Bir akıl verecek var mı?

6 aylık bir kızım var.eşimi çok seviyorum.ama anladığım kadarıyla o hiç sevmiyor artık.Hatta olur olmaz insanlara bile beni sevmediğini söylüyormuş. 2011 ekimde evlendik.fazla geçmeden hamile kaldım.ayrıca daha hiç aynı evde yaşamadık.çünkü o mersinin bir ilçesinde görev yapıyor.tayinini yanımıza aldırdı haziranda gelecek.ama bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

ah arkadasım aynı evde kalmıosunuz adamın görev için gttiğini biliosun neden bebek yaptın hemen. böyle uzaklıklar evliliklerde hep soğukluk yaratıyor :( dicek bişey yok Alah yardımcın olsun

çünkü ilçeye bağlı bir köyde görev yapıyor ve orda diğer personelle beraber bir ev tuttular yalnız kalmadığı içinde ben yanına gidemiyorum o gelip gidiyordu.ben hamileliğimi ağır geçirdiğim için annem baktı hamilelik boyunca.dolayısıyla orda bir düzen kurmadık.

2 yıldır evlisiniz ve 2 yıldır ayrısınız. Eşiniz 3 aydır sizi de bebeği de görmüyor, neden yanına gidip durumu sorgulamıyorsunuz?

ben 3 aydır gelmedi diyorum ama 3 aydır gelmicem demedi.ben her hafta sonu gelir diye bekledim.gelmediğinde sorduğumda bu hafta nöbet yazmışlar,bu hafta şöyle oldu,bu hafta böyle oldu dedi geçiştirdi.

siz neden eşinizle birlikte görev yaptıgı yere gitmediniz?
Bende katılıyorum çok saçma ev yer kurmadan evlen, sonra hiç aynı evde kalma, eşin doktor olsun yani bir aileyi rahatca geçindirecek durum da ama siz ayrı ayrı yerlerdesiniz neden? O çocuk nasıl yapıldı aynı evde kalınmayınca onu da anlamadım. Karışık bir mesele

ben 3 aydır gelmedi diyorum ama 3 aydır gelmicem demedi.ben her hafta sonu gelir diye bekledim.gelmediğinde sorduğumda bu hafta nöbet yazmışlar,bu hafta şöyle oldu,bu hafta böyle oldu dedi geçiştirdi.

Anlıyorum da bebeği birine emanet edip (anne gibi) bir bakın bakalım, belki bir haltlar karıştırıyordur?

Bence başka biri var gibi sizi üzmek istemem ama belli bie açıklaması yok, sizden bıkmış olamaz sonuçta ayrıydınız..
Boşverin hiç araştırmayın, başka biri olduğunu öğrenseniz ne değişecek ki.
Siz neden eşinizin yanında yaşamadınız? Hani o nereye çıksa tayini sizde yanında olsaydınız keşke

Mecburi hizmet olduğu için merkezi bi yerde çalışmadığı için ben gidemedim çünkü görev yaptığı yer küçük olunca ev de yoktu.daha önceden tutulan ve diğer 2 personelin kaldığı eve ortak oldu oda.

Bende katılıyorum çok saçma ev yer kurmadan evlen, sonra hiç aynı evde kalma, eşin doktor olsun yani bir aileyi rahatca geçindirecek durum da ama siz ayrı ayrı yerlerdesiniz neden? O çocuk nasıl yapıldı aynı evde kalınmayınca onu da anlamadım. Karışık bir mesele

o çocuk nasıl oldu derken,ayrı şehirlerdeyiz ama evliyiz sonuçta hiç görüşmüyor değildik,son aylarda böyle ilgisiz olmaya başladı,3 aydırda hiç gelmedi.en son yılbaşı için gelmişti bir daha gelmedi

durumunuza üzüldüm, birkaç kelam da etmek isterdim ama konuyu idrak etmek için biraz daha detay gerekiyor sanırım

evlendiğinizde nasıldı, ne zaman değişmeye başladı, hiç mi ortada sorun yok, varsa var olan sorunlar, dönüm noktaları, köşe taşları..

Son düzenleme:
öncelikle Allah yardımcın olsun.konunun neresinden bakarsan bak hepsi yanlışlarla dolu.evlendiğiniz süre kadar ayrı kalmanız,senin eşinin yanında olmayışın şartlar ne olursa olsun,bu durumu yaşayacak olduğunuzu bilerek çocuk yapmak.şu durumda yapabileceğin çok fazla bişey yok ayrılıkda olsa sonu seni çok fazla yıpratıcağını sanmıyorum çünkü evliyken paylaştığınız birşey yokmuşki o yalnız sen yalnız.

Mecburi hizmet olduğu için merkezi bi yerde çalışmadığı için ben gidemedim çünkü görev yaptığı yer küçük olunca ev de yoktu.daha önceden tutulan ve diğer 2 personelin kaldığı eve ortak oldu oda.

Yani bir git kendini göster, günübirlik gidilip dönülemeyecek kadar ters yerde mi?

biz 6 yıllık ilişkinin üstüne evlendik.6 yıl boyunca tabii ki sorunlarımız kavgalarımız oldu,ama biz birbirizmzden kopmadık.ben gerçekten beni sevdiğinden emindim.kıskançlıklarımız vardı vs.yinede kıskanırım ama eskisi gibi büyütmüyorum zaten orda küçücük yer dedim kimden kıskancam.son günlerde iyice değişti ama.eski kavgalarımızı önüme getiriyo.2 sene 3 sene 4 sene önceki şeyleri anlatıyo.dün gecede birden pat diye böyle yapıca şok oldum

biz 6 yıllık ilişkinin üstüne evlendik.6 yıl boyunca tabii ki sorunlarımız kavgalarımız oldu,ama biz birbirizmzden kopmadık.ben gerçekten beni sevdiğinden emindim.kıskançlıklarımız vardı vs.yinede kıskanırım ama eskisi gibi büyütmüyorum zaten orda küçücük yer dedim kimden kıskancam.son günlerde iyice değişti ama.eski kavgalarımızı önüme getiriyo.2 sene 3 sene 4 sene önceki şeyleri anlatıyo.dün gecede birden pat diye böyle yapıca şok oldum

kıskançlık derken?
nasıl tartışmalar oldu?
yani eşinin önüne koyduğu sorunlar neler?
neden başkalarına seni sevmediğini söylüyor ve bu başkaları kim? eşinin anne baba tarafı mı?

kardeşim bana özelden ulaşırmısın bişeyler söylemek istiyorum burda kimseye söyleyerek derman bulamazsın bi kaç şey söylemek istiyorum mesaj yazıcam

kıskançlık derken?
nasıl tartışmalar oldu?
yani eşinin önüne koyduğu sorunlar neler?
neden başkalarına seni sevmediğini söylüyor ve bu başkaları kim? eşinin anne baba tarafı mı?

hayır orda görev yapan başka bir BAYAN doktora söylemiş.eşimin oraya ilk mecburi hizmeti çıktığında başlangıç evrakları için beraber gittiğimizde bende tanışmıştım o bayanla.sonra o beni face ten eklemişti o bayan.kabul etmiştim.onla konuşuyoduk arada.bir kaç cümlesi kafamı karıştırdı.eşime sordum.oda sinirle bişiler sölemiş olabilirim dedi.o gün sana kızgındım dedi.neye kızgın olduğunu hatırlmıyomuş.kıskançlık konusuna gelincede genelde ben onu kıskanırdım,çünkü ben onu kıskandıracak bir ortam hiç yaratmadım zaten.herkese karşı mesafeliydim.bir kaç kız arkadaşım dışında kimseylede görüşmüyodum.ama benim kıskançlığımda psikopatlık derecesinde falanda değildi.

Back
X