakmıyor diye dava açıp maaşının bir bölümüne el koyabilirsin. Eşinin boşanma davasını açmasını bekle.
Yoksa az nafaka alırsın. Temennim aranız düzelir ama o birinden etkilenmiş gibi duruyor. Ailen her zaman arkanda durar korkma.
Uykusuz durma sen kızını emziriyon. Üzülme de. Sütte kesilebilir stres ve üzüntüden.

Hayırlı günler canım.

Canim cok üzüldüm, ben senin yerinde olsam alirim kizimida yanina giderim,belki yavrusunu gördü zaman hersey degisir,ama yok derse gene,yollarinizi ayirmak zorunda kalcaksiniz, sakin kendini üzme, süttün kesilir,sen minicik evladini düsün... Allah yardimcin olsun....

Yanlış anlamayın vardır orada takıldığı bir bayan.
Sizin için yol yakın iken ayrılmak en mantıklısı istemediğini söylemiş.
benimde bu aklıma geldi. kocanız ruhsuz ve duygusuz biriymiş. sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. bunuda ona söyleyin. beni istemeyeni ben hiç istemem . güle güle değin. çocuğunu bile özlemeyen adam adam değildir. trışkadır.

Hakkımı helal etmiyorum.bu gece nasıl sabah oldu anlamadım.ağlamaktan canım çıktı.çocuğumdan utandım.asıl utanması gereken o ama ben özür diledim bebeğimden ona böyle bir baba seçtiğim için.

Allah yardımcınız olsun.Korkma arkadaşım.'Demir dövenin yüreği demirden berk olmalı'.
Hiç gelmesini bekleme sen yanına git bebeğide götürme.
Hiç altan alma konuş baktın seni aşalayamaya devam ediyor boşanmak isteğini yeniliyor anında hiç proplem çıkarmadan boşanacağını söyle.
Seni sindirmesine müsade etme.
Bu sözleri bu kadar pervasızca sarf eden adamın mutlaka bir bildiği vardır.

Son düzenleme:
çok zor bir durum Allah sabır versin.
Eşinizi yanınıza gelmeye ikna edin derim.
Belli ki orda biri var onu sizden uzaklaştıran ama yanınızda olur yuvanın bebeğin sizin sıcaklığınızı hissederse hersey değişebilir.

6 aylık bir kızım var.eşimi çok seviyorum.ama anladığım kadarıyla o hiç sevmiyor artık.Hatta olur olmaz insanlara bile beni sevmediğini söylüyormuş. 2011 ekimde evlendik.fazla geçmeden hamile kaldım.ayrıca daha hiç aynı evde yaşamadık.çünkü o mersinin bir ilçesinde görev yapıyor.tayinini yanımıza aldırdı haziranda gelecek.ama bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Konunuzu okurken hic duygu alamadım. Ya yaşadıklarınız sizi duygusuzlaştırmış ya da siz de eşinizi gözden cıkarmışsınız.

ben dün gece yaşadığım olayı paylaştım burda.daha ne yaşadığımı ben idrak edemedimki,anlamaya çalışıyorum henüz,

ben dün gece yaşadığım olayı paylaştım burda.daha ne yaşadığımı ben idrak edemedimki,anlamaya çalışıyorum henüz,

2 yıldır evlisiniz ve 2 yıldır ayrısınız. Eşiniz 3 aydır sizi de bebeği de görmüyor, neden yanına gidip durumu sorgulamıyorsunuz?

siz neden eşinizle birlikte görev yaptıgı yere gitmediniz?

bencede eşinle karşılıklı konuşmak en iyisi olur bu durumda....
allah yardım etsin...

Back
X