Bir akıl verin:(( eşimin telefonu :(

Yeni evliyim akil veremicem ama konu takipteyim..geçmiş olsun..google gecmisinden mi baktınız

Umadığın taş baş yarar diyemeyeceğim
Demekki birşeylerden şüphelenmişsiniz ki telefonunu incelemizsiniz
Yanlız o sizin ondan şüphe edemeyeceğinizi düşünecek kadar size güveniyor:)
Bakış açısı süpermiş hiç böyle düşünmemiştim

ben kaldıramazdım...basit kıskançlık değil bu terbiyesizlik arsızlık resmen...evli adamın asla yapmaması gerekn bişey...sizi doldurmak gibi değil yanlış anlamayın ama ben olsam büyük sorun yaratmıştım..

Esin dogru da soyluyebilir aha bu konuyu okurken ustte bekar kadinlarla tanis gibi
arti 18 reklamlar cikti girmem etmem

Esin dogru da soyluyebilir aha bu konuyu okurken ustte bekar kadinlarla tanis gibi
arti 18 reklamlar cikti girmem etmem.

Aynısı benimde basima geldi seni o kadar iyi anliyorum ki ..
Ustelik birinci yakalamamda kizdim bagirdim agladim oda agladi ozur diledi bir daha yapmiycam dedi hata ettim dedi herkes yapiyor dedi hüngür hüngür agladi bende affettim olaydan 5 ay sonra yani 2 hafta önce yine yakaladim yine ağladı yalvardi yüzüne bakmaya yüzüm yok dedi yine acındırdı kendini üstelik biz 1 buçuk yıllık evliyiz ve 3 aylik hamileyim bende ne yapacagimi bilmiyorum inan yapacak hicbirseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…