Bir akıl verecek var mı?

hadı bakalım hayırlısı belkıde size hiç sölemiycek bu durumu .eger orda kalmaya nıyetlıyse sölemez
umarım herşey düzelir.hala aramadımı?

aramadı canım hala.artık olay neyse belli olacak bakalım.normalde arayıp söylemesi lazım çıkışımı yaptılar diye.ama bir taraftanda düşünüyorum belki sürpriz yapacak diye.belkide boş boş avutuyorum kendimi.bunca söylediği laftan sonraaa.sürpriiiiz ben geldim diyecek halide yok.dua edin bana.

Kızlar,aradııııııı aradııııııııı ama durumu söylemedi.yani çıkışımı aldım cuma günü bitiyor demedi.aradı açtım,napıyosun dedi.oturuyorum dedim.bebiş napıyo dedi.iyi işte napsın bakınıyoo etrafa yanımda dedim.ne çok sıcak ne çok soğuk konuştum.biraz sesini çıkarsın ya hiç sesi çıkmıyo dedi.biraz uğrsaştım kızla biraz güldürdüm falan sonra görüşürüz diye kapattık teli

sadece ilk mesajı okudum ve inanılmaz üzüldüm allah yardım etsin sabır versin çok zor bi durum

her şerde bi hayır vardır derler...umarım sizin içinde bu olay hayırların geleceğinin işaretidir... Allah yardımcın olsun..bebişinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:emir_bebek:

Kızlar,aradııııııı aradııııııııı ama durumu söylemedi.yani çıkışımı aldım cuma günü bitiyor demedi.aradı açtım,napıyosun dedi.oturuyorum dedim.bebiş napıyo dedi.iyi işte napsın bakınıyoo etrafa yanımda dedim.ne çok sıcak ne çok soğuk konuştum.biraz sesini çıkarsın ya hiç sesi çıkmıyo dedi.biraz uğrsaştım kızla biraz güldürdüm falan sonra görüşürüz diye kapattık teli

Bu gelişmeye sevindim. Arayıp bebeği sorması güzel..
Bu değişiklik nasıl oldu? Bir kaç sayfa geriyi okumam gerek sanırım:31:

Umarım iyi haberlerini verirsin bize, çok içten anlatıyorsun etkilenmemek elde değil

Okudum çıkış olayından bahsetmemesi tuhaf değil mi?
Eşin pek paylaşımcı değil midir canım?
Yani kimi her gelişmeyi sıcağı sıcağına paylaşır ya
öyle değil mi?

inşallah allahtan tek isteğim o.eşimi çook seviyorum.bebeğimede çok üzülüyorum sonuç kötü olursa diye.bakalım ne olacak.gerçekten şüphelendiğimiz gibi hayatında biri varsa ve ciddi ciddi boşanmak istiyorsa yapacak bişeyim yok.umarım bu böyle olmaz.umarım bizden vazgeçmez.umarım bana ve bebişimize olan sevgisi hiç bitmez.duanızı eksik etmeyin

Okudum çıkış olayından bahsetmemesi tuhaf değil mi?
Eşin pek paylaşımcı değil midir canım?
Yani kimi her gelişmeyi sıcağı sıcağına paylaşır ya
öyle değil mi?

Aslında geçen gün ki olay yaşanmamış olsaydı tuhaf değildi.pat diye gelip sürpriz yapmak için söylemezdi eminim.ama o söylediği laflardan sonra sonra ne düşünüyor bilmiyorum.ama arayınca aklıma ilk gelen şey,nasılsa gidiyorum burda işim bitti geri gönlünümü alayım dedi ne düşündü bilemiyorum ki

Aslında geçen gün ki olay yaşanmamış olsaydı tuhaf değildi.pat diye gelip sürpriz yapmak için söylemezdi eminim.ama o söylediği laflardan sonra sonra ne düşünüyor bilmiyorum.ama arayınca aklıma ilk gelen şey,nasılsa gidiyorum burda işim bitti geri gönlünümü alayım dedi ne düşündü bilemiyorum ki

pekii eşin sana geldi diyelim.söylediklerini unutabilecek misin,hiç aklına gelmeyecek mi:34:

pekii eşin sana geldi diyelim.söylediklerini unutabilecek misin,hiç aklına gelmeyecek mi:34:

zaten bunu defalarca yazdım burda,gelse bile ben bunları nasıl unutucam dedim,hatta bu saatten sonra ona eskisi gibi güvenemicem kafamda soru işaretleriyle nasıl yaşıcam diye.yinede şu an geri gelmesini,mantıklı bir açıklama yapmasını,kızımıza sarılmasını,özür dilemesini çok istiyorum.ayrıca en çokta aldatmamış olmasını diliyorum

yani umarım düşündüğüm gibi değildir ama benim yazdıklarından edindiğim izlenim eşinin o dr kadınla ilişkisi olduğu. kadın senin nabzını yoklamış kocanla aranın nasıl olduğunu öğrenmeye çalışmış senin ağzından. kocan ona senle mutlu olmadğını da söylemiş. bu kadınla arasında bişey var bence yoksa niye elin kadınına senl evliliğinin, özelinizin durum değerlendirmesini yapsın. bi de üstüne kalkıp sanane demiş iyice ömür törpüsü. ben senin karınım, bi halt yiyosan boynuzu taktığın insan ben oluyorum ne demek sana ne ya allahım bu erkekleri yaratıyosun bari takip et bu kadar dangozluk olmaz. sana telefon edip çıkışını haber vermemesi bence ne yapacağına karar veremediği için. umarım nasıl dilersen öyle bitsin bu kriz bebeğin çok küçük çünkü ona da günah. gerçi bu kadar duyarsız adamdan ne köy ne kasaba ne de baba olur. bu kadar kolay vazgeçmek nedir evlattan. hayvanlar bile daha çok sahip çıkıyo yavrularına. inanılmaz sinir oldum.

Aldattysa zaten ne kadar uğraşsamda devam edemem ki onla.başka birine dokunduğunu düşünmeye bile tahammül edemiyorum

canım bence sen bunları boşver aldattı aldatmadı diye kafayı yemenin sana faydası yok. daha beter sinir harbi yapma, bebeğinle oyalan ve bekle bakalım cumaya kadar sana geliceğini haber veriyo mu. eğer dönerse unutmaya çalış çünkü gözden ırak gönülden de ırak oluyo. birlikte yaşamaya başlayınca düzelir inşallah herşey.

ben bile sabırsızlanıyorum bak şimdi inşallah cuma günü herşey umduğun gibi gelişir
bize de haber ver nolur özellikle yoluna girerse :16:

ben bile sabırsızlanıyorum bak şimdi inşallah cuma günü herşey umduğun gibi gelişir
bize de haber ver nolur özellikle yoluna girerse :16:

haber vermezmiyim mutlaka veririm.inşallah her şey güzel olur.cumayı bekliyorum ya bir türlü cuma olmaz artık

İnşallah iş stresinden sacmalamistir eşin.
Her şey yoluna girer ve iyi haberler alırız inşallah.

aramadı canım hala.artık olay neyse belli olacak bakalım.normalde arayıp söylemesi lazım çıkışımı yaptılar diye.ama bir taraftanda düşünüyorum belki sürpriz yapacak diye.belkide boş boş avutuyorum kendimi.bunca söylediği laftan sonraaa.sürpriiiiz ben geldim diyecek halide yok.dua edin bana.

evet tatlımya sölemesi lasımdı ayy canım benım hala ıyı nıyetlisin kıyamamya sana ALLAH kalbıne göre versin bebişim umarım öyle olur.ama sen yınede kötüsünü düşün iyisi zaten olur olurmu.

ahh canım yaaa.ne kadar da sabırlısın.ben olsaydım çatlardım şimdiye kadar ortalığı birbirine katmıştım.
sabreden derviş misali inşallah sonunda sen kazanırsın.
2.bir kadının ailevi meselelerinize karışması benımde hoşuma gitmedi. denıze düşen yılana sarılır misali gidipte ondan medet umma sakın.cumaya da 2 gün var ama sabredebilirmisin bilmıyorum
bence eşini ara ve rahatsız olduğunu söyle.bakalım ne kadar ilgilenecek.sonra arayıp durumunu falan soracakmı.
diğer bir seçenekte eşinin ailesini ara yada özledım bahanesıyle yanlarına git.eşin onları aradıysa haberdar olmuş olursun.
belkide bunlara hiç gerek yok ama için rahatlar bence.kendi kendini yemekten kurtulursun
allah büyüktür inşallah herşey gönlunce olur

Back
X